- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
Okuyom benGünaydın ,kimsecikler niye yok
daha öncekii kahvaltı sofrasını internet alınmış sananlardan biri de bendmKahvaltıya gelin kızlar
Eki Görüntüle 2707691
ben gelmeyeli de seriimmİyiyim canım. Ben gelmeyeli kadınlar kulübü değişmiş
Hahah ciddi misindaha öncekii kahvaltı sofrasını internet alınmış sananlardan biri de bendm
Bizde her şey gerçek Nur'um
aahhh o kahvaltıı sofrasııı gerçekten de gerçekkBizde her şey gerçek Nur'um
İyi akşamlar canım, nasılsın , kardeşin nasıl oldu, enfeksiyonu geçti miiyiii akşamlaaarrr mizahşöörleriim (kalppkalppkalppp)
yorgun savaşçı geldiiisite değişmiş emojileri bulamıyorumm bilgisayarrdaa :S
daha iyi mehlikam hastaneden çıktı :) kontrole gidicez bidaha. teşekkür ederimİyi akşamlar canım, nasılsın , kardeşin nasıl oldu, enfeksiyonu geçti mi
Nasılsın Gülnihalim, kuzucuklar nasılOkuyom ben
İyi çok şükür canım,tamamen iyileşir inşaallah,ben de iyiyim oğlumu uyutmaya çalışıyorum, burnu tıkanmaya başladı bugün, zor emiyor, serum fizyolojik yaptım ama ,gece rahat uyusa baridaha iyi mehlikam hastaneden çıktı :) kontrole gidicez bidaha. teşekkür ederimsen nasılsın ne var ne yok :)
İyiyim canım onlar da iyiler arada kavgalilarNasılsın Gülnihalim, kuzucuklar nasıl
İnşallah açılır çok zor yoksa uyuması seni de uyutmazİyi çok şükür canım,tamamen iyileşir inşaallah,ben de iyiyim oğlumu uyutmaya çalışıyorum, burnu tıkanmaya başladı bugün, zor emiyor, serum fizyolojik yaptım ama ,gece rahat uyusa bari
geniz eti filan var mı mehlikamİyi çok şükür canım,tamamen iyileşir inşaallah,ben de iyiyim oğlumu uyutmaya çalışıyorum, burnu tıkanmaya başladı bugün, zor emiyor, serum fizyolojik yaptım ama ,gece rahat uyusa bari
Yok canım ilk defa böyle oldu burnu hem akıyor hem de tıkalı,bir kere de cok hafif olmuştu , ilerlemeden hemen düzelmiştigeniz eti filan var mı mehlikam
İnşaallah canım,dün de çok sık uyanmıştı, gündüz uyutup yanına yattım zor nefes aldığı için yattım uyuyamadı, akşam üstü uyudu ,yastığa sırt üstü yatirinca, şimdi uyuyamadı yine, emerek uyuyordu fazla ememedi bıraktıİnşallah açılır çok zor yoksa uyuması seni de uyutmaz
Kavgada mi ediyorlar demek, masaallah kuzucuklara, ne güzel hem kardeş hem arkadaş gibi büyüyecekler, biz de 3 kız arka arkaya doğduk birlikte büyüdük, benim bir küçüğüm benden bir yaş küçük onun küçüğüyle de 3 yaş var aramızda,İyiyim canım onlar da iyiler arada kavgalilarcurcuna halı tam gaz devam siz nasilsiniz mehlikam kuzucuk kreşi nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?