Mizahşörler Çıkmazı

Hoşgeldin canım çok mu yoruldun inşallah gerek kalmadan işlerin kolaylaşır❤❤
Hem işler hem eşimle ipleri koparma noktasındayız çok yıprandım vallahi tası tabağı toplayıp bi başıma yeni bi sayfa açasım geliyo arada Siz nasılsınııız?

Hee bunlardan bizde dolu ya. Ben hiç bakmadım bunlara. Pek tarzım diil. Gözüme hitap etmiyor , büyüyünce belki içinde oynasın diye bu tarz bişey alırız inşallah ama şu an düşünmüyorum böyle bişey.
Sen bana arabada yardımcı ol canım. O kadar kararsızım ki. Çeşit çok

Hem işler hem eşimle ipleri koparma noktasındayız çok yıprandım vallahi tası tabağı toplayıp bi başıma yeni bi sayfa açasım geliyo arada Siz nasılsınııız?
Canım Rabbim çözüm yolu versin inşallah sorunlarınız hallolur lütfen iyi düşün iyi olsun gerek kaaz umarım gitmene bazen ben de gitmek istiyorum ama çözüm olacak mı önemli olan o

Canım Rabbim çözüm yolu versin inşallah sorunlarınız hallolur lütfen iyi düşün iyi olsun❤ gerek kaaz umarım gitmene bazen ben de gitmek istiyorum ama çözüm olacak mı önemli olan o
Hayırlısı inşallah düşünüyorum ölçüyorum tartıyorum artıları eksileri yazıyorum. Tek bir devasa eksisi var başka da yok zaten ama ben o eksiyi artık hazmedemiyorum galibası. Pandemiden ötürü dışarı da eskisi gibi çıkıp kafa dağıtamıyoruz onun da payı çok büyük o yüzden belki sağlıklı düşünemiyorumdur diye tekrar tekrar düşünüyorum da bilmiyorum bu yaşım tekrar gelmeyecek kendimi yıpratmaya gerek var mı diye de hayıflanıyorum bi yandan

hemen atıyorum benim arabayı. Bunu alan kimse pişman olmadı çünkü içi çok geniş ve çok kolay toplaması. Travel sistemi de var normali de.
Bir şey söyleyeyim mi ben bunu 1.200TL almıştım

Canım Rabbim çözüm yolu versin inşallah sorunlarınız hallolur lütfen iyi düşün iyi olsun❤ gerek kaaz umarım gitmene bazen ben de gitmek istiyorum ama çözüm olacak mı önemli olan o
sen nereye gidiyorsun. 3 tane bebe var otur oturduğun yerde

teşekkür ederim Pawım. Çok vazgeçmek istediğim anlar oldu bu hafta ama inat ettim devam edeceğim diye
Ben de bi spora yazılayım diyorum bi pandemi var ne yapıyosun diyorum. Çok kilom yok diyetle gitmeyecek gibi duruyo çünkü zaten çok yemiyorum napsam kararsızım. Hayatımın kararsızlıklar dönemindeyim galiba

Fiyatlar yükselmiş bizde bu yoktur kesin. Ben araba koltuğu olanından almıycam. Bi kaç model var buraya bırakıcam bakarsın

Calcimmm aşılama yaptırdım kuzum bi de düzenimi oturtamadım tam çok yoruluyorum eve gelince sırt üstü yatıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…