Kesinlikle öyle yapalım amaaan aman sonra kayboluruz falan. Bu masumlar apartmani da OKB lileri işliyor sanırım domatesi sabunla 4 kez yıkıyorlaraynen bize göre değil nihalim uzak duralimbiz senle neseli günleri falan izleyelim
Sağlık ocağındakilere güvenmiyorum çocuk alanında uzman değiller bence. Senin 3. Çocuk zaten biliyorsun. Benim ilk ama ben kendim de böyle karışık şeyleri sevmiyo ondan çocuğa da yediriyorum
Kesinlikle öyle yapalım amaaan aman sonra kayboluruz falan. Bu masumlar apartmani da OKB lileri işliyor sanırım domatesi sabunla 4 kez yıkıyorlarben de evi kontrol ederken 6 ya kadar sayardim eskiden
Seninle baya benzeriz konulardaahahaha ben yazmışım gibi geldialtına direk imza atarim
Seninle baya benzeriz konularda
Kafa aynı çalıyorçocuk kitapları bile aynı ya
çorbamda zürafa var mi vardı sizde de
ben sandalye değilim mi:) ayniydi
Ocak kapalı mı doye bakarken sayinca daha iyi oluyrodu yoksa acaba kapalı miydi diye düşünüyordumo dizi de Gülseren hanımın bi kitabından uyarlamaymis nihalim:)
bizim is yerinde de öyle bi kaç kişi vardı değişik psikolojik rahatsızlığı olan.
bi de arada çok ilginç vatandaşlar gelir. insan tuhaf oluyo.
evin neyini kontrol ediyodun ki:)
kk birinci noteri Gülseren Buğdaycıoğlu nun Kral Kaybederse yı okudum. zaten hali hazırda piskolog
Biraz izlenmesi zor bir dizi. Kırmızı oda da Madalyonun içi kitabı. Masumlar Apartmanı da onun kitaplarından derleme
Kafa aynı çalıyor
Yeni kitaplara açık değil bu ara. İstemiyorum evde baya kitabı var onlarlat oyalanıyor
Anaaa süreyya nın kızı mıymışyarın bekliyom nihalim
yok canım izlemedim. ama YouTubeda alyanin kısa sahnesinin videosu vardi. onu izledim gece uyuyamadim
bu İstanbullu gelinde Süreyyani kızı ala vardı ya. oymuş alya. gerçek hikayesi kırmızı oda da islenecekmis galiba:)
meraktan baktim bakmaz olaydim
Ocak kapalı mı doye bakarken sayinca daha iyi oluyrodu yoksa acaba kapalı miydi diye düşünüyordum
Anaaa süreyya nın kızı mıymış
Bizde özledik. İnşAllah çok büyük bişey değildir ve çözebilirsin. Arada uğra canım hem kafan dağılır hemde yardım edebileceğimiz bişey olursa seve seve yanında oluruzAilevi meselelerle boğuşuyorum limonsuzum. Hepinizi çok özlediimm
Ona bile mok atan var. Beğenmemişleraynen ben okuyamam calcim. okursam kendime gelemem baya
Allah cümlemizin evladını korusunne yasaniyosa çocuklukta yasaniyo zaten
Gülseren hanım olmasa kaliteli dizi cekilmeyecek yurdumda
Çok şaşkınım ve hayal kırıklığına uğradımaynen ama İstanbullu gelindeki Süreyya kitaptaki Süreyya değildi.
Süreyyanin bazı özellikleri diğer geline verilmişti. Süreyya aslında baya problemli bi tip. peri masalının perisi değil yani:) popülerite kurbanı olmuştu o hikaye:) şimdi gerçeği verilcek
Ben dün izledim samdanım empati duygusu fazla olanlar için gerçekten yoğun bi dizi :) gerildim ben bazı yerlerde, üzüldüm. Umarım Alya diğer bölümde daha karmaşık olmayan bir şey giyer çok takıldım ona nedenseyarın bekliyom nihalim
yok canım izlemedim. ama YouTubeda alyanin kısa sahnesinin videosu vardi. onu izledim gece uyuyamadim
bu İstanbullu gelinde Süreyyani kızı ala vardı ya. oymuş alya. gerçek hikayesi kırmızı oda da islenecekmis galiba:)
meraktan baktim bakmaz olaydim
Ailevi meselelerle boğuşuyorum limonsuzum. Hepinizi çok özlediimm
Onu da ilk başta anlamamıştım ucundan izlediğim için gülnihalım ama biraz baktım o da dram dolu yaKesinlikle öyle yapalım amaaan aman sonra kayboluruz falan. Bu masumlar apartmani da OKB lileri işliyor sanırım domatesi sabunla 4 kez yıkıyorlarben de evi kontrol ederken 6 ya kadar sayardim eskiden
Ben de öyle biliyorum süreyya'nın Aslında çok kişilik bozukluğu olduğunu çocuğun da buna yansıttığını kayınvalidesiyle çok sorunları olduğunu biliyorum ama dizi uğruna reyting uğruna çevirdilerÇok şaşkınım ve hayal kırıklığına uğradım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?