Mizahşörler Çıkmazı

hadi canım ciddi misiin. Şuan şaşırmıyorum bu alıma öyleyse de. neden ya
Aynen canım atananlar yine de girdi sınava. Akabinde ki Eylülde temmuzda yapılan iptal edildi falan çok zor donemlerdi. Gerçi şimdi de zor. Ay dedikleri doğru sen git milyarlık dunyada kpss ye denk gel diye

Bizim eski ev yatağın başlığı tam yan tarafin kafasını koyduğu yerdeydi ben soradan gördüm öyle olduğunu bileydim ah.
Ben ilk zamanlar taşındığım da ses gittiğini bile bilmiyodum Allahtan kiracıydılarda gittiler ama şimdikiler sahibi o yüzden çok dikkat etmeliyim

Bize videolar geliyor Azerbaycan'dan ama tabii hangileri güvenilir biz de bilemiyoruz.
Çoğu güvenilir değil canım. Bi kaç saatliğine açıldı internetimiz. Ve millet saçma sapan şeyler yaymaya başladı. Tekrar kısıtladılar

Aaaa öyle mi Veli olabilir o zaman yakasını bırakmayalım
Ya canım şaşırtıcı bi şekilde geçen ay forumda birine hamile kalması için içten dua ettim. Bu ay başka bi topikte denk geldim hamilelik takvimi açmış 4 haftalık hamilelik diye. Çok mutlu oldum ya
İnşallah Rabbim dileyen herkese versin. İsteyen herkese dua etmeye devam edicem

Maşallah canım. O zaman bol dua bekliyoruz senden

Canim 2 gndur aklmdasin naslsn iyimisin oralar karisti Allah jm yardimciniz olsunnn dualarmz sizlerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…