alparslan yolda hanımlarİyi yaptın canım
Şu an bi kap yemeği zor yapıyorum canım katılamam.Bebiş geldikten sonra buraya girmeye zamanım olmayabilir belki, yarışma hak getire
Bu hafta inşallah kontrol var. Bakalım napıyoalparslan yolda hanımlar
buraya da haber verBu hafta inşallah kontrol var. Bakalım napıyo
Yaa hamistin dimiİyi yaptın canım
Şu an bi kap yemeği zor yapıyorum canım katılamam.Bebiş geldikten sonra buraya girmeye zamanım olmayabilir belki, yarışma hak getire
Senelerdir oy veriyorum canım olacağını sanmıyorumYaa hamistin dimidoğru diyosun yemek bile yapabilirsen bebiş gelince ona şükret
Neyse oy vermeye devam et oy verenler de olabiliyo
İnşallah canım haber veririmburaya da haber ver
Taaa eski üyelerden genelde gördüğüm oy veripte pro olan orasını anlamadım valla bende neye göre veriliyo diye.Senelerdir oy veriyorum canım olacağını sanmıyorumzaten bebiş geldikten sonra proluk ilgi alanıma girmiycek bile
Evin prosuTaaa eski üyelerden genelde gördüğüm oy veripte pro olan orasını anlamadım valla bende neye göre veriliyo diye.
Amaan boşver gelecek olan evin prosu daha dadli olceeek
iyiyiim gülnihalım,ehliyet için yapacak bir şey vardı onu hallettim, bide bir karın ağrısı bugün zar zor yaptım. Yarın kursum başlıyooorrr :)Günaydın nurummm nasılsın
Ben de şekerli içtiğim zamanlara acıyorum
naptın reyyanım ne dedi doktor, geçmiş olsuunE Efruzi
HayatSevinceGuzel
@mehlika nur
@samdan
@Seridina
@Elhan ablacım
Judy_K
Blue_Peri
Veee kitapdaşım
@Calciferr
Herkes nasıl iyi mi ❤
bnmde biri 0,75 diğeri 1 i geçmiş gülnihalım . gözlük kullanıyosun ama dimi devamlı :)Benim gözler 3.5 atıyorşişe cam olmasam iyidir
bizz deeee özledik oliiveem kolay gelsin işin gücün rasgelsiinnCe eee ❤❤
Bir süre sık sık gelemeyeceğim ama herkesi herkesiiii çok özledimm
Gelememe nedenim çok yoğun oluşum kızçelerimmm ❤
Geçmiş olsun nurum neden ağrıyor kiiyiyiim gülnihalım,ehliyet için yapacak bir şey vardı onu hallettim, bide bir karın ağrısı bugün zar zor yaptım. Yarın kursum başlıyooorrr :)
naptın reyyanım ne dedi doktor, geçmiş olsuun
bnmde biri 0,75 diğeri 1 i geçmiş gülnihalım . gözlük kullanıyosun ama dimi devamlı :)
bizz deeee özledik oliiveem kolay gelsin işin gücün rasgelsiinn
kara murat oo :)alparslan yolda hanımlar
K nin önemi nedirAy ikimizde de K varmış hemde büyük.Hiç farketmemişim
Ehliyetemi yazildin balımiyiyiim gülnihalım,ehliyet için yapacak bir şey vardı onu hallettim, bide bir karın ağrısı bugün zar zor yaptım. Yarın kursum başlıyooorrr :)
naptın reyyanım ne dedi doktor, geçmiş olsuun
bnmde biri 0,75 diğeri 1 i geçmiş gülnihalım . gözlük kullanıyosun ama dimi devamlı :)
bizz deeee özledik oliiveem kolay gelsin işin gücün rasgelsiinn
Benim kocamın adının baş harfiK nin önemi nedir
Hmmm tmm o zamanBenim kocamın adının baş harfi
Reyyanınkini ben de merak ettimHmmm tmm o zaman ❤❤ Reyyan Azerbaycan aşığı olduğu için acaba ortak bir şey mi dedim
Bunu bende merak ettim
Hmmm tmm o zaman ❤❤ Reyyan Azerbaycan aşığı olduğu için acaba ortak bir şey mi dedim
Benim de soy adımın baş harfiReyyanınkini ben de merak ettim
Seni sapsikBenim kocamın adının baş harfi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?