onu da kendim hazırladım ya gülnihalımkardeşim de burda ama ders çalışıyo :)
Allah kolaylık versin ya paww, ne yaptırıyorlar sana :S
Topluu olarak teşekkürleerr mehlikaam :)
yarına güünaydıınnn
Hem işler hem eşimle ipleri koparma noktasındayız çok yıprandım vallahi tası tabağı toplayıp bi başıma yeni bi sayfa açasım geliyo aradaHoşgeldin canım çok mu yorulduninşallah gerek kalmadan işlerin kolaylaşır❤❤
Ne kadar sürecek peki böyleHem işler hem eşimle ipleri koparma noktasındayız çok yıprandım vallahi tası tabağı toplayıp bi başıma yeni bi sayfa açasım geliyo aradaSiz nasılsınııız?
Hee bunlardan bizde dolu ya. Ben hiç bakmadım bunlara. Pek tarzım diil. Gözüme hitap etmiyor ,bak ben sana atayım bir tane park yatak. Hem sallanıyor hem alt açma yeti var men de kaliteli büyük. Beben biraz büyüdüğünde yataktan kendi çıkabiliyor. Hapis gibi kalmıyor içinde
Kraft Calipso Elite (Dönence Hediyeli) Kırmızı / Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Kraft Calipso Elite (Dönence Hediyeli) Kırmızı / yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Canım Rabbim çözüm yolu versin inşallah sorunlarınız hallolur lütfen iyi düşün iyi olsunHem işler hem eşimle ipleri koparma noktasındayız çok yıprandım vallahi tası tabağı toplayıp bi başıma yeni bi sayfa açasım geliyo aradaSiz nasılsınııız?
İşler bugün itibariyle hafifledi çok şükür. Geriye akıllanmaz kocam kaldıNe kadar sürecek peki böyle
Hayırlısı inşallahCanım Rabbim çözüm yolu versin inşallah sorunlarınız hallolur lütfen iyi düşün iyi olsun❤ gerek kaaz umarım gitmenebazen ben de gitmek istiyorum ama çözüm olacak mı önemli olan o
hemen atıyorum benim arabayı. Bunu alan kimse pişman olmadı çünkü içi çok geniş ve çok kolay toplaması. Travel sistemi de var normali de.Hee bunlardan bizde dolu ya. Ben hiç bakmadım bunlara. Pek tarzım diil. Gözüme hitap etmiyor ,büyüyünce belki içinde oynasın diye bu tarz bişey alırız inşallah ama şu an düşünmüyorum böyle bişey.
Sen bana arabada yardımcı ol canım. O kadar kararsızım ki. Çeşit çok
Rabbim zorunu kolaylaştırsın inşallahİşler bugün itibariyle hafifledi çok şükür. Geriye akıllanmaz kocam kaldı
Amiin hepimizin inşallah naptın yokluğumda zayıfladın mıRabbim zorunu kolaylaştırsın inşallah
sen nereye gidiyorsun. 3 tane bebe var otur oturduğun yerdeCanım Rabbim çözüm yolu versin inşallah sorunlarınız hallolur lütfen iyi düşün iyi olsun❤ gerek kaaz umarım gitmenebazen ben de gitmek istiyorum ama çözüm olacak mı önemli olan o
4,5 - 5 kilo verdim benAmiin hepimizin inşallah naptın yokluğumda zayıfladın mı
Bak ağlarım ama napıyosunuz calci hanım4,5 - 5 kilo verdim ben
teşekkür ederim Pawım. Çok vazgeçmek istediğim anlar oldu bu hafta ama inat ettim devam edeceğim diyeBak ağlarım ama napıyosunuz calci hanım Eki Görüntüle 2703680 şaka bi yana tebrik ederimçok kıskandım
Ben de bi spora yazılayım diyorum bi pandemi var ne yapıyosun diyorum. Çok kilom yok diyetle gitmeyecek gibi duruyo çünkü zaten çok yemiyorum napsam kararsızım. Hayatımın kararsızlıklar dönemindeyim galibateşekkür ederim Pawım. Çok vazgeçmek istediğim anlar oldu bu hafta ama inat ettim devam edeceğim diye
Fiyatlar yükselmişhemen atıyorum benim arabayı. Bunu alan kimse pişman olmadı çünkü içi çok geniş ve çok kolay toplaması. Travel sistemi de var normali de.
Bir şey söyleyeyim mi ben bunu 1.200TL almıştımJoie Litetrax 4 Travel Sistem Bebek Arabası
Bebek Arabası Nasıl Seçilir? Video Platform Özellikleri: Bebek arabası ve Ana kucağı aynı paket içerisinde bulunmaktadır. Kendi markası ana kucağı (Gemm) ile uyumlu travel system. Tek elle kolay bir şekilde kapanma otomatik kilit. Katlandıktan sonra valiz gibi sürüklenebilme özelliği 360 derece...www.e-bebek.com
Tamam canım sen gönder. Bak çok büyük bebek arabası alma kullanımı çok zor oluyor.Fiyatlar yükselmişbizde bu yoktur kesin. Ben araba koltuğu olanından almıycam. Bi kaç model var buraya bırakıcam bakarsın
C Calcifer BAN dan başını kaldıramıyor
@Bal0ncuk burada o yokken muhabbet güzel dönüyor
Judy_K başka yerlerde takılıyor
@samdan işleri karışık
@Cay6 ve @Limonsuzzcay telefonları bozuk
E Efruzi ben yokken gelmiyor
@reyyanK kitap okuyor bol bol
@Seridina selam yazıp kaçıyor
@HayatSevinceGuzel boşlukta hala ne yapacağını şaşırmış durumda
olive_bluto Düzen otutturmaya çalışıyor
Youlost16 sınava hazırlanıyor
Yaaa çok sevindim hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?