- 30 Ocak 2013
- 29.562
- 44.116
- 798
hoşbuldum canımMerhaba sabahvesen hosgeldin❤❤❤
Kendini tanıtır mısın?hoşbuldum canım
Olabilir aslındaBen dün bir kısmını bitirdim bugün az bir şey kaldı seni guduleyecek bir şeyler varsa yap beni sevdiğim müzikler gaza getiriyor
hoşbuldum :) memnun oldum hocam :) bende izmirde yaşıyorum 26 yaşındayım bekarım . insan kaynakları sorumlusu ve yazarım : )Kendini tanıtır mısın?
Ben Konya'da yaşıyorum. 3 kızım var32 yaşındayım atanamamis edebiyat öğretmeniyim
Hayta ne bilmiyorum ama Adana'nın bici bicisi öyle çok aham saham bir şey değil, bici bici olsa da yesek dedirtmez ama sıcak yaz akşamlarında bir nevi aktivite gibi, hadi dışarı çıkıp biraz hava alalım bici bici de yeriz gibisindenCok gizli işler peşinde gülnihalim
Veeee tabiki haytalı kazanırrrrr
Yoklamayı alan sen
Kaybolan yine sen
Ohhh afiyet olsunİyiyim canım. Kahve içiyorum. Sen ne yapıyorsun?
Ayy bende.. Ev öylece duruyor vallaİyiyim ben de. Bir sorun yok şükür. Bugün benim de ev işi yapmam lazım da hiç canım istemiyor.
Biliyorm bici biciyi yedimHayta ne bilmiyorum ama Adana'nın bici bicisi öyle çok aham saham bir şey değil, bici bici olsa da yesek dedirtmez ama sıcak yaz akşamlarında bir nevi aktivite gibi, hadi dışarı çıkıp biraz hava alalım bici bici de yeriz gibisinden
Hım gülsuyu bizde de var,farklı olan dondurma demek ki,merak ettim şimdi haytaliyi, o da güzeldir ama aradaki farkı anlamak için ikisini de tatmak lazımOhhh afiyet olsun
Ben cok sevmem kahve ama şimdi yasak diye cazip geliyor
Ayy bende.. Ev öylece duruyor valla
Biliyorm bici biciyi yedim
Haytalıyla bici bicini içindeki parçacıklar aynı
Sadece buz yerine gül suyu ve dondurma var canm
Kız 2 saatlik yolHım gülsuyu bizde de var,farklı olan dondurma demek ki,merak ettim şimdi haytaliyi, o da güzeldir ama aradaki farkı anlamak için ikisini de tatmak lazım
Ya ne güzelhoşbuldum :) memnun oldum hocam :) bende izmirde yaşıyorum 26 yaşındayım bekarım . insan kaynakları sorumlusu ve yazarım : )
Ben İstanbul'dayım ki, ama bu sene Antep'i gezdik seneye de bakarsın Hatayı gezeriz, künefe yeriz hemKız 2 saatlik yol
Atla gel
Aaa ben seni neden adanasn sanıyormBen İstanbul'dayım ki, ama bu sene Antep'i gezdik seneye de bakarsın Hatayı gezeriz, künefe yeriz hem
Adaniliyim ama İstanbul'da yaşıyorum, genellikle yazları gidiyoruz Adana'ya,annem kardeşlerim oradaAaa ben seni neden adanasn sanıyorm
İnşallah cnm beklerim
O zaman seneye yaz inşallah beklerim canmAdaniliyim ama İstanbul'da yaşıyorum, genellikle yazları gidiyoruz Adana'ya,annem kardeşlerim orada
kiz mehlika yazın adanaya gidilir miAdaniliyim ama İstanbul'da yaşıyorum, genellikle yazları gidiyoruz Adana'ya,annem kardeşlerim orada
Aaa başladın mıBal0ncuk
neye başladın canım. tedavi mi :)
Tüpbebeke başladın demi kuzum yanlış anlamadım inşallah
Aaa başladın mıBal0ncuk
neye başladın canım. tedavi mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?