Mizahşörler Çıkmazı

evet hatta öyle bi park var. evde istifcilik yapıp ölü bulunan kardeşlerin adı verilmiş parka
amerikada mi İngiltere'de mi ne:)
Çok kötü ya. Kendileri de aslında normal olmadığını bilip bunu düzeltemiyorlar, kimisi de düzeltmek istemiyor. Bu kadar ileri olmasa da böyle takıntısı olan bi komşumuz vardı bizimde. Pek gidip gelmez, evine birini her zaman almazdı, ama temiz bi ev değildi dağınıktı da

Kendime zaman ayırmayı kitap okumayı film izlemeyi çok özledim ❤ sonuç ne olursa olsun bunları yapcam samdanım doya doya :)

aynen nurum önemli olan sensin Allah gönlüne göre versin inşallah buraya gel bol bol

Canım eşyalarını atamıyorlarmış. Öyle yazmışlar.

Çocuk hususunda, olmadığı için mi ben bu kadar kızgın oluyorum bazı anneler acaba. Şartlar bahane olabilir mi uzak kalmaya. Bana konuşması kolay mı geliyor yoksa

yooo ben senin yorumunu okudum çok yerinde ve mantıklıydi. abartı saçma gereksiz hiç bir kelime yoktu reyyanim.

boşver bazı insanlar böyle. çocuğunu sevmeyip ilgilenmek istemeyip bu şekilde hareket eden çok kadın var

annelerinden saklamak için yaptilarsa kalmıştır öyle. çocuk akıllı gibi duruyolardi fragmanda. sanki 6-10 yaş arası sıkışıp kalmışlar gibi nihalim
Doğru tam kendimi vererek izleyemedim zaten hiçbir şeye tam veremiyorum
Aynen
belki yöneliriz nihalim:) sen yavaştan yonelebilirsin ama. çocuk kitapları için baya faydası olur
Tam süper olur aslında samdanim çok gerekli
Yok yok burda Bi konu varda. İlk defa yazayım dedim ama sakincene yazdım. Şimdi de sinirlenmeye başladım.
Ben de sinir oldum

Judy_K kız ne güzel yazıyorsun ya ah bide her kelimeyi anlasam
Konuşuyormuşsun gibi okuyorum daha güzel oluyor
Olay farklıymış aslında ya. Kız kendini ifade edemediyi için böyle saçma bir girdaba girmiş. Bakalım özür dileyecek mi milletten.
Sağolasın canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…