Ay yine triplerdesin noldu minnak yıldız
hic formunda degilsin canim. insan bi kizgin falan koyardiAy yine triplerdesin noldu minnak yıldız
Bu aralar algılama sorunu yaşıyorum o yüzden pozitifimbhic formunda degilsin canim. insan bi kizgin falan koyardi
Amin canımm calccimmmYaaa çok sevindim hadi hayırlısı
Geçmiş bitmiş bir şeyse o eksiyi artık görmeyerek karşındakinin çabasına göre sekillendirebilirsin hayatınıHayırlısı inşallahdüşünüyorum ölçüyorum tartıyorum artıları eksileri yazıyorum. Tek bir devasa eksisi var başka da yok zaten ama ben o eksiyi artık hazmedemiyorum galibası. Pandemiden ötürü dışarı da eskisi gibi çıkıp kafa dağıtamıyoruz onun da payı çok büyük o yüzden belki sağlıklı düşünemiyorumdur diye tekrar tekrar düşünüyorum da bilmiyorum bu yaşım tekrar gelmeyecek kendimi yıpratmaya gerek var mı diye de hayıflanıyorum bi yandan
Öyle Calcim eskidendi osen nereye gidiyorsun. 3 tane bebe var otur oturduğun yerde
Canım Rabbim güzel haberler almak nasip etsinAmin canımm calccimmm
Yok zaten büyük benim işime yaramaz. Eskiden şu büyük tekerlekliler yeni çıktığında bayılmıştım onlara. Yaa çocuğum olunca mutlaka bundan alıcam derdim. Ama çoğu kişi kullanışlı olmadığını söyledi. Zaten yeni modeller çıkmış onlardan mı alsam diye düşünüyorumTamam canım sen gönder. Bak çok büyük bebek arabası alma kullanımı çok zor oluyor.
Bir kaç model at bakayım benYok zaten büyük benim işime yaramaz. Eskiden şu büyük tekerlekliler yeni çıktığında bayılmıştım onlara. Yaa çocuğum olunca mutlaka bundan alıcam derdim. Ama çoğu kişi kullanışlı olmadığını söyledi. Zaten yeni modeller çıkmış onlardan mı alsam diye düşünüyorum
@samdan tek çalışıyormuş yanındaki tayin olmuş
olive_bluto y.lisans ve okul koşturmasından vakit bulamıyormuş
Jawlensky benim gibi geliyor cie sonra kimse yk diye gidiyor
HayatSevinceGuzel sınavdan sonra kendini gezmelere attı sanırım
@reyyanK ve E Efruzi buralarda ama bizimle konuşmuyorlar
Judy_K doğurdu doğuracak
@Elhan abla yoğun ders temposunda
@Cay6 bazen geleyo
@Limonsuzzcay bilmiyorum uzun zamandır yok
M mehlika nur garibim oda çalışıyor
@Seridina geliyor ama oda benm gibi kimseyi görmeyince gidiyor
unuttuğum varsa soryy
canlarım bu ara yine aşırı yoğunum kurstan ek ders koydular.. saatlerce projeksiyona bakmaktan başım ağrıdı, yarın da hastaneye kontrole gitmem lazım. ondan sonra gelicem inşalllahh.C Calcifer BAN dan başını kaldıramıyor
@Bal0ncuk burada o yokken muhabbet güzel dönüyor
Judy_K başka yerlerde takılıyor
@samdan işleri karışık
@Cay6 ve @Limonsuzzcay telefonları bozuk
E Efruzi ben yokken gelmiyor
@reyyanK kitap okuyor bol bol
@Seridina selam yazıp kaçıyor
HayatSevinceGuzel boşlukta hala ne yapacağını şaşırmış durumda
olive_bluto Düzen otutturmaya çalışıyor
Youlost16 sınava hazırlanıyor
niye ki ya pawım, halledilemeyecek sorunlar mıHem işler hem eşimle ipleri koparma noktasındayız çok yıprandım vallahi tası tabağı toplayıp bi başıma yeni bi sayfa açasım geliyo aradaSiz nasılsınııız?
Canım inşaallah olur ümidini yitirme böyle düşünme ,olacak inşaallah,için rahat olsunkalırsam doğurrusam olsun
keşke göbeğim hep olsa ama bebeğimde olsa
ben az gidem ağlamadan iş yapam iyisimi
Bir kaç model at bakayım ben
Bir kaç model at bakayım ben
Bence değiller ama emin olamadım daJudy_K modelleri çok güzel ama biraz büyük gibi mi ?
Tekerleklerin den anlarsın. Gerçi küçük tekerlek çok sarsıyor büyük olmadı güzelBence değiller ama emin olamadım da
Merhaba bebeğim
Tekrardaaan merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?