Mizahşörler Çıkmazı

Güzel bir söz okudum M mehlika nur cum.
Diyor kine evim arsam yok diye üzülmeyin, hikayenin sonunda hepimiz toprak sahibi oluyoruz
Yaşasın aşk
Çok güzel demiş kim dediyse ama şöyle geniş ferah içinde de huzur olan bir eve kim hayır der ki en önemli kısım huzur tabi ,huzur olmadıktan sonra saraylarda da yaşasak nafile

Özledim sizle konuşmayı sinirlerim de bastı beni tavuk gibi uyuduğum saat kaçtı uykum da kaçtı uyuyamıyorum Yoklama yapmaya geldim calcim. Napıyosunuz?
Çocuğu uyuttum bende öyle yatakta takılıyorum. Yerleşebildin mi?

Aşk beklenmedik bir zamanda gelir hiç ümidini kesme tatlım... inşallah en doğru zamanda ve doğru insanla gelsin.

Evet benim de aslında bu aralar mottom o oldu doğru zaman, doğru insan O yüzden dua ediyorum bol bol doğrusu geldiğinde bunun farkında olayım diye :)
Ahh aşık olmak ne güzel duygudur. Ama daha güzeli bekar olup özgürce tek başına takılmaktır bana göre
Evet aşık olmak güzel bir duygu ama karşıdaki de aynı derecede yaklaşınca güzel yoksa bir taraf eksik kalınca cehenneme dönüyor hayat. Ama evet bekar takılmak da gerçekten sıkıntısız dertsiz tasasızmış bunu da anladım

Ben tak takılmayı çok severdim. Sinemaya alışverişe , gezmeye hep tek giderdim. Şimdi darlanıyorum bazen. Nefes alamıyorum.
Her şey zamanında güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…