İyi olur inşallah..sen elinden geleni yaptın canım....Sınav sonuçları açıklandı... Puanım iyi ama geçen sene bu puanla en fazla binlerde sıralama gelirken şimdii tee 4000 lere kadar gitmiş. Velhasıl ne olur bilmiyorum
hakkınızda hayırlısı olsun canım, canını sıkma hiç, zaman ne gözterecek bakalım, belki çok daha güzel bir ev nasip olur belli mi olurKuzum benim
Evde bir gelisme olmadı o kadar dua ettim değişik insanlarla irtibata geçtim tık yok. Bizim kapora verdiğimiz evde hiçbir hakkımız kalmadı şu dakika alıcısı olsa satılır. Hakkımızda klasik söz hayırlısı diyoruz . Allah nasip etmedi. Minik de olsa ümit yok mu var ...
Nasip canım. Hakkında hayırlısı olsun inşallahSınav sonuçları açıklandı... Puanım iyi ama geçen sene bu puanla en fazla binlerde sıralama gelirken şimdii tee 4000 lere kadar gitmiş. Velhasıl ne olur bilmiyorum
Kahvaltı masamı çekmeyi unutmuşum ben degeç kalmışsın tatlım,biz o işi göreli çok oldu, bir poğaça ve krem peynirle karnımızı doyurduk elhamdülillah
Tabikiii ne demekMühendisim bizden vazgeçmemişsin
Yarın çek unutma tamam mı , afiyyet olsunKahvaltı masamı çekmeyi unutmuşum ben de
Sağol canım benimYarın çek unutma tamam mı , afiyyet olsun
Dualar beni değiştirdi çok fazla takmıyorum durduk yere...bayağı üzülmüştüm yoksa...bu zamana kadar maddi şeyler için hiç dua etmemiştim...Güzel ev çok da o istediğim semtte almam zor. 1000000 aşağı yok çünkü...iki ömür çalışsam ödeyemem....hakkınızda hayırlısı olsun canım, canını sıkma hiç, zaman ne gözterecek bakalım, belki çok daha güzel bir ev nasip olur belli mi olur
Biz de senden vazgeçmeyiz kiiiiTabikiii ne demekBurdayım artık inşaAllah
HayiiiiiiirKahvaltı masamı çekmeyi unutmuşum ben de
Milyon? Sen milyar milyonDualar beni değiştirdi çok fazla takmıyorum durduk yere...bayağı üzülmüştüm yoksa...bu zamana kadar maddi şeyler için hiç dua etmemiştim...Güzel ev çok da o istediğim semtte almam zor. 1000000 aşağı yok çünkü...iki ömür çalışsam ödeyemem....
Biz de senden vazgeçmeyiz kiiii
Öyle abla ama ne bileyimİyi olur inşallah..sen elinden geleni yaptın canım....
İnşallah Reyyanım, vallahi idare eder keyfim düştü birazNasip canım. Hakkında hayırlısı olsun inşallah
İnan hiç bilmiyorum gülnihalım. Ben imam hatipleri tercih edemiyorum yani o hakkımız yokHayatSevinceGuzel bebeğim sizin alimlari göz önüne alırsak ilk alımda gitme ihtimalin var. Hadi olmadı diyelim sonrakinde kesin. Bence hayırlı olsun diyelim
Sınav sonuçları açıklandı... Puanım iyi ama geçen sene bu puanla en fazla binlerde sıralama gelirken şimdii tee 4000 lere kadar gitmiş. Velhasıl ne olur bilmiyorum
Yok değil samdanım. Yani şöyle bizim sıralamada ilahiyat bölüm ve din kültürü öğretmenliği mezunları var sadece.hayırlısı olsun canım ya inşallah güzel bı yere girersin:)
sıralamalar karma olabilir mi
Yok değil samdanım. Yani şöyle bizim sıralamada ilahiyat bölüm ve din kültürü öğretmenliği mezunları var sadece.
Şuan ki durumda ben bir yere gidemiyorum
Vardır samdanım muhakkak öyle olan da ama kaç kişi vardır kaç kişi imam hatip liselerini tercih eder hiç bilmiyorumbelki atandığı halde girenler falan da vardır. dur bakalım nur daha alımlar bile belli değil
hem belkide yığılmada kalmissindir. ben kurum sınavına girdiğimde 150 kişi vardı en düşük çağırılma puanını alan. ben de yığılmada kalmıştım.
Vardır samdanım muhakkak öyle olan da ama kaç kişi vardır kaç kişi imam hatip liselerini tercih eder hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?