eş durumundan tayin olmuyor mu3 sene
Eş durumundan dolayı 3eş durumundan tayin olmuyor mu
çok fazla ama :/ bu tüzükle mi belirlenmiş yoksa yasa ile mi bilgin var mı?Eş durumundan dolayı 3
Yoksa 5 sene kuzum
Sözleşmeli öğretmenlik getirdiler ya kuzumçok fazla ama :/ bu tüzükle mi belirlenmiş yoksa yasa ile mi bilgin var mı?
senin esin kadrolu degil miSözleşmeli öğretmenlik getirdiler ya kuzum
Bile istiye yapıldı yani
Yeni atandısenin esin kadrolu degil mi
sen de etkileniyosun gülnihalım azıcıık azıcık izlersin vakit buldukça :)İzlemedim tabisim ama Cook merak ediyorum. Babil bitecekmis biraz da ondan bakıyorum nasıl sonuca bağlayacak kar diye
4 yil sonra kadrolu olacak o zaman. hayirlisi olsun o zaman canimYeni atandı
Artık öğretmenlere 4 yıl snra kadro veriyorlar
4 yil sonra kadrolu olacak o zaman. hayirlisi olsun o zaman canim
biz de iyiicee suyumuzu çıkarıyolar zuhalim kadroya geçene kadarsenin esin kadrolu degil mi
Aynen etkilensem de izleyeceğim yoksa meraktan catlarimsen de etkileniyosun gülnihalım azıcıık azıcık izlersin vakit buldukça :)
Allah kolaylik versinbiz de iyiicee suyumuzu çıkarıyolar zuhalim kadroya geçene kadar
izlee izle güülnhalım yrumlarını bekliyorum merakla :)Aynen etkilensem de izleyeceğim yoksa meraktan catlarim
Evet yörükmüşüz çok çok eskiden,yaylanın yoruklukle alakası yok bence ya, yazın çok sıcak olunca millet yaylaya kaçıyor mecburen, yazlık olarak kullanılıyorha yayla ise sıkıntı yok :) yörük müsünüz :)
amiin amiinAllah kolaylik versin
alakasi olmadigini biliyorumda merak ettigim icin sordum :)Evet yörükmüşüz çok çok eskiden,yaylanın yoruklukle alakası yok bence ya, yazın çok sıcak olunca millet yaylaya kaçıyor mecburen, yazlık olarak kullanılıyor
Bence ikimiz aynı doğrultuda etkilenirizizlee izle güülnhalım yrumlarını bekliyorum merakla :)
nasil bir sistem sizce peki :)amiin amiinişe başladıktan 1 yıl sonra aday öğretmenlik sınavları oluyo zuhalim onun 2 mi ne hakkı var yani geçmek zorundasın, yoksa aday öğretmen bile olamıyodun sanırım. 4 yılı doldurunca da kadro işte. ondan öncesini artık benden biliyosunuz zaten mülakatta var
ben ilk başta baya etkilendm sonrasında çook düşündüm bi süre elimde mendillerle gezdim :) gerçeklik olduğu için. şimdi biraz daha alıştım gülnihalım :)Bence ikimiz aynı doğrultuda etkileniriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?