Mizahşörler Çıkmazı

daha iyi mehlikam hastaneden çıktı :) kontrole gidicez bidaha. teşekkür ederim sen nasılsın ne var ne yok :)
İyi çok şükür canım,tamamen iyileşir inşaallah,ben de iyiyim oğlumu uyutmaya çalışıyorum, burnu tıkanmaya başladı bugün, zor emiyor, serum fizyolojik yaptım ama ,gece rahat uyusa bari

İnşallah açılır çok zor yoksa uyuması seni de uyutmaz
İnşaallah canım,dün de çok sık uyanmıştı, gündüz uyutup yanına yattım zor nefes aldığı için yattım uyuyamadı, akşam üstü uyudu ,yastığa sırt üstü yatirinca, şimdi uyuyamadı yine, emerek uyuyordu fazla ememedi bıraktı

İyiyim canım onlar da iyiler arada kavgalilar curcuna halı tam gaz devam siz nasilsiniz mehlikam kuzucuk kreşi nasıl gidiyor
Kavgada mi ediyorlar demek, masaallah kuzucuklara, ne güzel hem kardeş hem arkadaş gibi büyüyecekler, biz de 3 kız arka arkaya doğduk birlikte büyüdük, benim bir küçüğüm benden bir yaş küçük onun küçüğüyle de 3 yaş var aramızda,
Alıştı kreşe canım, bırakınca ağlamıyor, ağlayınca arıyorlar bir kere emzirmeye gidiyorum artık,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…