Mizahşörler Çıkmazı

Burda da vaka sayısı çok arttı. 70-80 kişiye inmiştik ne güzel, bitiyor derken dün 530 kişiye çıkmış vaka sayısı. Okullar kapatıldı tekrar. Ne olacak halimiz hiç bilmiyorum.

Burda da vaka sayısı çok arttı. 70-80 kişiye inmiştik ne güzel, bitiyor derken dün 530 kişiye çıkmış vaka sayısı. Okullar kapatıldı tekrar. Ne olacak halimiz hiç bilmiyorum.
Bizde günde 70 80 kişi vefat ediyor hey yavrum heyyy

İnşallah kalıcı olursunuz. Zaten Bal0ncuk tanıyormuşsunuz :)
Hayırlısıyla istediğiniz zamanda olsun bebeğiniz
Aminnn cok tesekkur ederim umarimmm
evet uye olur olmaz ilk girdigim yer gebelik grubu idi baloncuk ile orda tanistik zaten baska bir yerde takilmiyordum
ama artik bebek bebek bebek gercekten psikolojm bozulacak sanirim biraz kafami dagitayim dedim , o yüzden selam verdim. .

İyi yaptın. tekrardan hoşgeldin

Merhaba
sabah aksam bebek dusunen biri olarak bulundugum durumdan gına gelmesinden mutevellit araniza katilip bir selam vermek istedim
Canım hoş geldin ailemizin büyümesinden mutluluk duyarız.
Evrene bebek isteğini ilet nasıl olacağını hiç düşünme o halleder sen keyfine bak. Niyet ettim anne olmaya ...hepsi bu...
Yol yordam yöntem çare yolları bir şekilde gelip seni bulacak...Bizden de selam ve sevgiler gitsin sana. Mucizeler gelip seni bulsun kuzum. Buna izin vermen kabul etmen önemli. Kimlerdensin bakalım...Ben Meryem

Baloncukuma bayılırım ben
Onun sevdiklerinin başımın üstünde yeri var.

Abla sen kuantumla ilgilenmeye başladım demiştin sanırım bu ara, bu enerjilerle ilgili de vardır bilgin

Ne sicak,ne hos bir karsilama
cok tesekkur ederim öncelikle. .valla evrene 8aydir enerji yollamaktan bir hal oldum artik, oturdum hayirlisini bekliyorum sanirim cok takiyorum ondan olmuyor herhalde.Ama gercekten yoruldum artik Hayirlisi Allahtan

Tanitayim kendimi
30 yaşındayım
Istanbul da yasiyorum
4 senelik evliyim, esimi 12 yildir tanıyorum 8 sene flortten sonra Kavuştuk, elhamdulillah
Ozel sektor de yoneticiyim

Adimi soylemeyeyim cunku kayinvaldme biraz salladigim konular oldu varsayalım Tugba ( gercek adim degil)

Baloncukuma bayılırım ben
Onun sevdiklerinin başımın üstünde yeri var.
Evet bende grupta kendisini cokkk sevdimmm harika bir enerjisi var.. bir jac gundur gebelik grubunda yoktu bgunde gelmese yazacaktim
Cok sevdim onu,bana umut oluyor resmen

Hoşgeldinnn

Allah hayırlı bir şekilde sağlıklı sıhhatli şekilde nasip etsin inşaAllah

Aynı ildeyiz :) bende 28 yaşındayım mühendisim bekarım memnun oldum tanıştığıma ama bende ismimi vermeyeyim

Adını söylemene gerek yok canım Bu çocuk konusu gerçekten kısır döngü. Eğer ki hiç bir sorun yoksa sadece psikolojik olarak olmuyor. Bir arkadaşım var ilk hamileliği kötü sonuçlandı 32 haftalık doğdu bebeği ve 1 ay yaşadı vefat etti. kendisi de ölümden döndü. sonrasında hamile kalmaya korktu. Tedavi oldu tama artık istiyorum dedi ama olmadı hiç bir sorun yoktu ama her ay hamile miyim diye bekler oldu. Bu her ay bekleme hamile kalmayı engelliyor. En son dedi ki tamam veren de Allah alan da. Demek ki daha zamanı var dedi ve o ay hamile kaldı.

Hosbuldum
Ne kadar tatlisiniz hepiniz cok tesekkurler

Olsun bekarlik sultanlik derler , esim ile 8 sene konuştum.. cok seviyorum ama.suan ki aklim olsa bir 8 sene daha konusurdum agahajag

Sende mi birilerine salladin

Canım tam da akışına birakma zamanı demek ki....düşüncelerini duygularını özgür bırak...Memnun oldum. Öğretmenim Bursa' da yaşıyorum aslen Gaziantepliyim. yaşım 51.. Bu sayfada kendini iyi hissetmeni dilerim.
Geceleri enerjimiz tavan yapıyor kaçırma...gün içinde çalışan arkadaşlarımız oluyor akşam bebelerini yatiriinca ellerine kahvelerini çayını alan geliyor ...tanıdıkça çok seveceksin.
Çok güzel mucizelerle dolu bir gün nasip olsun hepimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…