- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
Çok güzel demiş kim dediyse ama şöyle geniş ferah içinde de huzur olan bir eve kim hayır der kiGüzel bir söz okudum M mehlika nur cum.
Diyor kine evim arsam yok diye üzülmeyin, hikayenin sonunda hepimiz toprak sahibi oluyoruz
Yaşasın aşk
Buyur tatlımKızlarr ❤❤❤❤
Özledim sizle konuşmayı sinirlerim de bastı beni tavuk gibi uyuduğum saat kaçtı uykum da kaçtı uyuyamıyorumBuyur tatlım
Çocuğu uyuttum bende öyle yatakta takılıyorum. Yerleşebildin mi?Özledim sizle konuşmayı sinirlerim de bastı beni tavuk gibi uyuduğum saat kaçtı uykum da kaçtı uyuyamıyorumYoklama yapmaya geldim calcim. Napıyosunuz?
Ooh altın saatler. Yerleştim kuzum yerleştim çok şükür.Çocuğu uyuttum bende öyle yatakta takılıyorum. Yerleşebildin mi?
Güzel bir söz okudum M mehlika nur cum.
Diyor kine evim arsam yok diye üzülmeyin, hikayenin sonunda hepimiz toprak sahibi oluyoruz
Yaşasın aşk
Özledim seni valla yaaOoh altın saatler. Yerleştim kuzum yerleştim çok şükür.
Aşk beklenmedik bir zamanda gelir hiç ümidini kesme tatlım... inşallah en doğru zamanda ve doğru insanla gelsin.Ne güzel bir sözmüş abla vallahi iyi geldi gece gece :)
Ama aşk yok işte yaaaa
Ahh aşık olmak ne güzel duygudur. Ama daha güzeli bekar olup özgürce tek başına takılmaktır bana göreNe güzel bir sözmüş abla vallahi iyi geldi gece gece :)
Ama aşk yok işte yaaaa
Aşk beklenmedik bir zamanda gelir hiç ümidini kesme tatlım... inşallah en doğru zamanda ve doğru insanla gelsin.
Evet aşık olmak güzel bir duygu ama karşıdaki de aynı derecede yaklaşınca güzel yoksa bir taraf eksik kalınca cehenneme dönüyor hayat. Ama evet bekar takılmak da gerçekten sıkıntısız dertsiz tasasızmış bunu da anladımAhh aşık olmak ne güzel duygudur. Ama daha güzeli bekar olup özgürce tek başına takılmaktır bana göre
Mavi derken
Yazılarımız canımMavi derken
Hmm bence güncelleme yuzjdendir düzelirYazılarımız canım
Kuzum ben hala maviyim ama
Ben tak takılmayı çok severdim. Sinemaya alışverişe , gezmeye hep tek giderdim. Şimdi darlanıyorum bazen. Nefes alamıyorum.Evet benim de aslında bu aralar mottom o oldu doğru zaman, doğru insanO yüzden dua ediyorum bol bol doğrusu geldiğinde bunun farkında olayım diye :)
Evet aşık olmak güzel bir duygu ama karşıdaki de aynı derecede yaklaşınca güzel yoksa bir taraf eksik kalınca cehenneme dönüyor hayat. Ama evet bekar takılmak da gerçekten sıkıntısız dertsiz tasasızmış bunu da anladım
Diiilsin ablisimmKuzum ben hala maviyim ama
Tek başına otele tatile de gidersin senBen tak takılmayı çok severdim. Sinemaya alışverişe , gezmeye hep tek giderdim. Şimdi darlanıyorum bazen. Nefes alamıyorum.
Her şey zamanında güzel
Aynen tatlım diilmişimDiiilsin ablisimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?