- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
Çok kötü ya. Kendileri de aslında normal olmadığını bilip bunu düzeltemiyorlar, kimisi de düzeltmek istemiyor. Bu kadar ileri olmasa da böyle takıntısı olan bi komşumuz vardı bizimde. Pek gidip gelmez, evine birini her zaman almazdı, ama temiz bi ev değildi dağınıktı daevet hatta öyle bi park var. evde istifcilik yapıp ölü bulunan kardeşlerin adı verilmiş parka
amerikada mi İngiltere'de mi ne:)
Ne ki o seni böyle sinirlendirdi reyyanımYok yok burda Bi konu varda. İlk defa yazayım dedim ama sakincene yazdım. Şimdi de sinirlenmeye başladım.
Kendime zaman ayırmayı kitap okumayı film izlemeyi çok özledim ❤ sonuç ne olursa olsun bunları yapcam samdanım doya doya :)
İnşallah samdanımaynen nurumönemli olan sensin Allah gönlüne göre versin inşallah buraya gel bol bol
Canım eşyalarını atamıyorlarmış. Öyle yazmışlar.HTC ama çok
Evet kuzum öyle. Ben şeyi anlamadım pis olan çarşafları yukarda bir odada biriktiriyorlar acaba sebebi ne. Onları hem sevmiyorlar hem de ayrılmak mı istemiyorlaryarısında bıraktık cok uzun 2 saati aşkın dizi mi olur ya
Hangi konu canım. Oğluna Çocuk diyen kadının konusu mu?Yok yok burda Bi konu varda. İlk defa yazayım dedim ama sakincene yazdım. Şimdi de sinirlenmeye başladım.
Heh tam da oHangi konu canım. Oğluna Çocuk diyen kadının konusu mu?
Anneli çocuklu anneanneli kira küçüklü evli Bi konuNe ki o seni böyle sinirlendirdi reyyanım
Anneli çocuklu anneanneli kira küçüklü evli Bi konu
Çocuk hususunda, olmadığı için mi ben bu kadar kızgın oluyorum bazı anneler acaba. Şartlar bahane olabilir mi uzak kalmaya. Bana konuşması kolay mı geliyor yoksakadının da kocasının da umrunda değil sanki çocuk
Kendini suçlama çünkü bende çok sinir oldum. Hatta o yüzden yorum yapmadım.Heh tam da o
Üvey babasıymış zaten öyle yazmışlar.kadının da kocasının da umrunda değil sanki çocuk
Çocuk hususunda, olmadığı için mi ben bu kadar kızgın oluyorum bazı anneler acaba. Şartlar bahane olabilir mi uzak kalmaya. Bana konuşması kolay mı geliyor yoksa
Doğru tam kendimi vererek izleyemedim zaten hiçbir şeye tam veremiyorumannelerinden saklamak için yaptilarsa kalmıştır öyle. çocuk akıllı gibi duruyolardi fragmanda. sanki 6-10 yaş arası sıkışıp kalmışlar gibi nihalim
AynenO da sanırım hiçbir şey atamama, biriktirme takıntısı gülnihalımhatta bir haber görmüştüm böyle bir takıntısı olan birinin evinden birsürü çöp çıkarmışlardı, kendisi de sanırım o evde ölü bulunmuştu
Demii bünye kaldırmıyor :)
Tam süper olur aslında samdanim çok gereklibelki yöneliriz nihalim:) sen yavaştan yonelebilirsin ama. çocuk kitapları için baya faydası olur
Ben de sinir oldumYok yok burda Bi konu varda. İlk defa yazayım dedim ama sakincene yazdım. Şimdi de sinirlenmeye başladım.
Olay farklıymış aslında ya. Kız kendini ifade edemediyi için böyle saçma bir girdaba girmiş. Bakalım özür dileyecek mi milletten.Judy_K kız ne güzel yazıyorsun ya ah bide her kelimeyi anlasam
Konuşuyormuşsun gibi okuyorum daha güzel oluyor
Baya güzel yazıyordu aslında. Hakarette güzel ediyorduOlay farklıymış aslında ya. Kız kendini ifade edemediyi için böyle saçma bir girdaba girmiş. Bakalım özür dileyecek mi milletten.
Sağolasın canımcım
Ayyy biz de hiiçç konuşmamıştıkk bak nasıl da aklımıza getirdiler ayoll
Biri bizi gözetliyorAyyy biz de hiiçç konuşmamıştıkk bak nasıl da aklımıza getirdiler ayoll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?