iyiyiz cnm sen nasılsınMerhaba kızlar ☺Nasılsınız?
ohhh sefan olsunyeni gördüm canım, ama o işi çoktan halletmiştim,
ben akşam üstü süvari sütlü kahvemi içmiştim, bugün de az önce türk kahvesi içtim emme fincanda,
afiyyet olsun sana
Merhaba canım, iyiyim teşekkürler, sen nasılsınMerhaba kızlar ☺Nasılsınız?
Yazarların hakkındaki bilgileri merak ederim okurum da ama fotoğraflarına bakmıyorumYok bildiğin yazarlarinkini alırsın
Yeni keşfetmek istediğimde onla.ilgili.bolumlere gidip böyle baya karıştırıyorum. Çok hoşuma gidiyor
Bizim haber sitelerinde yazıyor2300 mü? Ben sayıyı bilmiyordum yaw
İyiyim ben de.Merhaba canım, iyiyim teşekkürler, sen nasılsın
İyiyim ben de. Bir sorun yok. Sen ne yapıyorsun?iyiyiz cnm sen nasılsın
ohhh sefan olsun
afiyet şeker olsun
regl olmayı bekliyorumİyiyim ben de. Bir sorun yok. Sen ne yapıyorsun?
Kolay gelsinregl olmayı bekliyorum
Ben iyiyim canım. Çok şükür bakü sakin. Ama sınıra yakın illerde savaş devam ediyor. Kayıplarımız var. Bide alçaklar baktılar askerlerimizle başedemiyorlar, milletin yaşadığı evi bombalamaya başladılar. Kaç aile mahvoldu. Bi doktor hanım, dün işten eve giderken evinin bahçesine ne atmışlarsa kadıncağızın başı kopmuşbunlar böyleler işde adam gibi savaşamıyorlar.
öyle bir şey ben de gördüm de baloncukum bence o açıklamadaki amaç farklı. Biz aslında başından beri desteğiz ama bizi de savaşa sokmak istiyorlarsa bunun için bi stratejik tavır olabilir diye düşünüyorumben az önce öyle okumadım ama
ay bu haberlerde bir alem
amiiin amiiin inşallahh.Günaydın hayırlı sabahlariniz olsun inşallah.
Vatanımıza milletimize zeval vermesin Rabbim.
Her şey gönlünüzce olsun bugün u gülümseyerek bitirin
Hoşgeldin seriim :) iyiyiim yeni uyandım :) sen nasılsınn neler yapıyosunMerhaba kızlar ☺Nasılsınız?
Ben de iyiyim canım. Dinleniyorum.Kat kat misliyle karşılığını alacaklar, inşallah daha fazla kayıp olmaz canlar yanmadan bu hainler çıkıp gidecek. Allah yardımcısı olsun oradaki tüm askerin halkın.
öyle bir şey ben de gördüm de baloncukum bence o açıklamadaki amaç farklı. Biz aslında başından beri desteğiz ama bizi de savaşa sokmak istiyorlarsa bunun için bi stratejik tavır olabilir diye düşünüyorum
amiiin amiiin inşallahh.
kişisel gelişim istiyorsan Mümin Sekman araştırabilirsin H M :)
Hoşgeldin seriim :) iyiyiim yeni uyandım :) sen nasılsınn neler yapıyosun
kk birinci noteri biiz de seenii seviyoruuzzz alıntı yapamamışım :S
İşten çıktım eve gidiyorum otobüsü yakaladık bu sefer dün kıl payı kaçırıp dakikalarca otobüs beklemiştik 20 dk civarı ve yine de tek vasıta gelmemişti çift vasıta yapip sonunda da yağmura yakalanmıştık,İyiyim ben de. ☺Dinleniyorum. Sen ne yapıyorsun canım?
Sen ne iş yapıyorsun ki canım? Nöbetçi miydin? Kolay gelsin. Ben İstanbul'da oturuyorum. Döndük evet. Özlemişim evimi.İşten çıktım eve gidiyorum otobüsü yakaladık bu sefer dün kıl payı kaçırıp dakikalarca otobüs beklemiştik 20 dk civarı ve yine de tek vasıta gelmemişti çift vasıta yapip sonunda da yağmura yakalanmıştık,
Yarın memleketten kizkardesim ve eşi gelecek temizlik ve hazırlık yapmam lazım bugün, yine çok iş var
Sen döndün mü , İstanbul'da mi oturuyordun
kızlar ya o değişik smilelerin linki neydi
ayy canımsın
Ev işine girismeye teşebbüs etmek üzereyim sen naislsinMerhaba kızlar ☺Nasılsınız?
İyiyim ben de. ☺Dinleniyorum. Sen ne yapıyorsun canım?
İyiyim ben de. Bir sorun yok. Sen ne yapıyorsun?
Benden önce birçok kişiye yazmışsın arkadan gelip alintilayinca boyle oluyor işteBen de iyiyim canım. Dinleniyorum. ☺
uzun zaman oldu ben onu görmeyelicancan6 canimm nasılsın❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?