- 27 Şubat 2013
- 6.232
- 15.039
- 498
Ben tak takılmayı çok severdim. Sinemaya alışverişe , gezmeye hep tek giderdim. Şimdi darlanıyorum bazen. Nefes alamıyorum.
Her şey zamanında güzel
Giderim valla. Off neden hayal kurduruyorsun banaTek başına otele tatile de gidersin sen
Bak biri vardı zamanında çok dua ederdim olsun diye. Ben ne zaman dua etsem aramız açılırdı uzaklaşırdık. Rabbim işaret veriyordu işte. Ama ben dinler miyim zorladıkça zorladım tabi ki olmadı.Evet bu sözü de sevdim, herşey zamanında güzel. Bazen zorluyoruz illa olsun diye üzülüyoruz ediyoruz ama biliyoruz ki herşeyin zamanı var zamansız olan herşey bize kötülük getiriyor Allah farkına varmayı nasip etsin ki etti çok şükür
Bende de aynı durum vardı, bir küs bir barışık. Son noktayı koyduk gibi oldu bir hafta kadar önce ama hala ne kadar iyi bir insandı diyorum içimden. Hala dua ediyorum ama olacaksa hayırlısıyla olsun olmayacaksa da bunun bilincinde olayım diyorum. Çok yıprattık birbirimizi, küstüğümğzde hep ben mesaj attım sırf üzgün paylaşımlar yapıyor üzülmesine dayanamıyorum diye ama işte bu şekilde de zorluyor oldum ve şuanlık koptuk iyice. Olur mu olmaz mı muamma artık.. Ama bilinçlendim çok şükürBak biri vardı zamanında çok dua ederdim olsun diye. Ben ne zaman dua etsem aramız açılırdı uzaklaşırdık. Rabbim işaret veriyordu işte. Ama ben dinler miyim zorladıkça zorladım tabi ki olmadı.
İnsan hayal kurduğu mutdetce yaşarmış ya iyi olur aslında kurmanGiderim valla. Off neden hayal kurduruyorsun bana
Senin için çok zorlu bir süreç. Çok yıpratıcı ama emin ol evlilik daha zor. Hele ki daha sevgiliyken sıkıntılıysa ilişkin evlenince tam kaos ortamı oluyor. Evlilik kimseyi pozitif yönde değiştirmiyor. Ne ise o çıkıyor ortayaBende de aynı durum vardı, bir küs bir barışık. Son noktayı koyduk gibi oldu bir hafta kadar önce ama hala ne kadar iyi bir insandı diyorum içimden. Hala dua ediyorum ama olacaksa hayırlısıyla olsun olmayacaksa da bunun bilincinde olayım diyorum. Çok yıprattık birbirimizi, küstüğümğzde hep ben mesaj attım sırf üzgün paylaşımlar yapıyor üzülmesine dayanamıyorum diye ama işte bu şekilde de zorluyor oldum ve şuanlık koptuk iyice. Olur mu olmaz mı muamma artık.. Ama bilinçlendim çok şükür
Rabbim hayırlı olan neyse onu nasip etsin canımBende de aynı durum vardı, bir küs bir barışık. Son noktayı koyduk gibi oldu bir hafta kadar önce ama hala ne kadar iyi bir insandı diyorum içimden. Hala dua ediyorum ama olacaksa hayırlısıyla olsun olmayacaksa da bunun bilincinde olayım diyorum. Çok yıprattık birbirimizi, küstüğümğzde hep ben mesaj attım sırf üzgün paylaşımlar yapıyor üzülmesine dayanamıyorum diye ama işte bu şekilde de zorluyor oldum ve şuanlık koptuk iyice. Olur mu olmaz mı muamma artık.. Ama bilinçlendim çok şükür
Aslında aşırı zor olmadı çünkü daha başlardaydık, hem de baya yeniydi ayrı şehir olduğu için de görüşemedik doğru düzgün o yüzden bir nebze daha iyi. Ama o çok kırılgan aşırı duygusal aşırı iyi niyetli biriydi. Tabi bunlar belki buz dağının görünen kısmı bilemiyorum, ben ona üzüldüğümden hep barışma adımlarını attım çünkü çocuk gibi üzgün paylaşımlar yapıyorduSenin için çok zorlu bir süreç. Çok yıpratıcı ama emin ol evlilik daha zor. Hele ki daha sevgiliyken sıkıntılıysa ilişkin evlenince tam kaos ortamı oluyor. Evlilik kimseyi pozitif yönde değiştirmiyor. Ne ise o çıkıyor ortaya
Amin canım Allah razı olsun, Allah’ın da razı olacağı şekilde biri ve zamanı olsun diyorum artık, her olay farkındalık kazandırıyor insana yeter ki isyan boyutuna geçmeyelimRabbim hayırlı olan neyse onu nasip etsin canıminşaallah çok mutlu olacağın şeyler olur en kısa zamanda
Erkencisin calcimm iyi gecelerHerkese iyi geceler
İyi geceler canımm :)Herkese iyi geceler
Ay yeni gördüm mesajını ablacım geçicidir benceAynen tatlım diilmişimproluğun da bir havası kalmadı...
Ahh aşık olmak ne güzel duygudur. Ama daha güzeli bekar olup özgürce tek başına takılmaktır bana göreÖzledim seni valla yaa
Ama biz cok sevmiştikkkkGünaydınlar herkese
Ay değiştirdim. Kendime yabancı oldum. Diyorum bu kim
ben sevmedimAma biz cok sevmiştikkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?