artık tüm günler seninİyiyim baloncukumm gezmeye çıktım biraz :) sen nasılsin bakalım
Tempoya başladın mehlikam allah kolaylık versin. Ben de iyiyim napayim dinleniyorum artık bi süre :)
aksam yazcam kızlar
Bal0ncuk canısı onun işleri de yoğun. en yoğun zamana giriyo. bakalım gelince hep birlikte sorguya cekeriz
İlk hafta Koşturmacadan 1 kilo gitti doğum öncesi kilomu yakaladım 54 kiloyum, iki kilo daha gitse muhteşem olacak,İyiyim baloncukumm gezmeye çıktım biraz :) sen nasılsin bakalım
Tempoya başladın mehlikam allah kolaylık versin. Ben de iyiyim napayim dinleniyorum artık bi süre :)
Vallahi günü nasıl geçirsem bilemiyorum baloncukum daha hala değişik Bi haldeyimartık tüm günler senin
Harikasın mehlikam ben de son, zamanlar öyle Bi salmışım kii 1 buçuk kilo almışımİlk hafta Koşturmacadan 1 kilo gitti doğum öncesi kilomu yakaladım 54 kiloyum, iki kilo daha gitse muhteşem olacak,
Şimdi dinlenme zamanı dinlen enerji topla bir güzel,
insan sudan çıkmış balığa dönüyorVallahi günü nasıl geçirsem bilemiyorum baloncukum daha hala değişik Bi haldeyim
Harikasın mehlikam ben de son, zamanlar öyle Bi salmışım kii 1 buçuk kilo almışımacilen Bir şeyler yapmalıyım
Minnoşuum hakikaten öylee ben ipinden kurtulmuş dana gibiyim deinsan sudan çıkmış balığa dönüyor
Dikkat etsen verirsin canım,gençsin 1,5 kilo hemen verilir inşaallahVallahi günü nasıl geçirsem bilemiyorum baloncukum daha hala değişik Bi haldeyim
Harikasın mehlikam ben de son, zamanlar öyle Bi salmışım kii 1 buçuk kilo almışımacilen Bir şeyler yapmalıyım
Artık öyle yapcam mehlikam spor filan yaparım bir şeyler :))Dikkat etsen verirsin canım,gençsin 1,5 kilo hemen verilir inşaallah
Hoşgeldiiin samdanım :) ben odamı topluyorum kitapları yazlık kıyafetleri filan :)ben geldimnapiyosunuz beybiler
Helal olsuuun damat beyeee
Hoşgeldiiin samdanım :) ben odamı topluyorum kitapları yazlık kıyafetleri filan :)
Daralıyorum gördükçe samdanım biraz bir şeyler atınca rahatladım :)) kışlıklar çıkarayım dedim öylee. Sen napıyosun bakalım nasıl gidiyor işay biraz kalsaydi niye hemen giristin nurum
Daralıyorum gördükçe samdanım biraz bir şeyler atınca rahatladım :)) kışlıklar çıkarayım dedim öylee. Sen napıyosun bakalım nasıl gidiyor iş
Hee kız geceleri üşüyorum sabah donuyorum, sonbaharlık trençleri filan çıkardım hep :)oooo burda bile hava soğudu ya orda da soğumuştur kesin
ben de oğlanın kisliklari çıkardım:)
yıkayıp ütüleyim yerlestircem.
eeee sınav temposu olmadan hayat nasıl nurum:)
Hee kız geceleri üşüyorum sabah donuyorum, sonbaharlık trençleri filan çıkardım hep :)
Kolay gelsin samdanım
Daha çok bir şey anlayamadım ama bir boşluk hissi var günlük rutinler yok, ne yapsam zamanı nasıl geçirsem inanki şaşırıyorum
Kızlar keyifler nasıl? ☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?