Çok dile getirdiğim için olabilir belki.Judy_K Azerbaycanlı ve orada. Biz aslında seninle konuşmuştuk Konyalıyız diye
Gıdıklıyor mu o
aynen :) nasılsın canım. sohbet edemedik bayadır. tat alma duyun geri geldi mi?Gıdıklıyor mu o
Evet şükür geldi canım. Koku da geldi epeyce artık. Ama eskisi kadar keskin değil ne hikmetse. Ama çok şükür bu günümeaynen :) nasılsın canım. sohbet edemedik bayadır. tat alma duyun geri geldi mi?
Ay aynı şeyi sormuşuzGıdıklıyor mu o
Hakkaten öyle olmuşAy aynı şeyi sormuşuz
Yaa tamam şimdi ben onunla karıştırdım seni kuzum nickinizin sondaki K harfi kafamı karıştırdı sanirimÇok dile getirdiğim için olabilir belki.Judy_K Azerbaycanlı ve orada. Biz aslında seninle konuşmuştuk Konyalıyız diye
evet canım reyyoşu azcık güldüreyim dediydimGıdıklıyormusun?
çok şükür atlattın sende. bende sanki koku daha keskinleşti gibi ama emin değilim. dikkat et kendineEvet şükür geldi canım. Koku da geldi epeyce artık. Ama eskisi kadar keskin değil ne hikmetse. Ama çok şükür bu günüme ❤
Yarışmalara katil kırmızı olAyrıca ikiniz de kırmızısınız. Kıskanmadım ki
İnşallah canım. Tekrarını yaşatmasın Allahçok şükür atlattın sende. bende sanki koku daha keskinleşti gibi ama emin değilim. dikkat et kendine
amin canım ☺İnşallah canım. Tekrarını yaşatmasın Allah
Ha evet ondan olabilirYaa tamam şimdi ben onunla karıştırdım seni kuzum nickinizin sondaki K harfi kafamı karıştırdı sanirim
İyi yaptın canımevet canım reyyoşu azcık güldüreyim dediydim
Yarışmalara katil kırmızı ol
Oyyy severim seni ❤
Ay ikimizde de K varmış hemde büyük.Ha evet ondan olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?