Mizahşörler Çıkmazı

aynen bize göre değil nihalim uzak duralim biz senle neseli günleri falan izleyelim
Kesinlikle öyle yapalım amaaan aman sonra kayboluruz falan. Bu masumlar apartmani da OKB lileri işliyor sanırım domatesi sabunla 4 kez yıkıyorlar ben de evi kontrol ederken 6 ya kadar sayardim eskiden

Sağlık ocağındakilere güvenmiyorum çocuk alanında uzman değiller bence. Senin 3. Çocuk zaten biliyorsun. Benim ilk ama ben kendim de böyle karışık şeyleri sevmiyo ondan çocuğa da yediriyorum

ahahaha ben yazmışım gibi geldi altına direk imza atarim

Kesinlikle öyle yapalım amaaan aman sonra kayboluruz falan. Bu masumlar apartmani da OKB lileri işliyor sanırım domatesi sabunla 4 kez yıkıyorlar ben de evi kontrol ederken 6 ya kadar sayardim eskiden

o dizi de Gülseren hanımın bi kitabından uyarlamaymis nihalim:)

bizim is yerinde de öyle bi kaç kişi vardı değişik psikolojik rahatsızlığı olan.
bi de arada çok ilginç vatandaşlar gelir. insan tuhaf oluyo.

evin neyini kontrol ediyodun ki:)

çocuk kitapları bile aynı ya

çorbamda zürafa var mi vardı sizde de

ben sandalye değilim mi:) ayniydi
Kafa aynı çalıyor
Yeni kitaplara açık değil bu ara. İstemiyorum evde baya kitabı var onlarlat oyalanıyor

Ocak kapalı mı doye bakarken sayinca daha iyi oluyrodu yoksa acaba kapalı miydi diye düşünüyordum

aynen ben okuyamam calcim. okursam kendime gelemem baya
Allah cümlemizin evladını korusun ne yasaniyosa çocuklukta yasaniyo zaten

Gülseren hanım olmasa kaliteli dizi cekilmeyecek yurdumda

Kafa aynı çalıyor
Yeni kitaplara açık değil bu ara. İstemiyorum evde baya kitabı var onlarlat oyalanıyor

ben de almıyorum kaç aydır ama almam yakındır benim oğlan sever değişik şeyleri:)
araştırmam lazım ama. bi aksam oturup bakarım.

Jawlensky gibi birileri çıkıp yazmıyor ki gidip alalım bebelerimize okuyalim

Anaaa süreyya nın kızı mıymış

Anaaa süreyya nın kızı mıymış

aynen ama İstanbullu gelindeki Süreyya kitaptaki Süreyya değildi.

Süreyyanin bazı özellikleri diğer geline verilmişti. Süreyya aslında baya problemli bi tip. peri masalının perisi değil yani:) popülerite kurbanı olmuştu o hikaye:) şimdi gerçeği verilcek

Ailevi meselelerle boğuşuyorum limonsuzum. Hepinizi çok özlediimm
Bizde özledik. İnşAllah çok büyük bişey değildir ve çözebilirsin. Arada uğra canım hem kafan dağılır hemde yardım edebileceğimiz bişey olursa seve seve yanında oluruz

aynen ben okuyamam calcim. okursam kendime gelemem baya
Allah cümlemizin evladını korusun ne yasaniyosa çocuklukta yasaniyo zaten

Gülseren hanım olmasa kaliteli dizi cekilmeyecek yurdumda
Ona bile mok atan var. Beğenmemişler

Jawlensky danışmaya lütfen

Çok şaşkınım ve hayal kırıklığına uğradım

Ben dün izledim samdanım empati duygusu fazla olanlar için gerçekten yoğun bi dizi :) gerildim ben bazı yerlerde, üzüldüm. Umarım Alya diğer bölümde daha karmaşık olmayan bir şey giyer çok takıldım ona nedense
Ailevi meselelerle boğuşuyorum limonsuzum. Hepinizi çok özlediimm
Umarım çözülebilecek bir şeylerdir canım, bizler hep burdayız
Onu da ilk başta anlamamıştım ucundan izlediğim için gülnihalım ama biraz baktım o da dram dolu ya

Çok şaşkınım ve hayal kırıklığına uğradım
Ben de öyle biliyorum süreyya'nın Aslında çok kişilik bozukluğu olduğunu çocuğun da buna yansıttığını kayınvalidesiyle çok sorunları olduğunu biliyorum ama dizi uğruna reyting uğruna çevirdiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…