Asıl Bana teşekkür et kız benim ikisini karıştırma sebebim K harfi ortaya ben çıkardım beeen
Evet di mi ya cokkk teşekkürler bluemmm perimmmmAsıl Bana teşekkür et kız benim ikisini karıştırma sebebim K harfi ortaya ben çıkardım beeen
Nedemek cınııımEvet di mi ya cokkk teşekkürler bluemmm perimmmm
Bağla bebeğim çünkü dediğin gubi sen fitili ateşkesinNedemek cınııım
Hemen kendime bagliyom konuyu
Canım beniiiimBağla bebeğim çünkü dediğin gubi sen fitili ateşkesinben ara ara okuduğum için unutuyorum
üşüttüm biraz galiba gülnhalım de geçtii :)Geçmiş olsun nurum neden ağrıyor ki
Ben devamlı gözlük kullanıyorum lens de kullanıyorum gözlük dengemi bozuyor dışarda
evvett periimm yarın başlıyooo :)Ehliyetemi yazildin balım
Geçende biz de eşimle konuştuk da ben de korktum yaptıran memnun olan da varüşüttüm biraz galiba gülnhalım de geçtii :)
bir de şey varmış gülnihalım gözleri çizdirme ama çok korkuyorum ben öyle şeylerden :S
evet gülnihalım benim de birkaç tane yakınım yaptırdı çook memnunlar ama adı bile korkutuyor valla benii, lensten de biraz korkuyorum takıp çıkarırken mikrop kaparsa diye :S Masumlar apartmanına doğru gidiyo bu konuGeçende biz de eşimle konuştuk da ben de korktum yaptıran memnun olan da var
Yaaa hadi hayırlısı ile başla kuzum benimevvett periimm yarın başlıyooo :)
Lensi univdeyken bir kız yıkamadigi elleriyle siniftda takardıevet gülnihalım benim de birkaç tane yakınım yaptırdı çook memnunlar ama adı bile korkutuyor valla benii, lensten de biraz korkuyorum takıp çıkarırken mikrop kaparsa diye :S Masumlar apartmanına doğru gidiyo bu konu
Kuzum göz tansiyonum takip edilecek. 15 gün sonra tekrar gideceğim inşallah.naptın reyyanım ne dedi doktor, geçmiş olsuun
Geçmiş olsun kuzum inşallah düzelirKuzum göz tansiyonum takip edilecek. 15 gün sonra tekrar gideceğim inşallah.
Göz kuruluğum varmış epeyce. Damla verdi ona.
Amin inşallah canımmGeçmiş olsun kuzum inşallah düzelir
Romantik serseriSeni sapsik
başlayım bakalım periim,alırsam tur atarıızYaaa hadi hayırlısı ile başla kuzum benim
hoşgeldin H M :)
Safiye gibi bi ablası olsaydı görürdüü oLensi univdeyken bir kız yıkamadigi elleriyle siniftda takardıdikkat edince sıkıntı yok bebeğim ben 13 senedir falan kullanıyorum. Ama cizdirip tamamen kurtulmak isterdim. Bir yere gitsen solüsyon yoksa kalamazsin falan çok sinir bozucu.
çok geçmiş olsun reyyanım. Ne damlası verdi refresh filan mıKuzum göz tansiyonum takip edilecek. 15 gün sonra tekrar gideceğim inşallah.
Göz kuruluğum varmış epeyce. Damla verdi ona.
Evet lens yoruyor bazen bir de sürekli takmıyorumbaşlayım bakalım periim,alırsam tur atarıızteşekkür ederiim
hoşgeldin H M :)
Safiye gibi bi ablası olsaydı görürdüü osenin epey olmuş güülnihalım aslında bi cesaret gelse yaptırsan çok rahat edersin :)
çok geçmiş olsun reyyanım. Ne damlası verdi refresh filan mı
Baloncugum inşaallah hemencecik tutunur bebeğin,güzel haberlerini alırız inşaallah canımCanm iyiym tüp bebeğe başlıyorm birkaç güne
Sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?