- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Acikcasi hic almamasndanda az da olsa faydali bisey vardir icinde diye aliyorum caresizlkten gbi
Valla insan sasiriyor bazen neyi nasil yapsamda yedirsem icirsem diye her cocgn bayilarak yedigi kofteyi benmki sevmiyor 2 kofteyi yedirene kdr halimi gor konusa konusa biseylerle oyalayarak dusun hamburger alsak bile ekmegnden zorla yerse 1 2 isirik alir faydali degil hamburger ama onu bile yemez koftw var diye oyuzden yazdim.
Aminn bazen dusunuyorumda insan kendi istemedgi ozellgni bile cok degistiremiyor huyunu vs kaldiki karsndakni degstrmek imkansz
Vay almadilar mi kendileri kaybetmisAltınkılıç a görüşmeye gitmiştim iş için
Evet demistin bi kez daha ama genelde sever cocklar patates kofteyi bzmki sade patatesni severbenimki de köfte yemez çayımet de yemez tavuk da yemez çok nadir seçer az şey yer:)
aynen öyle bosver gitsin canım yapı kolay kolay değişmiyo:)
Evet demistin bi kez daha ama genelde sever cocklar patates kofteyi bzmki sade patatesni sever
Dun sabah istedi yapiyordum yanmda beni izliyor o da baya zor bi ismis buda dedi kendibaska kahvaltiliklar gbi cabuk olmaynca ugrastirici oldgnu gordu
Ben gene geldimgelim mi
Sahi yaa ben buraya neden çıktıığğm
Hoşbulduummgel tabikiiiii
hoşgeldin beybisi
Hoşbulduumm
Yarama tuz basmaaanabiyon paw
nasıl gidiyo
işler ne zaman sakinlicek
Yarama tuz basmaaabilgisayarı görmek dahi istemiyorum ya cidden dün sabah oturup ağlayacaktım artık sinirimden. Neyse bugün mutluyum maşallah maşallah
deliniz ayağınıza geldi
sen napıyon nasılsıın?
Kuru dolma yaptım en kolay ve lezzetli o gözüktü gözümesenin deliliğini yirim ben
maşallah diyelim paw oku üfle öyle yat o zaman
ne yemek yaptın bugün
ben de iyiyim mesai saatleri değişti işte onun ferahlığı varuyicam birazdan. sen de yat bir an önce sabah açılış kuyruğuna gircez sıra kapcaz. uyanır uyanmaz gel buraya
Kuru dolma yaptım en kolay ve lezzetli o gözüktü gözümeBirazdan da ağlayan pasta yapcam bil bakalım kimden ötürü
timaaam kapcam sıramı
Normal sos var evde normalinden yapcam. Olmaz samdanım uyuyamam o ağlayan pastayı yapmadan uyursam rüyalarıma girer yarına soğuk soğuk yerin yapim de öyle yatimAllah Allah acaba nerelerden estibeyaz çikolatalı mi normal mi
ben sana haslama yap ugrasma demedim mikuu dolma mi kolay geldi gözüne piii sağa
o zaman yatalim zabaaanan burda buluşalım minnosum
Hiç bilmiyorum mehlikamKefiri bizim büyükler de içiyor ama küçükler için hazır kefirin hazır yoğurttan farkı var mı ki
Alacağım inşaallah altinkilic altın kılıç unutmamam lazimCanim meyvelilerini cok seviyor benim kiz bazen sade de aliyorum aile boyu ayni zamanda iciyoruz iciyor oyle ama ust uste alsam icmez hergun icmez mesela sevdgi seyi ust uste yemiyor . Sut hic icmiyor o yuzden kefir olsn tuketsn diyorim dene bence senin kizinda sevebilir orman meyveli ve cileklisi benmde favorim
Maşallah.Şimdiden başka nihalim. 2 günde bir 1çay bardağı ver. Alışıyor. Benimki kefirsin gün geçirmiyor. Markete girince direk kefir alır içer. Biraz pis boğaz da olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?