iiyyiim seriim naptın bitti mi işleriin :)Kızlar nasılsınız? ☺
baloncukum dualarım seninle, hattaa önce sağlıklı bi süreç sonra ikizlerin olması yönünde :) Rabbim gönlündekini versin hayırlısıyla canımGünaydn nurum naber
İyiyiz cnm sen nasılsın
Hayırlı cumalar ikizlerimizin güzel anası
Nasılsın
Hoşgeldiin yazar hanım :) Ben de Nur 25 yaşında bekarım, henüz atanmamış öğretmenim :)merhaba :)
Hoşgeldin reyyanım :)Seeeeelaaaammm
yüreğine sağlııkk :)Gönlüm mü? O şimdi biraz suskun.. Daha çok "hayırlısı" diyip bekliyor.. Daha az acıyor sanki. Daha az takılıyor geçmişe. Ve diyor ki; "artık sadece kendin için yor beni"
bunu ben de üzerime alıyorum zuhaliim yüreğine sağlıkk :))Acı aynı da gönül alışıyor sanki,
Nasibizimin hangi durakta karşımıza çıkacaği bilinmezde,
Diyor ki yüce yaradan;
Göğsünün daraldığını biliyoruz, rabbin için sabret.
Eğer böyle bir şey denk gelirse muhakkak değerlndir reyyanım, eminim harika şeyler çıkar ortaya :)Bazı dergilerden yayımlayalım ve her ay yaz diye teklif geldi ama cesaret edemedim. Kitap için ise hiç düşünmedim. Öyle çok da iyi yazmıyorum bence ama denesem iyi olur muydu olurdu belki ama işte cesaret
Dayak eve sığar
İyi akşamlar mizahsorler❤❤
İyi akşamlar dedik be hello evribaaadiiii(kdv Şaban)
İyi akşamlar gülümİyi akşamlar dedik be hello evribaaadiiii(kdv Şaban)
Allah razı olsun nurum amin inşallahiiyyiim seriim naptın bitti mi işleriin :)
baloncukum dualarım seninle, hattaa önce sağlıklı bi süreç sonra ikizlerin olması yönünde :) Rabbim gönlündekini versin hayırlısıyla canım
Hoşgeldiin yazar hanım :) Ben de Nur 25 yaşında bekarım, henüz atanmamış öğretmenim :)
Hoşgeldin reyyanım :)
yüreğine sağlııkk :)
bunu ben de üzerime alıyorum zuhaliim yüreğine sağlıkk :))
Eğer böyle bir şey denk gelirse muhakkak değerlndir reyyanım, eminim harika şeyler çıkar ortaya :)
Eki Görüntüle 2702558
hellooo havagiiiiinaber gülünihalıımm :)
tabi ki canim benim hepisi senin olsuniiyyiim seriim naptın bitti mi işleriin :)
baloncukum dualarım seninle, hattaa önce sağlıklı bi süreç sonra ikizlerin olması yönünde :) Rabbim gönlündekini versin hayırlısıyla canım
Hoşgeldiin yazar hanım :) Ben de Nur 25 yaşında bekarım, henüz atanmamış öğretmenim :)
Eğer böyle bir şey denk gelirse muhakkak değerlndir reyyanım, eminim harika şeyler çıkar ortaya :)
Eki Görüntüle 2702558
sagol canim
Sizin kalbinizi severimsagol canimreyyanda hala varda benden gecti artik :)
Sağol kuzum. Ya nasipyüreğine sağlııkk :)
Geçmemiş vall maşallah size kızlarsagol canimreyyanda hala varda benden gecti artik :)
Sizin kalbinizi severim ❤
hayat mücadelesi içinde bazen bazı şeyler geri planda kalmak zorunda oluyor. belki zamanla olur bilmiyorum. sen napiyon bakalimGeçmemiş vall maşallah size kızlar
Bence yazmaktan vazgeçmeyin
Sizin gibi olsam vazgeçmezdm ♥
♥♥
yok yok zuhalim senden de geçmemiş :)sagol canimreyyanda hala varda benden gecti artik :)
ergenlik şeysileriyok yok zuhalim senden de geçmemiş :)
bir zamanlar ben de yazardım ama teeee lisede, dediğin gibi thlikeli şeylerdi de yaaama şimdi benm gönlüm köreldi epeyy :)
Ev curcuna oldu ben de bakıyorum öyle sen nasılsıniiyyiim seriim naptın bitti mi işleriin :)
Eki Görüntüle 2702558
değil mii ya zuhalim, bi ara ben hepsini çıkarıp okumuştum, ne yaşadın yaa dedm nasıl yazdın bunu böyleeeergenlik şeysileriama olgun güzel seyler yazardim. arkadaslarim benim yazdigima inanmazdi :)
Naberrrr baloncuk hangi diziyi izliyorsunİyi akşamlar gülüm
Allah razı olsun nurum amin inşallah
bebeler yaramazlik pesinde mi :)Ev curcuna oldu ben de bakıyorum öyle sen nasılsın
bi gün de öyle oluversin ya gülnihalım :) ben de bi yandan kırmızı odaya bakıyorum bi yandan burdayım iştee :)Ev curcuna oldu ben de bakıyorum öyle sen nasılsın
sagol canimreyyanda hala varda benden gecti artik :)
Harikasınız canlarimmm. Topigimizin seviyesi nerden baksak deniz seviyesinden 1000 metreSizin kalbinizi severim ❤
maziler maziler :) bakariz bi ara nurumdeğil mii ya zuhalim, bi ara ben hepsini çıkarıp okumuştum, ne yaşadın yaa dedm nasıl yazdın bunu böyleeesonra yok ettim onları, belki şimdi olsa saklardım bazılarını :) şimdi hiiç öyle şeylerim yok çıkmıyo yanii.
sen yaz çok beğendim gerçekten sizinkileri :)
Mehfam
Ağlamaktan bi hal oldumbi gün de öyle oluversin ya gülnihalım :) ben de bi yandan kırmızı odaya bakıyorum bi yandan burdayım iştee :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?