İyiyim ben de. Havalar tam benim sevdiğim gibi yalnızhoşgeldin seriiyi valla İstanbul baya soğudu:)
sen ne yaparsın nasılsın
İyiyim ben de. Havalar tam benim sevdiğim gibi yalnız ☺☺
İyiyim canım dizi izliyorumnabersin nihalim kuşum
İyiyim canım dizi izliyorum ☺ birym yandan da hayat eve sigara girmeye çalışıyorum ama uygulama hata veriyor sürekli
Sen nasılsın canım benim
Serim coronanın hayatıma pat diye girdiği gibi benim de başıma bir ağrı girmişti ama şimdi geçtii iyiyim :) ben de bu havalara bayılıyorum ❤Kızlar keyifler nasıl? ☺☺
Evet tam da öyle samdanım, bünye alışkanlık etti artık tabihani ramazandan sonra bişey yerken kendini oruç sanarsin ya nurum aynı öyle bişey hissederdim ben sınavlardan sonra
iyi yapmışsın nurum. ben de cikarcam ya yoksa fena hasta olcaz
biraz kafa dinle sonra bakarsin ne yapacağına nurum:)
İyii geceler gülnihalım ❤ nasılsın napıyosunİyaksamlar❤❤
Tatlışım selaaamSelamm canlar
Iyiyim kiz senden nabaaarnaber kız çay
Serim coronanın hayatıma pat diye girdiği gibi benim de başıma bir ağrı girmişti ama şimdi geçtii iyiyim :) ben de bu havalara bayılıyorum ❤
Evet tam da öyle samdanım, bünye alışkanlık etti artık tabiumarım son olur, sorular açıklandı ama cesaret edemiyorum bakmaya.
Dikkat edin samdanım hasta olmayın, bu havalar çok seviyor hasta etmeyi aynı zamanda.
Bu akşam masumlar apartmanı varmış sanırım ama başım ağrıdı izleyemedim yoksa planım keyiflice onu izlemekti :) sen, denk geldin mi samdanım
İyii geceler gülnihalım ❤ nasılsın napıyosun
Tatlışım selaaam
Iyiyim kiz senden nabaaar
Hayirdir geçe kalmissin bugece
Bu biraz insanı deli edercesine bir şey samdanım ama ben Ezgi Molaya bayılıyorum ya çok güzel geliyo gözüme orda bileay eşim izletti ya
ama çok şükür etkilenmedim düşündüğüm kadar
ama kırmızı odayı izler miyim bilmiyorum
bakmak istemiyosan bakma nurum
soğuktan mi ağrıdı acaba basın
benim yarın evrak işleri var hep tozkotla gitcem işe ama üzerime ne giysem bilemedim.
Bende daha kizimin basindayim bi sussa uyuyacak amaoğlan uyumadi çayım yabu ara uyuyamıyorum zaten doğru düzgün. birazdan yatarim belki:)
sen naptın nasıl geçti günün:)
Masumlari bende izlemej istiyorum ama denk gelmedim gunduz izlesem iyi olur aksamlari master cheften vazgecemiyoruzBu biraz insanı deli edercesine bir şey samdanım ama ben Ezgi Molaya bayılıyorum ya çok güzel geliyo gözüme orda bile
Cumaydı sanırım o demi, çok etkileneceksen bakma samdanım, bu bölüm daha ağır olabilirben yarın masumları izlicem diyorum bakalım :)
o zaman hiç kasma samdanım kendini Bi sweet giy çok terletmeyecek üşümeyecek yada uzun kollu bir şey giy gelince hemen atıverirsin kirliye. Kolay gelsin şimdiden, dikkat et alerji etmesin seni ❤
Bu biraz insanı deli edercesine bir şey samdanım ama ben Ezgi Molaya bayılıyorum ya çok güzel geliyo gözüme orda bile
Cumaydı sanırım o demi, çok etkileneceksen bakma samdanım, bu bölüm daha ağır olabilirben yarın masumları izlicem diyorum bakalım :)
o zaman hiç kasma samdanım kendini Bi sweet giy çok terletmeyecek üşümeyecek yada uzun kollu bir şey giy gelince hemen atıverirsin kirliye. Kolay gelsin şimdiden, dikkat et alerji etmesin seni ❤
Gündüz tekrarı olur çayım izle :) kim elendi masterchefte en son :)Masumlari bende izlemej istiyorum ama denk gelmedim gunduz izlesem iyi olur aksamlari master cheften vazgecemiyoruz
Basinmi agridi gene nurcumm ya iyimisin smdi
Bende daha kizimin basindayim bi sussa uyuyacak ama
Calisiyorsun uykusuz kalma ki direncin dusmesin canim dikkat et
Napayim iyiydi cok sukur ama esim sabah test vermis hala sonucu ckmadi ama agzndaki o dun aksam dedgi tuhaf tat yok bugun psikolojk gbi geliyir bana baska da biseyi yok sukur bakalm hayirlisiyla negatiftir insallah
Bi sprey hava gibi bir şey oluyor ya samdanım adını bilmiyorum ama ondan mı kullanıyorsun. Yarın biter inşallah evrak işleribugün evrak ayırıp sıralarken oldum zaten nurum yayarın yanımda ilaç götürcem
swetim yok kız benimkisliklari da daha acmadiydim. artık tişört falan giyerim napam.
bu psikolojik diziler tutarsa artık bi iki seneye kadar zengin fakir aşkı gurursuz kadın kahramanlar kalmazhep psikolojige döner
hep bi şaka yapacakmis gibi geldi bana da izlerkenben de hiç rahatsız olmadim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?