İyiyim şükür bende. Oralara bakmıyorum hiç ya çok sinirleniyorumBdv de konular içinde kayboldum.. sen?
utan 3 çocuk verdin ama parmaklar boşBdv de konular içinde kayboldum.. sen?
yok dün yorgundum yaa elimde tlf uyuya kalmışışİyiyim şükür bende. Kitapı bitirmedin falan demi
Ben de sinirlendim. Sakinleşmem lazımİyiyim şükür bende. Oralara bakmıyorum hiç ya çok sinirleniyorum
Anlamadım calcim sana zahmet anlativersen uykusuzluk bende köşeli jeton yapıyorutan 3 çocuk verdin ama parmaklar boş
Yavaş ilerliyor biraz demi bir ömür nasıl yaşanıryok dün yorgundum yaa elimde tlf uyuya kalmışış
Hangi kitapyok dün yorgundum yaa elimde tlf uyuya kalmışış
Gel burda bizle kalBen de sinirlendim. Sakinleşmem lazım
Bir ömür nasıl yaşanır - İlber OrtaylıHangi kitap
Geldim geldim mesajımı alintilayip saçma sapan yazan olmazsa burdayım yoksa dalarım kimse tutamaz beniGel burda bizle kal
Aynen ders kitabı gibi olduğu için yavaş yavaş ilerliyorYavaş ilerliyor biraz demi bir ömür nasıl yaşanır
Eyvahhhh ban yemeyin gitmeyin yaGeldim geldim mesajımı alintilayip saçma sapan yazan olmazsa burdayım yoksa dalarım kimse tutamaz beni
Sen milyar sen milyon sen ne yaptınAnlamadım calcim sana zahmet anlativersen uykusuzluk bende köşeli jeton yapıyor
Okumayı istiyrodum ben onu o dediğin yerde var mı uygulamada yanisiiiBir ömür nasıl yaşanır - İlber Ortaylı
Eveeettt varOkumayı istiyrodum ben onu o dediğin yerde var mı uygulamada yanisiii
Haaa eveeet yav ben 3 çocuk verdim adam bırak diz cokmeyi yanağımdan öpüp de gunaydn bile demezSen milyar sen milyon sen ne yaptın
HarikaEveeettt var
sen de başla üçümüz beraber okuyalımHarikateşekkür canım sen buradayken soruverem dedim araştırmak yerine
Tamam canımsen de başla üçümüz beraber okuyalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?