Mizahşörler Çıkmazı

Bak anladım senin okuyan biri olduğunu :)
Oooo okumaz mıyız biz ortak okumalar bile yapıyoruz. Elimizde "Bir Ömür Nasıl Yaşanır "var. Jawlensky kk birinci noteri Bal0ncuk Mehfam M mehlika nur hepimiz beraber okuyoruz.
Benim bitti sayılır şimdi Manves City okuyacağım. Latife Tekin'in.

Canım çok sevindim iyi olmana. Allah tekrar kavuştursun sağlıklı olarak. Sanırım doğumda tekrar gelirler. Merkezde mi oturuyorsunuz? Sürekli aklımdasın.. Allah esirgesin hepinizi.
Kaynanam bi kaç haftaya gelecek inşAllah yardıma. Bide evde yalnız oluyorum ya gündüzleri. Aniden sancın tutar paniklersin diye doğumdan bi kaç hafta önce geliyim yanında olıyım dedi. Görümcemler inşAllah bide doğumda gelirler dediğin gibi
Biz Baküdeyiz canım. Buralar çok şükür sakin de etraf illere roket falan atıyorlar. Yani hiçbirşeyin garantisi yok. Rabbim yardımcımız olsun.
Ama topraklarımızı işgalden kurtarmaya devam ediyoruz. Bi kaç çok önenli topraklar kaldı inşAllah onları da alalım, artık savaş bitsin daha da fazla kayıp olmadan

Judiy kuzum 2 gndür hiç giremedim
Görmemişim geldiğini.
Asıl sen nssılsın cok merak ettik seni
Bebişş iyimi?
İyiyiz canım şükür herşey yolunda. Burda da hem internet sorunları var hem misafirim vardı yoğundum uğrayamadım hiç. Herkes merak etmiş Allah hepinizden razı olsun iyiki varsınız.
Sen nasılsın canım neler yapıyosun?

İyi olmanıza cok sevindik kuzum
Umarım bu kötü günler geride kalır
Ben dahs iyi gibiyim canım
İlerde umarm daha iyi olurum

ben onu pek sevemedim ama calcim ya. bana fazla elitist geldi.

ben okumak için çok çabaladım mesela. ama benim çabalarım hepsi benim kendimi geliştirmeye ket olmak zorundaydı.

o yüzden okumayı birakmicam onu bitirmicem

ben onu pek sevemedim ama calcim ya. bana fazla elitist geldi.

ben okumak için çok çabaladım mesela. ama benim çabalarım hepsi benim kendimi geliştirmeye ket olmak zorundaydı.

o yüzden okumayı birakmicam onu bitirmicem
bize böyle bakıyor adam şu anda

İyi olmanıza cok sevindik kuzum
Umarım bu kötü günler geride kalır
Ben dahs iyi gibiyim canım
İlerde umarm daha iyi olurum
Çok daha iyi ol canım.
Nasıl gidiyor hayat? Bi değişiklik var mı yoksa rutin mi? Senin eşin atanmıştı sanırım. Siz taşındınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…