Mizahşörler Çıkmazı

İyiyim baloncukumm gezmeye çıktım biraz :) sen nasılsin bakalım

Tempoya başladın mehlikam allah kolaylık versin. Ben de iyiyim napayim dinleniyorum artık bi süre :)
İlk hafta Koşturmacadan 1 kilo gitti doğum öncesi kilomu yakaladım 54 kiloyum, iki kilo daha gitse muhteşem olacak,
Şimdi dinlenme zamanı dinlen enerji topla bir güzel,

artık tüm günler senin
Vallahi günü nasıl geçirsem bilemiyorum baloncukum daha hala değişik Bi haldeyim
İlk hafta Koşturmacadan 1 kilo gitti doğum öncesi kilomu yakaladım 54 kiloyum, iki kilo daha gitse muhteşem olacak,
Şimdi dinlenme zamanı dinlen enerji topla bir güzel,
Harikasın mehlikam ben de son, zamanlar öyle Bi salmışım kii 1 buçuk kilo almışım acilen Bir şeyler yapmalıyım

Vallahi günü nasıl geçirsem bilemiyorum baloncukum daha hala değişik Bi haldeyim

Harikasın mehlikam ben de son, zamanlar öyle Bi salmışım kii 1 buçuk kilo almışım acilen Bir şeyler yapmalıyım
Dikkat etsen verirsin canım,gençsin 1,5 kilo hemen verilir inşaallah

Daralıyorum gördükçe samdanım biraz bir şeyler atınca rahatladım :)) kışlıklar çıkarayım dedim öylee. Sen napıyosun bakalım nasıl gidiyor iş

oooo burda bile hava soğudu ya orda da soğumuştur kesin

ben de oğlanın kisliklari çıkardım:)
yıkayıp ütüleyim yerlestircem.

eeee sınav temposu olmadan hayat nasıl nurum:)

oooo burda bile hava soğudu ya orda da soğumuştur kesin

ben de oğlanın kisliklari çıkardım:)
yıkayıp ütüleyim yerlestircem.

eeee sınav temposu olmadan hayat nasıl nurum:)
Hee kız geceleri üşüyorum sabah donuyorum, sonbaharlık trençleri filan çıkardım hep :)

Kolay gelsin samdanım

Daha çok bir şey anlayamadım ama bir boşluk hissi var günlük rutinler yok, ne yapsam zamanı nasıl geçirsem inanki şaşırıyorum

hani ramazandan sonra bişey yerken kendini oruç sanarsin ya nurum aynı öyle bişey hissederdim ben sınavlardan sonra

iyi yapmışsın nurum. ben de cikarcam ya yoksa fena hasta olcaz

biraz kafa dinle sonra bakarsin ne yapacağına nurum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…