Bak anladım senin okuyan biri olduğunu :)Çok şükür iyiyim, sen nasılsın :) Kitap okurum evet bu ara kişisel gelişim ve psikoloji tarzı kitaplara sardım şuan ‘Hiçbir karşılaşma tesadüf değildir’ okuyorum :) Sen okur musun ne okursun :))
Bendeee istiyorummmmmmmmmmBak anladım senin okuyan biri olduğunu :)
Oooo okumaz mıyız biz ortak okumalar bile yapıyoruz. Elimizde "Bir Ömür Nasıl Yaşanır "var.Jawlensky kk birinci noteri Bal0ncuk Mehfam M mehlika nur hepimiz beraber okuyoruz.
Benim bitti sayılır şimdi Manves City okuyacağım. Latife Tekin'in.
Uygulamada yokmuş baktım şimdideBak anladım senin okuyan biri olduğunu :)
Oooo okumaz mıyız biz ortak okumalar bile yapıyoruz. Elimizde "Bir Ömür Nasıl Yaşanır "var.Jawlensky kk birinci noteri Bal0ncuk Mehfam M mehlika nur hepimiz beraber okuyoruz.
Kaynanam bi kaç haftaya gelecek inşAllah yardıma. Bide evde yalnız oluyorum ya gündüzleri. Aniden sancın tutar paniklersin diye doğumdan bi kaç hafta önce geliyim yanında olıyım dedi. Görümcemler inşAllah bide doğumda gelirler dediğin gibiCanım çok sevindim iyi olmana. Allah tekrar kavuştursun sağlıklı olarak. Sanırım doğumda tekrar gelirler. Merkezde mi oturuyorsunuz? Sürekli aklımdasın.. Allah esirgesin hepinizi.
Baloncuğum nasılsın canım?Bendeee istiyorummmmmmmmmm
Judiy kuzum 2 gndür hiç giremedimBaloncuğum nasılsın canım?
İyiyiz canım şükür herşey yolunda. Burda da hem internet sorunları var hem misafirim vardı yoğundum uğrayamadım hiç. Herkes merak etmiş Allah hepinizden razı olsun iyiki varsınız.Judiy kuzum 2 gndür hiç giremedim
Görmemişim geldiğini.
Asıl sen nssılsın cok merak ettik seni
Bebişş iyimi?
İyi olmanıza cok sevindik kuzumİyiyiz canım şükür herşey yolunda. Burda da hem internet sorunları var hem misafirim vardı yoğundum uğrayamadım hiç. Herkes merak etmiş Allah hepinizden razı olsun iyiki varsınız.
Sen nasılsın canım neler yapıyosun?
çok kısa bir kitap zaten hemen biter. ondan sonra elimdeki kitapların otosunu atarım sana ben.Uygulamada yokmuş baktım şimdide
Manves City mi? ben seviyorum Latife Tekin'in kitaplarını. Sevgili Arsız Ölüm vardi çok enteresan bir kitaptıBendeee istiyorummmmmmmmmm
ben onu pek sevemedim ama calcim ya. bana fazla elitist geldi.Bak anladım senin okuyan biri olduğunu :)
Uygulamads yokmşşşşşManves City mi? ben seviyorum Latife Tekin'in kitaplarını. Sevgili Arsız Ölüm vardi çok enteresan bir kitaptı
bize böyle bakıyor adam şu andaben onu pek sevemedim ama calcim ya. bana fazla elitist geldi.
ben okumak için çok çabaladım mesela. ama benim çabalarım hepsi benim kendimi geliştirmeye ket olmak zorundaydı.
o yüzden okumayı birakmicam onu bitirmicem
Reyyan'a dediğim gibi ben elimdeki itapları atayım size ortak noktada buluşalım. Elimde kitap varken uygulamadan okumak istemiyorum. Öncelik elimdekilerUygulamads yokmşşşşş
Haklısın kuzumReyyan'a dediğim gibi ben elimdeki itapları atayım size ortak noktada buluşalım. Elimde kitap varken uygulamadan okumak istemiyorum. Öncelik elimdekiler
Çok daha iyi ol canım.İyi olmanıza cok sevindik kuzum
Umarım bu kötü günler geride kalır
Ben dahs iyi gibiyim canım
İlerde umarm daha iyi olurum
Rutin kuzum yaÇok daha iyi ol canım.
Nasıl gidiyor hayat? Bi değişiklik var mı yoksa rutin mi? Senin eşin atanmıştı sanırım. Siz taşındınız mı?
iyi şükür sen :)Naber zalımın gızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?