- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
Valla şimdi fotoğraf çekip oturdum kız atmak içinKiz K KurkmantoluS geceden bjr sozun vardii
Bu topikte coook sozler verilip unutuluyor ama bozuluyoremmmYoulost16
En gec burda okuyorBen izinliyim bu yıl reis sizin burda oruç baya zorlu geçer ha ..
Estağfurullah jennacim sana atarlanmam bir iki kisi var onlara dadanirimDikkat edeyim O zamanAllah bagislasin evlatlarını inşallah. BDV cıs,Mune yakalarsa affetmez,aman dikkat
Ah sen onu trakyada orijinal yerlerinde yiyeceksin ustune de dondurma.Peynir helvası a101 de var bayılıyorum
Reis en sevdiğin edebiyatçı kimBen atarlı gulnihal
3 çocuğum var ikisi ikiz
Atanamamis edebiyatciyim (belli etmesem de evet edebiyatçı)
Buralarda takılırım arada bdv de takılırım iki ban yerim falan öyle işte
Tamamdır anlaştık, onlara sarmaya devam o zamanEstağfurullah jennacim sana atarlanmam bir iki kisi var onlara dadanirim
Aynen ordaki bile güzelse asıl yerinde k bilir nasıldırAh sen onu trakyada orijinal yerlerinde yiyeceksin ustune de dondurma.
♥
Inşallah öyle olur ya ...En gec burda okuyorsıcagı da sıcak oluyordu. Neyse bu sene belki cok sıcak olmaz ne dersin
Hangi bolgedesın Gulnihal senAynen ordaki bile güzelse asıl yerinde k bilir nasıldır
İc anadolunun güneyiHangi bolgedesın Gulnihal sen
Ama bi angara olamassssİc anadolunun güneyi
Su virus bitsin sözüm olsun sana peynir helvası yollayayım hızlı kargolarla. Bozulmadan dondurmayla yersin, vay be karantına da bitti dıyıp kasıklarsın helvanı keyifle tamam mıİc anadolunun güneyi
Su virus bitsin sözüm olsun sana peynir helvası yollayayım hızlı kargolarla. Bozulmadan dondurmayla yersin, vay be karantına da bitti dıyıp kasıklarsın helvanı keyifle tamam mı
Hihhh Angara olmak isteyen kimAma bi angara olamassss
100 kere dedikten sonraaaaTamam şimdi yapıyorum bekle
Ya bak utandirüyürsün beniiiiKalbimizdesin reis her akşam seni etiketleyip çılgın akrostisler yapazaaam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?