- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
bize böyle bakıyor adam şu anda
Aaa niye canım? Ayrı gayrı olmaz ki. Ne yapmayı düşünüyorsunuz peki?Rutin kuzum ya
Ev iş
İş ev
Eşim atandı ama taşınmadk.. O gitti ben kaldm
Elimde olmayan sebeplerden calsimmeraklandırdın bizi
Canım ya bütün Azerbaycan kurtuluşa ersin inşallah. Yanında bir büyük olması her anlamda iyi olur. Daha güvende hissedersin.Kaynanam bi kaç haftaya gelecek inşAllah yardıma. Bide evde yalnız oluyorum ya gündüzleri. Aniden sancın tutar paniklersin diye doğumdan bi kaç hafta önce geliyim yanında olıyım dedi. Görümcemler inşAllah bide doğumda gelirler dediğin gibi
Biz Baküdeyiz canım. Buralar çok şükür sakin de etraf illere roket falan atıyorlar. Yani hiçbirşeyin garantisi yok. Rabbim yardımcımız olsun.
Ama topraklarımızı işgalden kurtarmaya devam ediyoruz. Bi kaç çok önenli topraklar kaldı inşAllah onları da alalım, artık savaş bitsin daha da fazla kayıp olmadan
Ama napalım imkanlar elvermiyor hocambize böyle bakıyor adam şu anda
İşimiz gereği tatlımAaa niye canım? Ayrı gayrı olmaz ki. Ne yapmayı düşünüyorsunuz peki?
İşimiz gereği tatlım
Ben de okuyayım bir sürü kitap aldımBak anladım senin okuyan biri olduğunu :)
Oooo okumaz mıyız biz ortak okumalar bile yapıyoruz. Elimizde "Bir Ömür Nasıl Yaşanır "var.Jawlensky kk birinci noteri Bal0ncuk Mehfam @mehlika nur hepimiz beraber okuyoruz.
Benim bitti sayılır şimdi Manves City okuyacağım. Latife Tekin'in.
Ah canım ya. İnşAllah tez zamanda yoluna koyarsınız işlerinizi de kavuşursunuzİşimiz gereği tatlım
Aaaa baloncukumda burdaymissssİşimiz gereği tatlım
Evet ya az kaldı. Tırsmaya başladım artık ufaktannasılsın baloncukum
Judy_K az kalmış doğuma canım
sizde de var mı adetler bebek doğumuyla ziyaretle vs ilgili :)
İyiyim samdanım sen nasılsınnasılsın baloncukum
Judy_K az kalmış doğuma canım
sizde de var mı adetler bebek doğumuyla ziyaretle vs ilgili :)
Aminnn kuzummm inşşşAh canım ya. İnşAllah tez zamanda yoluna koyarsınız işlerinizi de kavuşursunuz
benim kitaplarım var ama olmayanları uygulamadan okuyoruz. Baya okunmayı bekleyen kitaplarım var hatta :)Ben de okuyayım bir sürü kitap aldımHatta bir kitaptan iki tane almışım gaza gelip, bunu bitirince 'Senin suçun değil' i okuyacağım inşallah :)
Siz nerden okuyorsunuz mobil mi yoksa kitap mı direk ?
Hoşgeldiniz kendinizi tanıtır mısınız?Merhaba
sabah aksam bebek dusunen biri olarak bulundugum durumdan gına gelmesinden mutevellit araniza katilip bir selam vermek istedim
Evet ya az kaldı. Tırsmaya başladım artık ufaktan
tabiki var olmaz mı. Ama fazla ziyaretçi almayız ya aileler gelir ancak. Malum virüs almış başını gidiyi
İyiyim samdanım sen nasılsın
Aminnn kuzummm inşşş
Hosbuldum merhabaHoşgeldiniz kendinizi tanıtır mısınız?
+1ben onu pek sevemedim ama calcim ya. bana fazla elitist geldi.
ben okumak için çok çabaladım mesela. ama benim çabalarım hepsi benim kendimi geliştirmeye ket olmak zorundaydı.
o yüzden okumayı birakmicam onu bitirmicem
İnşallah kalıcı olursunuz. ZatenHosbuldum merhaba
Istanbul Avrupa yakasında yasiyorum
30 yaşındayım, 4 yillik evliyim.
Cocikim yok, düşünüyorum ama olmuyor suan icin sadece dusunuyoruz
Ozel bir sektorde calisiyorum
Bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?