Mizahşörler Çıkmazı

İyiyim canım dizi izliyorum ☺ birym yandan da hayat eve sigara girmeye çalışıyorum ama uygulama hata veriyor sürekli
Sen nasılsın canım benim

ben de oğlanı yatırdım uyumadı kaçtım babasına bırakıp

hayat eve sığarda napcaksin ki nihalm:) girebildin mi bi saat olmuş sen yazalı

Kızlar keyifler nasıl? ☺☺
Serim coronanın hayatıma pat diye girdiği gibi benim de başıma bir ağrı girmişti ama şimdi geçtii iyiyim :) ben de bu havalara bayılıyorum ❤
Evet tam da öyle samdanım, bünye alışkanlık etti artık tabi umarım son olur, sorular açıklandı ama cesaret edemiyorum bakmaya.

Dikkat edin samdanım hasta olmayın, bu havalar çok seviyor hasta etmeyi aynı zamanda.

Bu akşam masumlar apartmanı varmış sanırım ama başım ağrıdı izleyemedim yoksa planım keyiflice onu izlemekti :) sen, denk geldin mi samdanım
İyaksamlar❤❤
İyii geceler gülnihalım ❤ nasılsın napıyosun
Tatlışım selaaam

ay eşim izletti ya

ama çok şükür etkilenmedim düşündüğüm kadar

ama kırmızı odayı izler miyim bilmiyorum
bakmak istemiyosan bakma nurum
soğuktan mi ağrıdı acaba basın

benim yarın evrak işleri var hep toz kotla gitcem işe ama üzerime ne giysem bilemedim.

Bu biraz insanı deli edercesine bir şey samdanım ama ben Ezgi Molaya bayılıyorum ya çok güzel geliyo gözüme orda bile

Cumaydı sanırım o demi, çok etkileneceksen bakma samdanım, bu bölüm daha ağır olabilir ben yarın masumları izlicem diyorum bakalım :)

o zaman hiç kasma samdanım kendini Bi sweet giy çok terletmeyecek üşümeyecek yada uzun kollu bir şey giy gelince hemen atıverirsin kirliye. Kolay gelsin şimdiden, dikkat et alerji etmesin seni ❤

oğlan uyumadi çayım ya bu ara uyuyamıyorum zaten doğru düzgün. birazdan yatarim belki:)

sen naptın nasıl geçti günün:)
Bende daha kizimin basindayim bi sussa uyuyacak ama
Calisiyorsun uykusuz kalma ki direncin dusmesin canim dikkat et

Napayim iyiydi cok sukur ama esim sabah test vermis hala sonucu ckmadi ama agzndaki o dun aksam dedgi tuhaf tat yok bugun psikolojk gbi geliyir bana baska da biseyi yok sukur bakalm hayirlisiyla negatiftir insallah

Masumlari bende izlemej istiyorum ama denk gelmedim gunduz izlesem iyi olur aksamlari master cheften vazgecemiyoruz

Basinmi agridi gene nurcumm ya iyimisin smdi

bugün evrak ayırıp sıralarken oldum zaten nurum ya yarın yanımda ilaç götürcem
swetim yok kız benim kisliklari da daha acmadiydim. artık tişört falan giyerim napam.

bu psikolojik diziler tutarsa artık bi iki seneye kadar zengin fakir aşkı gurursuz kadın kahramanlar kalmaz hep psikolojige döner

hep bi şaka yapacakmis gibi geldi bana da izlerken ben de hiç rahatsız olmadim :)

Masumlari bende izlemej istiyorum ama denk gelmedim gunduz izlesem iyi olur aksamlari master cheften vazgecemiyoruz

Basinmi agridi gene nurcumm ya iyimisin smdi
Gündüz tekrarı olur çayım izle :) kim elendi masterchefte en son :)

Ceereyanda kaldım herhalde biraz çayım, hemen ağrı kesici içtim başla hiiç çekemicektim, geçti :))

Bu arada okumuştum ama yazamadım, içinizi ferah tutun tam mevsim geçişi şimdi, o griple Corona çok benzerlik gösteriyormuş, yoktur öyle bir şey inşallah ❤

inşallah negatif çıkar çayım. bence de psikolojik eşininki. yarın sabah belli olur büyük ihtimalle.

birazdan yatarim çayım. belki bu kez değişiklik yapar duş alır yatarim. sabahları yapmak çok sıkıntı oluyo ıslak saçla gidiyorum artık tam hastalık mevsimi

Bi sprey hava gibi bir şey oluyor ya samdanım adını bilmiyorum ama ondan mı kullanıyorsun. Yarın biter inşallah evrak işleri

Üşütme de amaa ❤

Kesinlikleee, Binnur Kaya role öyle bi bürünmüş kii bugün sosyal medya hesabına denk geldim full rolü ile ilgili paylaşımlar vardı :) fena mı Behlüller Ferhundeler azalır biraz belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…