Klasik balonck ne yapaymyok valla ne zamandir ondan da haberim
ben de özledim siziama çok yorgunum baloncuk şu işlerim bitseydi bı. sen nasılsın napiyosun
Klasik balonck ne yapaym
Döndürdüler dönüyorm işte
Ama yokluğunuz cok belli
Yk kuzum ben hafta başları çalışıyormben iki haftada bir dönüşüyodum. iki hftadir dönüşmedim. haftaya dönüştürürler mi onu da bilmiyorum
16:30 da çıkıyoruz ya abartmıyorum 16:20 de telefon ediyolar yarın şu gelmeyecek diyeböyle bişey olması çok saçma.
bugün işte misin sen baloncuk:) şu işlerden kurtulayım gelcem. sen gerçi sabah varsın akşam yoksun ama olsun
Samdanim yazmanı özlemişim buraya adını görünce nasıl mutlu oldummmmben iki haftada bir dönüşüyodum. iki hftadir dönüşmedim. haftaya dönüştürürler mi onu da bilmiyorum
16:30 da çıkıyoruz ya abartmıyorum 16:20 de telefon ediyolar yarın şu gelmeyecek diyeböyle bişey olması çok saçma.
bugün işte misin sen baloncuk:) şu işlerden kurtulayım gelcem. sen gerçi sabah varsın akşam yoksun ama olsun
Selam baloncukYk kuzum ben hafta başları çalışıyorm
Haftaya 3 gün işteyim
Günaydın tabisimmmmGüünaydıınnn
Geç kalmış işler pesindeyimmmm sen nasilsin beybiiKızlar nasılsınız? ☺
Günaydn nurum naberGüünaydıınnn
İyiyiz cnm sen nasılsınKızlar nasılsınız? ☺
Hayırlı cumalar ikizlerimizin güzel anasıBaştan tünaydın diyeyim de sorun olmasın
Hayırlı cumalar hayırlı günler canlarım
İyiyim baloncugum bu arada ne güzel diyorsun bana canım benimmmGünaydn nurum naber
İyiyiz cnm sen nasılsın
Hayırlı cumalar ikizlerimizin güzel anası
Nasılsın
İyiyin kuzum güzel adımlar atılmaya başladıİyiyim baloncugum bu arada ne güzel diyorsun bana canım benimmmgece çok geç uyudum o yüzden güne geç başladım şimdi nereden baslas diye düşünüyordum ☺ sen nasılsın ❤❤
İnşaallah kuzummm güzel haberlerini bekliyoruzİyiyin kuzum güzel adımlar atılmaya başladı
İnş bende ikiz anası olurum:)
Ahhh kuzum inşallaaahhhhİnşaallah kuzummm güzel haberlerini bekliyoruzbaşlandı mi yoksa
İyiyim canım. Kahve içiyorum. Sen ne yapıyorsun?Günaydn nurum naber
İyiyiz cnm sen nasılsın
Hayırlı cumalar ikizlerimizin güzel anası
Nasılsın
İyiyim ben de. Bir sorun yok şükür. Bugün benim de ev işi yapmam lazım da hiç canım istemiyor.Samdanim yazmanı özlemişim buraya adını görünce nasıl mutlu oldummmm
Selam baloncuk
Günaydın tabisimmmm ❤
Geç kalmış işler pesindeyimmmm sen nasilsin beybii
Ben dün bir kısmını bitirdim bugün az bir şey kaldı seni guduleyecek bir şeyler varsa yap beni sevdiğim müzikler gaza getiriyorİyiyim ben de. Bir sorun yok şükür. Bugün benim de ev işi yapmam lazım da hiç canım istemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?