Baksana canım çokda büyük değiller ki tekerlekleri. Ben zaten fazla küçük tekerlek sevmiyorum. Ama bu da o kocaman tekerleklerden değil gibime geliyor. Sadece model olarak iyi diyorsun dimi.Tekerleklerin den anlarsın. Gerçi küçük tekerlek çok sarsıyor büyük olmadı güzel
Bence güzel git bir de yakından bak. Sür bakalım nasıl sürüşüBaksana canım çokda büyük değiller ki tekerlekleri. Ben zaten fazla küçük tekerlek sevmiyorum. Ama bu da o kocaman tekerleklerden değil gibime geliyor. Sadece model olarak iyi diyorsun dimi.
Hepsi çok güzel
Bak canım burda videolu var. Oto koltuksuz düşünüyorum ama.
Bebe arabası mi seçiyorsunuzMerhaba bebeğim
Evet sen de baksana senin bebeler de küçükBebe arabası mi seçiyorsunuz
Yok bitmiyo malesef ya, bağımlı kocam oyun bağımlısı telefondan gözünü ayıramıyo ben de haklı olarak çıldırıyorum filan falan. Hayırlısı olsun hakkımızda hepimizin inşallaaahGeçmiş bitmiş bir şeyse o eksiyi artık görmeyerek karşındakinin çabasına göre sekillendirebilirsin hayatını❤ inşaallah çok mutlu olacağınız sekilde olsun her şey❤❤
Öyle Calcim eskidendi o
Halledilir gibi duruyo ama halledilemiyo dilim de tüy bitti pes etcem artık napimniye ki ya pawım, halledilemeyecek sorunlar mıüzüldüm bak bu msjına şimdi
Biz o işi hallettikEvet sen de baksana senin bebeler de küçük
Amin canımYok bitmiyo malesef ya, bağımlı kocam oyun bağımlısı telefondan gözünü ayıramıyo ben de haklı olarak çıldırıyorum filan falan. Hayırlısı olsun hakkımızda hepimizin inşallaaah
Halledilir gibi duruyo ama halledilemiyo dilim de tüy bitti pes etcem artık napim
Yakından bakamam ki. Ben sadece babama yollıycam istediğim ürünü. O alcak inşallahBence güzel git bir de yakından bak. Sür bakalım nasıl sürüşü
Evet yaa ikizler için de var bu modellerden. O kadar şirinler ki.Hepsi çok güzel
Benim ikiz arabası var canımEvet yaa ikizler için de var bu modellerden. O kadar şirinler ki.Sen ayrı ayrı mı aldın yoksa tek ikiz arabası mı?
günaydınnnnnnnnnGünaydın herkese
Naparsınız nasılsınızgünaydınnnnnnnnn
Bdv de konular içinde kayboldum.. sen?Naparsınız nasılsınız
Dün iş yapmadım yorgunluktan bugün işler birikti. kahvaltından sonra başlayacağım artık. Sen nasılsınNaparsınız nasılsınız
İyiyim şükür bende. Kitapı bitirmedin falan demiDün iş yapmadım yorgunluktan bugün işler birikti. kahvaltından sonra başlayacağım artık. Sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?