Mizahşörler Çıkmazı

Bal0ncuk duydun mu şekerim.
Helal Kalsifirim muhteşem bir örnek sundun.

Hosbuldum
Ne kadar tatlisiniz hepiniz cok tesekkurler

Olsun bekarlik sultanlik derler , esim ile 8 sene konuştum.. cok seviyorum ama.suan ki aklim olsa bir 8 sene daha konusurdum agahajag

Sende mi birilerine salladin

Evet bekarlık sultanlıkmış, ama insanın hayatında tek eksik bu olunca istiyor olmasını. İşsizken mesela bu olaylar hiç aklıma takılmazdı ama şuan düzen oturunca takılmaya başladı :) 8 sene çok güzel bir zaman gerçekten, Allah daim etsin inşaAllah. Ben biraz sıkılganım şuan diyorum ki biri gelsin evleneyim Süre uzarsa ben sıkılır bırakırım gibime geliyor haha

Ben valla baya baya salladım çok eski konularım da var ben bile bazen açıp okumaya utanıyorum o derece

Bal0ncuk duydun mu şekerim.
Helal Kalsifirim muhteşem bir örnek sundun.

O zaman az kaldı olacak benimde

Aha! Ben de dahil olmak istiyorum bu topiğe. braindamage senin burada ne işin var ettin mi dualarını bakiyim

Dualarıma hala devam ediyorum canım :) Ettikçe ferahlıyorum, hoş geldin ben de iki gün falan oldu dahil olalı. Ve iki günde enerjim yükseldi modum düzeldi o derece söyleyeyim

Dualarıma hala devam ediyorum canım :) Ettikçe ferahlıyorum, hoş geldin ben de iki gün falan oldu dahil olalı. Ve iki günde enerjim yükseldi modum düzeldi o derece söyleyeyim
Hoşbulduk. Ben de kendimi acayip gaza getirdim bakalım sonumuz ne olacak Bu topiği çok görüyordum ama bakamıyordum pek. İş, güç bir de kpss ye başlayayım diyorum. En azından arada KK'ya bakmak kafa dağıttırıyor insana. Eskiden sürekli girerdim. Ahhh gençlik

Evet ben de önceden yıllar önce sürekli gelirdim, burdan çok arkadaş edindim özel hayatımda da. Sonra araya zaman girdi falan sadece dua bölümüne takılır oldum ama eksikliğini şimdi hissediyorum iyi ki tekrar gelmişim diyorum

Emin ol skilmiyorsun he simdi senin suan ki yasin ile benim o zaman ki yasim bir degildi tabi..cnki tanstgmda 18 yasndaydim:)lise unv bitmesi ise baslamamiz onun askerlgni yapmasi gerekiyordu oyle oyle zaman gecmis baktik 26 yasina gelmisiz :) ama bir an olsun hic keske demedim esim icin
Rabbim seninde karsina iyi merhametli hayirli bir insan cikarsin.. isini eline almissin altin bilezigin artik kolunda bu saatten sonra kendine mantigina kalbine iyi geleni hayatina sokmak kalmisumarim tez vakitte seni senden cok sevecek kisiye denk gelirsin ❤

Bende doğulum dogu insanini da ayri bir severim
Oyle yaptim artik abla ( yasiniz benden buyuk oldugi icin soyledim bunu ) akışına bırakıyorum bu ay itibari ile artik ruyalarim da bile ovulasyon testi gebelik testi goruyorum sanirim delirmeme az kaldi
Hayirlisi allahtan artik

Abla adini söyledi ya dedim herhalde soylememiz gerekiyor

evet herkes boyle soyluyor ne zaman brakirsan o zaman olacak diye aslinda dusunmemeye calisiyorum ilgilenmemeye calisiyorim ama surekli kendimi bunlarla.ilgili yazi vs okurken buluyorum..bir de 8 ay uzun bi sure gibi geliyor.. doktorda 1 yil a kadar normal diyor ya, son 4 ay 4 ay diye kendimi sartladim resmen sanki bir sorun varmis ta ondan olmuyormus gbi bakalim.. hayırlısı diyorum sadece

Amin canım ne güzel dualar Allah razı olsun, ben okul dönemlerinde çok derslere yoğun bir insandım o yüzden gözüm hiçbirşey görmüyordu diyebilirim. Biraz da sert bir yapım var herkes kaçtı benden Gerçi hayırlısı da gelmedi demekki olmadı, üzülmedim o yüzden çok şükür, bizim için en hayırlısını bilen var o yüzden biraz daha rahatım artık dua ediyorum sadece. Bir kişi vardı uzaktan gördüğüm benim için hayırlı biri olacak şeklindeydi ama saçma şeyler oldu ve bitti, hayırlıysa tekrar gelsin diye dua ediyorum değilse de unutayım diye.

Kod adı Tugbacim abla demen hoşuma gitti teşekkür ederim.

Hoşgeldiniz,
Kendinizi kısaca tanıtır mısınız?

Çok şükür gezi listemizi, gideceğimiz ülkelerin isimlerini, kütüphaneleri, hatta filmleri... Hepsini listeledik.
İlgilenmemiz gereken sanat dallarını da not ettik.
Bunlar tamamsa başlayabiliriz artık dünya turuna ve kültürlenmeye...
Ahh İlber Hocam nasıl da boş yaşıyorum dedim kitabı okudukça
Ne güzel dolu dolu yaşamış ve hâlâ da yaşıyor..
Bitti Kitabım C Calcifer
Bal0ncuk
M mehlika nur
Jawlensky
kk birinci noteri

büyük ihtimalle akşama da benimki biter.
Reca ederim bu bahsi kapatalım. zira paçalarımdan fakirlik akıyor

büyük ihtimalle akşama da benimki biter.
Reca ederim bu bahsi kapatalım. zira paçalarımdan fakirlik akıyor
Tamam ışık hızı ile kapattım. Ve ben 3 kitap daha okudum bu arada C Calcifer
Tamam 2 gece uyumamış ve dün akşama kadar da başka işle uğraşmamış olabilirim ama çok güzel şey Kitap okumak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…