Mizahşörler Çıkmazı

benimki de köfte yemez çayım et de yemez tavuk da yemez çok nadir seçer az şey yer:)

Aminn bazen dusunuyorumda insan kendi istemedgi ozellgni bile cok degistiremiyor huyunu vs kaldiki karsndakni degstrmek imkansz

aynen öyle bosver gitsin canım yapı kolay kolay değişmiyo:)

benimki de köfte yemez çayım et de yemez tavuk da yemez çok nadir seçer az şey yer:)

aynen öyle bosver gitsin canım yapı kolay kolay değişmiyo:)
Evet demistin bi kez daha ama genelde sever cocklar patates kofteyi bzmki sade patatesni sever

Dun sabah istedi yapiyordum yanmda beni izliyor o da baya zor bi ismis buda dedi kendi baska kahvaltiliklar gbi cabuk olmaynca ugrastirici oldgnu gordu

Evet demistin bi kez daha ama genelde sever cocklar patates kofteyi bzmki sade patatesni sever

Dun sabah istedi yapiyordum yanmda beni izliyor o da baya zor bi ismis buda dedi kendi baska kahvaltiliklar gbi cabuk olmaynca ugrastirici oldgnu gordu

benim oğlum da çok sever öyle uğraşsın uzun uzun bayılır

benimkide patatesini yiyip kalkiyo inşallah yavaş yavaş yemeye başlıyo gibi çayım umutluyum ben kreş çok fark etti ama. orda yiye yiye kırdı çoğu şeyi:) evde yemese de orda yiyo bütün yemekleri.
inşallah senin kız da yer hatta keşke imkan olsa okula baslayana kadar iki üç sene kreşe anaokuluna gitse yemek yemesi epey düzene girer

nabiyon paw
nasıl gidiyo
işler ne zaman sakinlicek
Yarama tuz basmaaa bilgisayarı görmek dahi istemiyorum ya cidden dün sabah oturup ağlayacaktım artık sinirimden. Neyse bugün mutluyum maşallah maşallah

deliniz ayağınıza geldi

sen napıyon nasılsıın?

senin deliliğini yirim ben
maşallah diyelim paw oku üfle öyle yat o zaman
ne yemek yaptın bugün
ben de iyiyim mesai saatleri değişti işte onun ferahlığı var uyicam birazdan. sen de yat bir an önce sabah açılış kuyruğuna gircez sıra kapcaz. uyanır uyanmaz gel buraya

Kuru dolma yaptım en kolay ve lezzetli o gözüktü gözüme Birazdan da ağlayan pasta yapcam bil bakalım kimden ötürü

timaaam kapcam sıramı

Kuru dolma yaptım en kolay ve lezzetli o gözüktü gözüme Birazdan da ağlayan pasta yapcam bil bakalım kimden ötürü

timaaam kapcam sıramı

Allah Allah acaba nerelerden esti beyaz çikolatalı mi normal mi

ben sana haslama yap ugrasma demedim mi kuu dolma mi kolay geldi gözüne piii sağa

o zaman yatalim zabaaanan burda buluşalım minnosum

Allah Allah acaba nerelerden esti beyaz çikolatalı mi normal mi

ben sana haslama yap ugrasma demedim mi kuu dolma mi kolay geldi gözüne piii sağa

o zaman yatalim zabaaanan burda buluşalım minnosum
Normal sos var evde normalinden yapcam. Olmaz samdanım uyuyamam o ağlayan pastayı yapmadan uyursam rüyalarıma girer yarına soğuk soğuk yerin yapim de öyle yatim
Haşlama hiç cazip gelmedi ama az önce patates kızarttım

Kefiri bizim büyükler de içiyor ama küçükler için hazır kefirin hazır yoğurttan farkı var mı ki
Hiç bilmiyorum mehlikam
Alacağım inşaallah altinkilic altın kılıç unutmamam lazim
Şimdiden başka nihalim. 2 günde bir 1çay bardağı ver. Alışıyor. Benimki kefirsin gün geçirmiyor. Markete girince direk kefir alır içer. Biraz pis boğaz da olabilir
Maşallah. Benim kızım kışları sık sık hasta oliuor belki bu sayede olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…