Sonra mine ablamiz cımbız lasınEglenceli biseyler ciksa da ekmeğimizi yesek
Yangıncım aşkı memnu başlamış sabah kahvaltı yaparken onu biraz izleyebiliyorumİyiyim canım bende elite dizisini yarıda bırakmıştım sıkıntıdan ona basladım gerıaynı devam ♥
Nerede kaos orada bizBeni cagırmayı unutmuyosun
Kolay gelsin canım ,senin işin extra zor,iki bebek,büyük kızın da daha küçük, Allah yardımcın olsunBiri kucağımda biri uyuyorben de senin gibi bir yandan da buraya yazıyorum büyük kıza çay iciriyorum
Suan internetten izliyorum onu 60 inci bolumde yım bırakamadım. İnternettekı bitsin, tvden devam,, yırmı besinci ızleyısımYangıncım aşkı memnu başlamış sabah kahvaltı yaparken onu biraz izleyebiliyorumsınav bitsin netflix dizilerine başlıcam
Bız senle ayranla baklava gibiyiz araya yaprak sarma serpıstırılmısNerede kaos orada biznerede sıkıntı orada biz biz seninle ketcapla mayoneziz biz seninle ash ve pikacu gibiyiz biz seninle biz seninle ekmekle tuz gini yaz gününde buuuğz gibi ...
Ben de sana bayılıyorum tatlımBenim mutfak bölümünde çok sevdiğim bir Jennam var. O kadar güzel yürekli bir insan ki bayılıyorum ona.
Yakşamlaaaar der hep . Ben de "yakşamlar "diyorum hepinize.
Jennama da buradan selam ve sevgilerimi gönderiyorum .
Jenna16
Amin canimmm hepimizin inşaallahKolay gelsin canım ,senin işin extra zor,iki bebek,büyük kızın da daha küçük, Allah yardımcın olsun
Anaaa... oyunda oynatmadı gitti valla...İyi akşamlar CanlarNet paketim bittiği için bi süre sizinle olamayacağım
Teşekkür ederim,tanışırız
Ayranla baklavayı cok düşündüm ama sen diyorsan güzeldir reisBız senle ayranla baklava gibiyiz araya yaprak sarma serpıstırılmıs
Merhaba jenna reis nabiyon nasılsınTeşekkür ederim,tanışırız
Aa biz bayramlarda cok ikram ederiz Trakya da var bu adet, ılkkez duydum deme bana. Halbuse bilirsin diye yazmıstın, tuhAyranla baklavayı cok düşündüm ama sen diyorsan güzeldir reis
Hop,iyidir hacı,sen napıyon?Merhaba jenna reis nabiyon nasılsın
Daha 1 yıl olmadı buraya geleli reis millet sabah akşam peynir helvası yiyo burada (goronadan once)Aa biz bayramlarda cok ikram ederiz Trakya da var bu adet, ılkkez duydum deme bana. Halbuse bilirsin diye yazmıstın, tuh
Ama kefilim super oluyor
Ay canımsın gurbettesın ozaman sen.Daha 1 yıl olmadı buraya geleli reis millet sabah akşam peynir helvası yiyo burada (goronadan once)
Çok geçmiş olsun kuzum. Dikkatli olmakta fayda var iyi yapıyorsun wuhan yolcusu gibi davran ...Biz de jetsosyete var ben de Gülse Birsel hayranıyım.Reis bugun saglik ocagina gittim geldim sanırsın wuhana gidip geldim öyle muamele yapıyorum kendimebi yandan survivor bi yandan kk öyle uzanıyorum (1 sor 1000 ah işit)
Sen nasılsın iyi misin reis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?