- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
Şöyle samdanım hani ben din kültürü mezunuyum ya sadece ilkokul ortaokul tercih edebiliyorum. İlahiyat mezunları da ilkokul ortaokul ve lise tercih edebiliyorlar ama dediğin gibi çoğu lise istemiyor sıralama geriliyorbenim bildiğim çoğu kişi ortaokul istiyo liselilerle uğraşmamak için o yüzden kasma nurum
yığılma da standart sapmaya göre olduğu için tahmin edemeyeceğin kadar çok olabilir :)
bekleyelim bakalım
Şöyle samdanım hani ben din kültürü mezunuyum ya sadece ilkokul ortaokul tercih edebiliyorum. İlahiyat mezunları da ilkokul ortaokul ve lise tercih edebiliyorlar ama dediğin gibi çoğu lise istemiyor sıralama geriliyorama bakalım belli olur ne olup ne olmayacağı. Teşekkür ederim samdanım ❤
Evi satmadan alma imkanınız olsaydı iyi olurdu, muhite göre çok iyiymiş fiyatı, faizler yükselmeden alsanız çok daha iyi olurdu ama olmazsa da vardır bir hayır, ben de bir ara yatırımlık ev almaya karar verip sonra almadigimiza yanarım o baktığımız evler 100 bin koydu üstüneDualar beni değiştirdi çok fazla takmıyorum durduk yere...bayağı üzülmüştüm yoksa...bu zamana kadar maddi şeyler için hiç dua etmemiştim...Güzel ev çok da o istediğim semtte almam zor. 1000000 aşağı yok çünkü...iki ömür çalışsam ödeyemem....
Canım çok sevindim iyi olmana. Allah tekrar kavuştursun sağlıklı olarak. Sanırım doğumda tekrar gelirler. Merkezde mi oturuyorsunuz? Sürekli aklımdasın.. Allah esirgesin hepinizi.Selam canlar nasılsınız? Herkes iyidir inşallah.
Elhan ablam iyiyim Hamd olsun. Yeni gitti görümcemler, şimdi sakin ortalık. Vakit buldum da geldim sonunda
Öyle kuzum hayır var diyelim. Kalıcı olmayan şeyler için üzülmeyi bıraktım boş ver sen de yanma ..Yarının ne getireceğini bilmiyoruz. Tercih ettim üzerime düşeni yaptım ama Allah vermedi dediğin gibi belki daha iyisini verecek ümit etmek iyi geliyor insan olarak yapacak bir şey yok kuzum..Evi satmadan alma imkanınız olsaydı iyi olurdu, muhite göre çok iyiymiş fiyatı, faizler yükselmeden alsanız çok daha iyi olurdu ama olmazsa da vardır bir hayır, ben de bir ara yatırımlık ev almaya karar verip sonra almadigimiza yanarım o baktığımız evler 100 bin koydu üstüne
Benim kız biraz halsizdi bir kaç gündüz. Şimdi iyi şükürMehlikam herkesin sağlıklı mutlu güler yüzünü günaydın dediklerinde hayal edebiliyorum. En sonuncu da olsam günaydiiiiiiiiiiiin
Umarım @Limonsuzzcay im ,Judy_K
olive_bluto @Seridina da iyidir.
önemsiz bazı problemler var canım. giremiyorum pek :/
Sümüklü sofisiz Calcifer üzgünönemsiz bazı problemler var canım. giremiyorum pek :/
zuhalde üzgünSümüklü sofisiz Calcifer üzgün
İnşallah halledersin kısa sürede
Geçmiş olsun kuzucuga. İyi mi tatlım şimdi.Benim kız biraz halsizdi bir kaç gündüz. Şimdi iyi şükürO yüzden giremedim. Artık sık sık uğrarım.
Önemsiz problemlerin canı ...... ....önemsiz bazı problemler var canım. giremiyorum pek :/
En kısa zamanda çözersin inşallah zuhalimönemsiz bazı problemler var canım. giremiyorum pek :/
Önemsiz problemlerin canı ...... ....
Neselenmeye niyet ettim de olsun bitsin. Bu aralar kuantum fiziğine merak sardım çok belli ediyorum di mi
sağolun canlarimEn kısa zamanda çözersin inşallah zuhalim
İyiyim ablacımmMehlikam herkesin sağlıklı mutlu güler yüzünü günaydın dediklerinde hayal edebiliyorum. En sonuncu da olsam günaydiiiiiiiiiiiin
Umarım @Limonsuzzcay im ,Judy_K
olive_bluto @Seridina da iyidir.
Zeytincik iyi ki anmışım seniİyiyim ablacımmSen nasılsın?
Çok şükürGeçmiş olsun kuzucuga. İyi mi tatlım şimdi.
HahahZeytincik iyi ki anmışım seniiyiyim ablam...gece halay yorgunluğu vardı bitti gitti. .
İnşaallah bir an önce her şey yoluna girer canım, bizi merakta koymaönemsiz bazı problemler var canım. giremiyorum pek :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?