Bende yoldayım bende gidiyorum
Cayım bele deme yawww ben yoldayım hastaneye gidiyorum zatenAlt tarafi muhim olmayan birsey de agizdan cikan laf muhimdir bende o yuzden .... yoksa onemli deel
Bence değilÇay canım iyi misin ??
Ben diyim hic o topa girmeyinnn hatta bidaha bilene siir yazcam diye bisey sorarsa bilmiyce bana siir yazmasin diye3 harfe bu kadar yazabildiysen bize nasıl yazarsın kimbilir
Wifisi olan komsunun telefonunu ver bize biz hallederikAkşamları yazarım eşimin neti bitmeden şimdi onunki 1 inde yenileniyo onunda neti bitmek üzere sonracıgıma ben yapcam o bağlanacak gene bitecek en son ikimizde dıldıbıl kalcaz
Bende sizi özlüyorum bugun kaç kere tıkladım bilmem net kapalıyken
Yarın gelcem. Eşim evde dizi izliyozYoulost16
C Cay6
@Casper25
HayatSevinceGuzel
@samdan
@mehlika nur
@Elhan
@Limonsuzzcay
Gsyabk
@KurkmantoluSero
merve
@Gulumse25
@Calciferr
benneyanginlargordum
@pawlover
Unuttuğum arkadaşlar kusuruma bakmayın ❤❤❤
Hadi gelin sohbete
Ne hastanesi beeeee nolduCayım bele deme yawww ben yoldayım hastaneye gidiyorum zaten
Vahhh vaaahhhh ben nerelere gidemmmmBen diyim hic o topa girmeyinnn hatta bidaha bilene siir yazcam diye bisey sorarsa bilmiyce bana siir yazmasin diye
Abi kız yazmıyoBende yoldayım bende gidiyorum
Artı onsekiz mi değil mi bak doğruyu soyleYarın gelcem. Eşim evde dizi izliyoz
Çay iyi misin reis durumun nasılNe hastanesi beeeee noldu
Ayyyy ivittt yaaa ama numarası bende yokWifisi olan komsunun telefonunu ver bize biz hallederik
Hmmm nasıl bi dizi oArtı onsekiz mi değil mi bak doğruyu soyle
Yazdı yazdı belli ki durum stabilAbi kız yazmıyonabtin nasıl bi etki yaptın
Ufak capli bi nefessi z kalma durumum oldu da iyiyim suannnÇay iyi misin reis durumun nasıl
Bir nesilde yeri ayrı yangınımAnne ben ölüyorum bolumu ve finalini, ara ara acar izlerim. Askı memnunum yeri bende ayrı
Bence bi düşün ...Ayyyy ivittt yaaa ama numarası bende yokistemeye çekiniyorum eşimde kızar ama ücretli baglansak mı acaba
Peki diyip...Bir nesilde yeri ayrı yangınımben de şeyi izlerim hani uçak biletlerini yırtıp bi omuz atıp gidiyor ya Bihter
Bide finali açar açar izlerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?