kızzz naber bici bici yiyek miBaloncugum inşaallah hemencecik tutunur bebeğin,güzel haberlerini alırız inşaallah canım
Atalim Atalim ilk ben bincem ona görebaşlayım bakalım periim,alırsam tur atarıızteşekkür ederiim
hoşgeldin H M :)
Safiye gibi bi ablası olsaydı görürdüü osenin epey olmuş güülnihalım aslında bi cesaret gelse yaptırsan çok rahat edersin :)
çok geçmiş olsun reyyanım. Ne damlası verdi refresh filan mı
Yiyek bacım akşamları bici bici yemeye gitmek güzel olurkızzz naber bici bici yiyek mi
uzun zamandır görmüyorum hiç. o da unutuldu gittiYiyek bacım akşamları bici bici yemeye gitmek güzel olur
ben biliyorum senii sen de ben gibii yaparsın güülnihalım :) severz biz böyle konu kendimiz olunca aykırılıkları :))Evet lens yoruyor bazen bir de sürekli takmıyorum ☺
Atalim Atalim ilk ben bincem ona göre
hoşgeldiin çayıımmm :) napıyosuunnnTik tik tikkkk
Eyyygunlerr
Ben geldimm huu napiyosunuz
ben hiç yemedim çok merak ediyorum :)uzun zamandır görmüyorum hiç. o da unutuldu gitti
Hosbuldum kuzummben biliyorum senii sen de ben gibii yaparsın güülnihalım :) severz biz böyle konu kendimiz olunca aykırılıkları :))
seniii yiyeriimm :) canını seviyon dimi
hoşgeldiin çayıımmm :) napıyosuunnn
ben öyle şarkılarr türküler gcesi yapıyorum :)
onun reklamını görmüştüm çayım masumları izleyememiştim onu izledim ben :)Hosbuldum kuzumm
Sadakatsiz bi adamm var onu izliyorum kanal d de
Yolda bulmadigima goreben biliyorum senii sen de ben gibii yaparsın güülnihalım :) severz biz böyle konu kendimiz olunca aykırılıkları :))
Gerim gerim gerildim suan izliyorum bakalm dha ilk bolumonun reklamını görmüştüm çayım masumları izleyememiştim onu izledim ben :)
nasıl bir dizii
Di mi başkasına gelince kıyamaz kendimize gelince olaya dalarizben biliyorum senii sen de ben gibii yaparsın güülnihalım :) severz biz böyle konu kendimiz olunca aykırılıkları :))
O derece demek. İnşallah kısa sürmez böyle iddialı girenler bir süre sonra pofluyor ben de bakacaktım unuttumGerim gerim gerildim suan izliyorum bakalm dha ilk bolum
sen biliyor musun ki bici biciyi :)ben hiç yemedim çok merak ediyorum :)
nerdesin kııız
nerdesin kııız
kolay gelsin canım. yanında ki arkadaşın tayini çıkmıştı galiba. yoluna girer inşallah herşeyçok yoğunum zuhalim ya. iş yerinde çok yoğunum eve geliyorum orda da bitmiyo işler.
erkenden uyuyup kalıyorum.
kolay gelsin canım. yanında ki arkadaşın tayini çıkmıştı galiba. yoluna girer inşallah herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?