Estağfurullah canım çok incesinSu virus bitsin sözüm olsun sana peynir helvası yollayayım hızlı kargolarla. Bozulmadan dondurmayla yersin, vay be karantına da bitti dıyıp kasıklarsın helvanı keyifle tamam mı ♥
Ama sen böyle dersen ben faturaya 100 milyon daha girerim kişişHayır yaaa sen kralicesin bizi daha fazla sensiz bırakma
Ankara Ankaraaaaa güzel AnkaraHihhh Angara olmak isteyen kim
Şaka bir yana Ankaramiz Başkentimiz başımızın tacı
Reflü olduğumu nereden biliyorsun reis hayırdır içine mi doguyir nedir
Eşimle beraber yazdık anam hiç uyduramadım önceden ne güzel şiirler yazar birinci olurdum noldu banaKannn agladimm kan
Ama sen böyle dersen ben faturaya 100 milyon daha girerim kişiş
Ya bak utandirüyürsün beniiii
Ben 3 harfe nasıl cebelleştimvalla ilham gelirse yaz bak beklerim.
Daha fazla şiir yazdırma mı diyosunYazacaaaaaam... ama fazla bekletme gel ha
Allahım keşke bi küp altın karşıma çıkar diyeydimReflü olduğumu nereden biliyorsun reis hayırdır içine mi doguyir nedir
Uzak kalmalim be sen burda ol bol bol yine yazarım:)Daha fazla şiir yazdırma mı diyosun
Acundan rica edelim kontör toplasın bizim topigimizeAma sen böyle dersen ben faturaya 100 milyon daha girerim kişiş
Aksjkadjjd3 harfe bu kadar yazabildiysen bize nasıl yazarsın kimbilir
Bu benim de başıma gelir. Neyse olsun bakalımAllahım keşke bi küp altın karşıma çıkar diyeydim
Alt tarafi muhim olmayan birsey de agizdan cikan laf muhimdir bende o yuzden .... yoksa onemli deelBunadım galiba unuttum özür
Akşamları yazarım eşimin neti bitmeden şimdi onunki 1 inde yenileniyo onunda neti bitmek üzere sonracıgıma ben yapcam o bağlanacak gene bitecek en son ikimizde dıldıbıl kalcazUzak kalmalim be sen burda ol bol bol yine yazarım:)
Özletme reis
Ahahhaha o kontör bize ömür boyu yeterAcundan rica edelim kontör toplasın bizim topigimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?