rabbim sana senin kadar tatlı bir bebiş versinAdımlar atıldı inşallah tam başlayacam kuzucuklar♥
Hadi bakalım Rabbim tamamına erdirsinAdımlar atıldı inşallah tam başlayacam kuzucuklar♥
rabbim sana senin kadar tatlı bir bebiş versin
Hadi bakalım Rabbim tamamına erdirsin
arada bize güzel şeyler yaz o edebi gönlünden reyyanımHadi bakalım Rabbim tamamına erdirsin
Tabikiii bissrürü dua edicem çokçana hemdeYaaaa cok tşk ederim canım arkadaşlarm
Rabbim hepimize nasip etsin sağlıkla inşallah
Bana dua edin olurmu
İznimizi yazın kullanıyoruz,annemler yaylada oluyordu sıkıntı olmuyordu ama bu sene kardeşimin oğluna baktığı için yaylaya biz oradayken iki günlüğüne gidebildikkiz mehlika yazın adanaya gidilir mi
ha yayla ise sıkıntı yok :) yörük müsünüz :)İznimizi yazın kullanıyoruz,annemler yaylada oluyordu sıkıntı olmuyordu ama bu sene kardeşimin oğluna baktığı için yaylaya biz oradayken iki günlüğüne gidebildik
Gönlüm mü? O şimdi biraz suskun.. Daha çok "hayırlısı" diyip bekliyor.. Daha az acıyor sanki. Daha az takılıyor geçmişe. Ve diyor ki; "artık sadece kendin için yor beni"arada bize güzel şeyler yaz o edebi gönlünden reyyanım
Acı aynı da gönül alışıyor sanki,Gönlüm mü? O şimdi biraz suskun.. Daha çok "hayırlısı" diyip bekliyor.. Daha az acıyor sanki. Daha az takılıyor geçmişe. Ve diyor ki; "artık sadece kendin için yor beni"
Amenna..Acı aynı da gönül alışıyor sanki,
Nasibizimin hangi durakta karşımıza çıkacaği bilinmezde,
Diyor ki yüce yaradan;
Göğsünün daraldığını biliyoruz, rabbin için sabret.
yaptın yapacağını :) güzel yazıyorsun. yazmayı denedin mi hiç :)Amenna..
Bende diyorum ki; o edebiliği benim gönlüme ithaf ettin de, peki senin gönlünün edebiliğine nasıl atıflar yapayım şimdi ben?
Denedim ve birikmiş yazılarım var. Birde küçük kitapçık çıktı içinde yazılarım olanyaptın yapacağını :) güzel yazıyorsun. yazmayı denedin mi hiç :)
ne guzel :) kitapciga donusturdun mu pekiDenedim ve birikmiş yazılarım var. Birde küçük kitapçık çıktı içinde yazılarım olan
Bazı dergilerden yayımlayalım ve her ay yaz diye teklif geldi ama cesaret edemedim. Kitap için ise hiç düşünmedim. Öyle çok da iyi yazmıyorum bence ama denesem iyi olur muydu olurdu belki ama işte cesaretne guzel :) kitapciga donusturdun mu peki
yazmadan bilemezsin. ben eskiden güzel şiirler yazardım. sonra ara verdim. aradan sonra köreldim sankiBazı dergilerden yayımlayalım ve her ay yaz diye teklif geldi ama cesaret edemedim. Kitap için ise hiç düşünmedim. Öyle çok da iyi yazmıyorum bence ama denesem iyi olur muydu olurdu belki ama işte cesaret
Kesinlikle.. Biraz yazmayınca eli mi gönlü mü bilemicem ama köreliyor insan.yazmadan bilemezsin. ben eskiden güzel şiirler yazardım. sonra ara verdim. aradan sonra köreldim sanki
gönlüm köreldi sanki daha çok :/Kesinlikle.. Biraz yazmayınca eli mi gönlü mü bilemicem ama köreliyor insan.
Bence de. Merak ettim şiirlerinig
gönlüm köreldi sanki daha çok :/
hepsi kayboldu gitti valla. riskliydi zatenBence de. Merak ettim şiirlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?