Cahil cahil konuşma sus ve bitir kitabı+1ama.bitirmeye çalışıyorum
Hosgeldin canımHosbuldum merhaba
Istanbul Avrupa yakasında yasiyorum
30 yaşındayım, 4 yillik evliyim.
Cocikim yok, düşünüyorum ama olmuyor suan icin sadece dusunuyoruz
Ozel bir sektorde calisiyorum
Bu kadar
Cahillik ruhuma işlemiş arsizlasmisim benCahil cahil konuşma sus ve bitir kitabı
Burda da vaka sayısı çok arttı. 70-80 kişiye inmiştik ne güzel, bitiyor derken dün 530 kişiye çıkmış vaka sayısı. Okullar kapatıldı tekrar. Ne olacak halimiz hiç bilmiyorum.herkeste oluşan bı korku judym o ama merak etme herşey çok güzel olacak
virüs herşeyi etkiliyo değil mi
aynen burda da coooooookkkk fazla var
hayırlısıyla biteydi bu virüs
ben de iyiyim baloncukum
koşturmaca içinde kaybolup gidiyorum çoğu zaman
Bizde günde 70 80 kişi vefat ediyor hey yavrum heyyyBurda da vaka sayısı çok arttı. 70-80 kişiye inmiştik ne güzel, bitiyor derken dün 530 kişiye çıkmış vaka sayısı. Okullar kapatıldı tekrar. Ne olacak halimiz hiç bilmiyorum.
Aminnn cok tesekkur ederim umarimmmİnşallah kalıcı olursunuz. ZatenBal0ncuk tanıyormuşsunuz :)
Hayırlısıyla istediğiniz zamanda olsun bebeğiniz
İyi yaptın. tekrardan hoşgeldinAminnn cok tesekkur ederim umarimmm
evet uye olur olmaz ilk girdigim yer gebelik grubu idi baloncuk ile orda tanistikzaten baska bir yerde takilmiyordum
ama artik bebek bebek bebek gercekten psikolojm bozulacak sanirim biraz kafami dagitayim dedim , o yüzden selam verdim. .
Cok tesekkurlerİyi yaptın. tekrardan hoşgeldin
Öyle düşünme kız. Nüfus olarak düşün. Bizden 8-9 kat daha fazlasınız yaBizde günde 70 80 kişi vefat ediyor hey yavrum heyyy
Selam canooAaaa baloncukumda burdaymissss
Canım hoş geldin ailemizin büyümesinden mutluluk duyarız.Merhaba
sabah aksam bebek dusunen biri olarak bulundugum durumdan gına gelmesinden mutevellit araniza katilip bir selam vermek istedim
Baloncukuma bayılırım benAminnn cok tesekkur ederim umarimmm
evet uye olur olmaz ilk girdigim yer gebelik grubu idi baloncuk ile orda tanistikzaten baska bir yerde takilmiyordum
ama artik bebek bebek bebek gercekten psikolojm bozulacak sanirim biraz kafami dagitayim dedim , o yüzden selam verdim. .
Abla sen kuantumla ilgilenmeye başladım demiştin sanırım bu ara, bu enerjilerle ilgili de vardır bilginCanım hoş geldin ailemizin büyümesinden mutluluk duyarız.
Evrene bebek isteğini ilet nasıl olacağını hiç düşünme o halleder sen keyfine bak. Niyet ettim anne olmaya ...hepsi bu...
Yol yordam yöntem çare yolları bir şekilde gelip seni bulacak...Bizden de selam ve sevgiler gitsin sana. Mucizeler gelip seni bulsun kuzum.Buna izin vermen kabul etmen önemli. Kimlerdensin bakalım... Ben Meryem
Ne sicak,ne hos bir karsilamaCanım hoş geldin ailemizin büyümesinden mutluluk duyarız.
Evrene bebek isteğini ilet nasıl olacağını hiç düşünme o halleder sen keyfine bak. Niyet ettim anne olmaya ...hepsi bu...
Yol yordam yöntem çare yolları bir şekilde gelip seni bulacak...Bizden de selam ve sevgiler gitsin sana. Mucizeler gelip seni bulsun kuzum.Buna izin vermen kabul etmen önemli. Kimlerdensin bakalım... Ben Meryem
Evet bende grupta kendisini cokkk sevdimmmBaloncukuma bayılırım ben
Onun sevdiklerinin başımın üstünde yeri var.
HoşgeldinnnNe sicak,ne hos bir karsilama
cok tesekkur ederim öncelikle. .valla evrene 8aydir enerji yollamaktan bir hal oldum artik, oturdum hayirlisini bekliyorumsanirim cok takiyorum ondan olmuyor herhalde.Ama gercekten yoruldum artik Hayirlisi Allahtan
Tanitayim kendimi
30 yaşındayım
Istanbul da yasiyorum
4 senelik evliyim, esimi 12 yildir tanıyorum 8 sene flortten sonra Kavuştuk, elhamdulillah
Ozel sektor de yoneticiyim
Adimi soylemeyeyim cunku kayinvaldme biraz salladigim konular olduvarsayalım Tugba ( gercek adim degil)
Adını söylemene gerek yok canımNe sicak,ne hos bir karsilama
cok tesekkur ederim öncelikle. .valla evrene 8aydir enerji yollamaktan bir hal oldum artik, oturdum hayirlisini bekliyorumsanirim cok takiyorum ondan olmuyor herhalde.Ama gercekten yoruldum artik Hayirlisi Allahtan
Tanitayim kendimi
30 yaşındayım
Istanbul da yasiyorum
4 senelik evliyim, esimi 12 yildir tanıyorum 8 sene flortten sonra Kavuştuk, elhamdulillah
Adimi soylemeyeyim cunku kayinvaldme biraz salladigim konular olduvarsayalım Tugba ( gercek adim degil)
HosbuldumHoşgeldinnn
Allah hayırlı bir şekilde sağlıklı sıhhatli şekilde nasip etsin inşaAllah
Aynı ildeyiz :) bende 28 yaşındayım mühendisim bekarımmemnun oldum tanıştığıma ama bende ismimi vermeyeyim
Canım tam da akışına birakma zamanı demek ki....düşüncelerini duygularını özgür bırak...Memnun oldum. Öğretmenim Bursa' da yaşıyorum aslen Gaziantepliyim. yaşım 51.. Bu sayfada kendini iyi hissetmeni dilerim.Ne sicak,ne hos bir karsilama
Tanitayim kendimi
30 yaşındayım
Istanbul da yasiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?