Evet yaramazlık yapmada çığır aştılarbebeler yaramazlik pesinde mi :)
başından izleyemedim ben reyyanım, alyanın sonuna yetiştimm kim vrdı başındaAğlamaktan bi hal oldum
yatmıyorlar mı :)Evet yaramazlık yapmada çığır aştılar
Ben de babile bakmaya çalışıyorum ama anlamıyorum kulaklık olsa iyi olurdubi gün de öyle oluversin ya gülnihalım :) ben de bi yandan kırmızı odaya bakıyorum bi yandan burdayım iştee :)
Çocuk vardı. Osman.. Hele onda hıçkıra hıçkıra ağladımbaşından izleyemedim ben reyyanım, alyanın sonuna yetiştimm kim vrdı başında
izlemesen mi oyle seyler reyyanimÇocuk vardı. Osman.. Hele onda hıçkıra hıçkıra ağladım
Birazdan yatıracağım inşaallah ses çok fazla biraz sersemleseler hamlemi yapacağımyatmıyorlar mı :)
Yaaa neymiş bu boyleeÇocuk vardı. Osman.. Hele onda hıçkıra hıçkıra ağladım
sende dinlenirsin biraz hic degilse :)Birazdan yatıracağım inşaallah ses çok fazla biraz sersemleseler hamlemi yapacağım ☺
hiç izlemedin mi kırmızı odayı gülnihalım :)Ben de babile bakmaya çalışıyorum ama anlamıyorum kulaklık olsa iyi olurdu
Kırmızı odaya boş vaktim olsa başlayacağım
yarın izleyimÇocuk vardı. Osman.. Hele onda hıçkıra hıçkıra ağladım
Evet zuhalim bir de son zamanlarda boyun ağrısı hasıl oldu. Viks türü bur şey sürüp sarmak istiyorumsende dinlenirsin biraz hic degilse :)
gecmis olsun canim. bi ortopedi doktoruna görün istersenEvet zuhalim bir de son zamanlarda boyun ağrısı hasıl oldu. Viks türü bur şey sürüp sarmak istiyorum
İzlemedim tabisim ama Cook merak ediyorum. Babil bitecekmis biraz da ondan bakıyorum nasıl sonuca bağlayacak kar diyehiç izlemedin mi kırmızı odayı gülnihalım :)
Babili de merak ettim ama fırsat bulamadım bu ara uyumaktan
yarın izleyimtüm bölümü birden izlemek ağır geliyor reyyanım
Eçne yapaym canm.. Bu aralar 4 duvarla baya iyi anlaştıkhayat mücadelesi içinde bazen bazı şeyler geri planda kalmak zorunda oluyor. belki zamanla olur bilmiyorum. sen napiyon bakalim
İzlemiyorum ben dizi kuzum ya bir ara sen çal kapıyı takip ettm.Naberrrr baloncuk hangi diziyi izliyorsun
Teşekkürler zuhalim. Koca karı yöntemlerini deneyeyim de olmazsa öyle olacak gibigecmis olsun canim. bi ortopedi doktoruna görün istersen
O zaman komedi filmlerinden devam et baloncuğum boşver diugusallariEçne yapaym canm.. Bu aralar 4 duvarla baya iyi anlaştık
İzlemiyorum ben dizi kuzum ya bir ara sen çal kapıyı takip ettm.
Snra maria mustafa birkaç kere snra kaldı
Dizi takip edemiyorm
Hele duygusal şeyleri hiç..
Çnkü biri ühü dese ben hıçkıra hıçkıra ağlıyorm bu aralar
sen esinin yanina niye gitmiyon kiiEçne yapaym canm.. Bu aralar 4 duvarla baya iyi anlaştık
İzlemiyorum ben dizi kuzum ya bir ara sen çal kapıyı takip ettm.
Snra maria mustafa birkaç kere snra kaldı
Dizi takip edemiyorm
Hele duygusal şeyleri hiç..
Çnkü biri ühü dese ben hıçkıra hıçkıra ağlıyorm bu aralar
O geldi bugünsen esinin yanina niye gitmiyon kii
iyi bari. temelli kavuşma yok mu?O geldi bugün ♥
Ama snra birkaç hafta zorunlu ayrılığımız var 2 hafta snra ben giderim sanrm o gelemiecek semineri başlayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?