Selam? Merhaba tanışmadık sanırım biz. Hoşgeldinizselam kızlar
hoşbuldum :)Selam? Merhaba tanışmadık sanırım biz. Hoşgeldiniz
ayyy gerçekten mi baloncuğum benim yaa hadi inşallah hayırlısıyla ay çok sevindimbugün güzel haberler aldım... sonuca ulaşmaya az kaldı
kızlar dua edin bana
Yazar Hanım diyeceksinizhoşbuldum :)
ayyy gerçekten mi baloncuğum benim yaa hadi inşallah hayırlısıyla ay çok sevindim
ne zaman geliryorsun İstanbul'a konseyi kuralımayy inşallah calcim herşey yolunda çok şükür
Allahım sonunuda güzel vesile etsin inşallah
yazar olduğum için :) evet kitapları seviyorum :)Yazar Hanım diyeceksinizKarşılaşıyorum bazı konularda sizinle. Kitapseversiniz siz de sanırım
okeye dördüncü aranıyorne zaman geliryorsun İstanbul'a konseyi kuralım
maşallahhhhyazar olduğum için :) evet kitapları seviyorum :)
a ne kadar güzel. Bir arkadaşım da yazardı hatta kitabını imzalı hediye etmişti bana. Sonra roman yazmayı bıraktı şiire yöneldi. Severim kitapseverleriyazar olduğum için :) evet kitapları seviyorum :)
ne dördü ben 5 kişi buldum bileokeye dördüncü aranıyor
maşallahhhh
huzlı gidiyon calcim 8e tamamlarsan turnuva yaparızne dördü ben 5 kişi buldum bile
çift kale maç yapalım mı? hesaaabınahuzlı gidiyon calcim 8e tamamlarsan turnuva yaparız
yensemde yenilsemde tüm hesaplarını öderim calcimçift kale maç yapalım mı? hesaaabına
:)a ne kadar güzel. Bir arkadaşım da yazardı hatta kitabını imzalı hediye etmişti bana. Sonra roman yazmayı bıraktı şiire yöneldi. Severim kitapseverleri
okeye dördüncü aranıyor
maşallahhhh
olmaz sen misafirsin seni ben çekerim diğerlerinden bananeyensemde yenilsemde tüm hesaplarını öderim calcim
Günaydıngünaydınnn
yinemi birim
sıkıldım le siz bir olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?