Mizahşörler Çıkmazı

hakkınızda hayırlısı olsun canım, canını sıkma hiç, zaman ne gözterecek bakalım, belki çok daha güzel bir ev nasip olur belli mi olur

hakkınızda hayırlısı olsun canım, canını sıkma hiç, zaman ne gözterecek bakalım, belki çok daha güzel bir ev nasip olur belli mi olur
Dualar beni değiştirdi çok fazla takmıyorum durduk yere...bayağı üzülmüştüm yoksa...bu zamana kadar maddi şeyler için hiç dua etmemiştim...Güzel ev çok da o istediğim semtte almam zor. 1000000 aşağı yok çünkü...iki ömür çalışsam ödeyemem....

Milyon? Sen milyar milyon

İyi olur inşallah..sen elinden geleni yaptın canım....
Öyle abla ama ne bileyim
Nasip canım. Hakkında hayırlısı olsun inşallah
İnşallah Reyyanım, vallahi idare eder keyfim düştü biraz sen nasılsın
HayatSevinceGuzel bebeğim sizin alimlari göz önüne alırsak ilk alımda gitme ihtimalin var. Hadi olmadı diyelim sonrakinde kesin. Bence hayırlı olsun diyelim
İnan hiç bilmiyorum gülnihalım. Ben imam hatipleri tercih edemiyorum yani o hakkımız yok ne olur bilmiyorum. Yani daha doğrusu ben şuan bu puanımla atama sıralamasında değilim gülnihalım ama önceki yıllara göre 2 katından fazla bile artmış sıralama. Neden nasıl böyle oldu anlamadık

Sınav sonuçları açıklandı... Puanım iyi ama geçen sene bu puanla en fazla binlerde sıralama gelirken şimdii tee 4000 lere kadar gitmiş. Velhasıl ne olur bilmiyorum

hayırlısı olsun canım ya inşallah güzel bı yere girersin:)

sıralamalar karma olabilir mi

Yok değil samdanım. Yani şöyle bizim sıralamada ilahiyat bölüm ve din kültürü öğretmenliği mezunları var sadece.

Şuan ki durumda ben bir yere gidemiyorum

belki atandığı halde girenler falan da vardır. dur bakalım nur daha alımlar bile belli değil
hem belkide yığılmada kalmissindir. ben kurum sınavına girdiğimde 150 kişi vardı en düşük çağırılma puanını alan. ben de yığılmada kalmıştım.

Vardır samdanım muhakkak öyle olan da ama kaç kişi vardır kaç kişi imam hatip liselerini tercih eder hiç bilmiyorum

Vardır samdanım muhakkak öyle olan da ama kaç kişi vardır kaç kişi imam hatip liselerini tercih eder hiç bilmiyorum

benim bildiğim çoğu kişi ortaokul istiyo liselilerle uğraşmamak için o yüzden kasma nurum

yığılma da standart sapmaya göre olduğu için tahmin edemeyeceğin kadar çok olabilir :)

bekleyelim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…