Nabam ya survivor izliyom biricik yarismacim yaşın cıktı onu izliyom öyle karantina falan gel buraya güzeldir haHop,iyidir hacı,sen napıyon?
Keyifler zirve gelsin o zamanBen de sana bayılıyorum tatlımAleykumselam
Ben pek tv izlemiyorum ,anca fragmanlardan görüyorum ne var ne yok . Yasin bum diye gezen oğlan galiba :)Nabam ya survivor izliyom biricik yarismacim yaşın cıktı onu izliyom öyle karantina falan gel buraya güzeldir ha
Valla reisim faturaya bile öyle girmişim ki fazla fazlaAnaaa... oyunda oynatmadı gitti valla...
Gidiyor goýnumun efendisi ...
Evden birisinin telefonundan neti aç reis bizi sensiz goma..
Gurbeti full paket seçmiş heralde yaradan gitmediğim yer kalmadı geçen yılAy canımsın gurbettesın ozaman sen.
Peynir helvası, eti meshurdur.
Neyse bi iki bayram gecır alisırsın sende
Hemsoooommmmm canımın içiiiiBen pek tv izlemiyorum ,anca fragmanlardan görüyorum ne var ne yok . Yasin bum diye gezen oğlan galiba :)
İnşallah, hatta hep zirvede kalsınKeyifler zirve gelsin o zaman
He ya nabim reis netflix blutv artık kusturduBen pek tv izlemiyorum ,anca fragmanlardan görüyorum ne var ne yok . Yasin bum diye gezen oğlan galiba :)
Ben atarlı gulnihalTeşekkür ederim,tanışırız
Tamam şimdi yapıyorum bekleKiz K KurkmantoluS geceden bjr sozun vardii
Bu topikte coook sozler verilip unutuluyor ama bozuluyoremmmYoulost16
Baklava sarma ve ayran aynı anda ikram ediyoruz, baklava serbeti ıc bayarsa ayran tamamlıyor. Sarmalarda mis...Gurbeti full paket seçmiş heralde yaradan gitmediğim yer kalmadı geçen yıl
Şırnak ankara mardin hatay arası gittim gittim geldim.
Imkanin bir gün olursa soğuk baklava diye bisey var ondan ye cok güzel.bisey
Ama önümüz bayram bu ayran baklava işini halletmeye calısıcam
Çok sardırıyor o da ayySuan internetten izliyorum onu 60 inci bolumde yım bırakamadım. İnternettekı bitsin, tvden devam,, yırmı besinci ızleyısım
Kalbimizdesin reis her akşam seni etiketleyip çılgın akrostisler yapazaaamValla reisim faturaya bile öyle girmişim ki fazla fazlaoperatör değiştircem bi kaç güne insallah o zaman daha fazla aktif olabilcem Akşamları eşimden giriyorum ama odununda bayağı azaldı bi 2-3 gün daha gelemeyebilirim
Anne ben ölüyorum bolumu ve finalini, ara ara acar izlerim. Askı memnunum yeri bende ayrıÇok sardırıyor o da ayy
Dikkat edeyim O zamanBen atarlı gulnihal
3 çocuğum var ikisi ikiz
Atanamamis edebiyatciyim (belli etmesem de ever edebiyatçı)
Buralarda takılırım arada bdv de takılırım iki ban yerim falan öyle işte
Ben izinliyim bu yıl reis sizin burda oruç baya zorlu geçer ha ..Baklava sarma ve ayran aynı anda ikram ediyoruz, baklava serbeti ıc bayarsa ayran tamamlıyor. Sarmalarda mis...
Insallah bayramımız guzel olur da yeriz bol bol.
Saka maka ramazanda geldı sayılır.
Hayır yaaa sen kralicesin bizi daha fazla sensiz bırakmaValla reisim faturaya bile öyle girmişim ki fazla fazlaoperatör değiştircem bi kaç güne insallah o zaman daha fazla aktif olabilcem Akşamları eşimden giriyorum ama odununda bayağı azaldı bi 2-3 gün daha gelemeyebilirim
İvittrDimi böyle bir şey vardı
Peynir helvası a101 de var bayılıyorumBaklava sarma ve ayran aynı anda ikram ediyoruz, baklava serbeti ıc bayarsa ayran tamamlıyor. Sarmalarda mis...
Insallah bayramımız guzel olur da yeriz bol bol.
Saka maka ramazanda geldı sayılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?