Adını söylemene gerek yok canımBu çocuk konusu gerçekten kısır döngü. Eğer ki hiç bir sorun yoksa sadece psikolojik olarak olmuyor. Bir arkadaşım var ilk hamileliği kötü sonuçlandı 32 haftalık doğdu bebeği ve 1 ay yaşadı vefat etti. kendisi de ölümden döndü. sonrasında hamile kalmaya korktu. Tedavi oldu tama artık istiyorum dedi ama olmadı hiç bir sorun yoktu ama her ay hamile miyim diye bekler oldu. Bu her ay bekleme hamile kalmayı engelliyor. En son dedi ki tamam veren de Allah alan da. Demek ki daha zamanı var dedi ve o ay hamile kaldı.
Hosbuldum
Ne kadar tatlisiniz hepiniz cok tesekkurler
Olsun bekarlik sultanlik derler , esim ile 8 sene konuştum.. cok seviyorum ama.suan ki aklim olsa bir 8 sene daha konusurdum agahajag
Sende mi birilerine salladin
Adını söylemene gerek yok canımBu çocuk konusu gerçekten kısır döngü. Eğer ki hiç bir sorun yoksa sadece psikolojik olarak olmuyor. Bir arkadaşım var ilk hamileliği kötü sonuçlandı 32 haftalık doğdu bebeği ve 1 ay yaşadı vefat etti. kendisi de ölümden döndü. sonrasında hamile kalmaya korktu. Tedavi oldu tama artık istiyorum dedi ama olmadı hiç bir sorun yoktu ama her ay hamile miyim diye bekler oldu. Bu her ay bekleme hamile kalmayı engelliyor. En son dedi ki tamam veren de Allah alan da. Demek ki daha zamanı var dedi ve o ay hamile kaldı.
O zaman az kaldı olacak benimdeAdını söylemene gerek yok canımBu çocuk konusu gerçekten kısır döngü. Eğer ki hiç bir sorun yoksa sadece psikolojik olarak olmuyor. Bir arkadaşım var ilk hamileliği kötü sonuçlandı 32 haftalık doğdu bebeği ve 1 ay yaşadı vefat etti. kendisi de ölümden döndü. sonrasında hamile kalmaya korktu. Tedavi oldu tama artık istiyorum dedi ama olmadı hiç bir sorun yoktu ama her ay hamile miyim diye bekler oldu. Bu her ay bekleme hamile kalmayı engelliyor. En son dedi ki tamam veren de Allah alan da. Demek ki daha zamanı var dedi ve o ay hamile kaldı.
Aha! Ben de dahil olmak istiyorum bu topiğe.braindamage senin burada ne işin var ettin mi dualarını bakiyim
Hoşbulduk. Ben de kendimi acayip gaza getirdim bakalım sonumuz ne olacakDualarıma hala devam ediyorum canım :) Ettikçe ferahlıyorum, hoş geldin ben de iki gün falan oldu dahil olalı. Ve iki günde enerjim yükseldi modum düzeldi o derece söyleyeyim
Hoşbulduk. Ben de kendimi acayip gaza getirdim bakalım sonumuz ne olacakBu topiği çok görüyordum ama bakamıyordum pek. İş, güç bir de kpss ye başlayayım diyorum. En azından arada KK'ya bakmak kafa dağıttırıyor insana. Eskiden sürekli girerdim. Ahhh gençlik
Emin ol skilmiyorsun he simdi senin suan ki yasin ile benim o zaman ki yasim bir degildi tabi..cnki tanstgmda 18 yasndaydim:)lise unv bitmesi ise baslamamiz onun askerlgni yapmasi gerekiyordu oyle oyle zaman gecmis baktik 26 yasina gelmisiz :) ama bir an olsun hic keske demedim esim icinEvet bekarlık sultanlıkmış, ama insanın hayatında tek eksik bu olunca istiyor olmasını. İşsizken mesela bu olaylar hiç aklıma takılmazdı ama şuan düzen oturunca takılmaya başladı :) 8 sene çok güzel bir zaman gerçekten, Allah daim etsin inşaAllah. Ben biraz sıkılganım şuan diyorum ki biri gelsin evleneyimSüre uzarsa ben sıkılır bırakırım gibime geliyor haha
Ben valla baya baya salladım çok eski konularım da var ben bile bazen açıp okumaya utanıyorum o derece
Bende doğulumCanım tam da akışına birakma zamanı demek ki....düşüncelerini duygularını özgür bırak...Memnun oldum. Öğretmenim Bursa' da yaşıyorum aslen Gaziantepliyim. yaşım 51.. Bu sayfada kendini iyi hissetmeni dilerim.
Geceleri enerjimiz tavan yapıyor kaçırma...gün içinde çalışan arkadaşlarımız oluyor akşam bebelerini yatiriinca ellerine kahvelerini çayını alan geliyor ...tanıdıkça çok seveceksin.
Çok güzel mucizelerle dolu bir gün nasip olsun hepimize.
Abla adini söyledi ya dedim herhalde soylememiz gerekiyorAdını söylemene gerek yok canımBu çocuk konusu gerçekten kısır döngü. Eğer ki hiç bir sorun yoksa sadece psikolojik olarak olmuyor. Bir arkadaşım var ilk hamileliği kötü sonuçlandı 32 haftalık doğdu bebeği ve 1 ay yaşadı vefat etti. kendisi de ölümden döndü. sonrasında hamile kalmaya korktu. Tedavi oldu tama artık istiyorum dedi ama olmadı hiç bir sorun yoktu ama her ay hamile miyim diye bekler oldu. Bu her ay bekleme hamile kalmayı engelliyor. En son dedi ki tamam veren de Allah alan da. Demek ki daha zamanı var dedi ve o ay hamile kaldı.
Emin ol skilmiyorsun he simdi senin suan ki yasin ile benim o zaman ki yasim bir degildi tabi..cnki tanstgmda 18 yasndaydim:)lise unv bitmesi ise baslamamiz onun askerlgni yapmasi gerekiyordu oyle oyle zaman gecmis baktik 26 yasina gelmisiz :) ama bir an olsun hic keske demedim esim icin
Rabbim seninde karsina iyi merhametli hayirli bir insan cikarsin.. isini eline almissin altin bilezigin artik kolunda bu saatten sonra kendine mantigina kalbine iyi geleni hayatina sokmak kalmisumarim tez vakitte seni senden cok sevecek kisiye denk gelirsin ❤
Kod adı TugbacimBende doğulumdogu insanini da ayri bir severim
Oyle yaptim artik abla ( yasiniz benden buyuk oldugi icin soyledim bunu )akışına bırakıyorum bu ay itibari ile artik ruyalarim da bile ovulasyon testi gebelik testi goruyorum sanirim delirmeme az kaldi
Hayirlisi allahtan artik
inşallah tez vakitte üçüz olur inşallahO zaman az kaldı olacak benimde
Hoşgeldiniz,Hoşbulduk. Ben de kendimi acayip gaza getirdim bakalım sonumuz ne olacakBu topiği çok görüyordum ama bakamıyordum pek. İş, güç bir de kpss ye başlayayım diyorum. En azından arada KK'ya bakmak kafa dağıttırıyor insana. Eskiden sürekli girerdim. Ahhh gençlik
O kadarına bakamam kuzum. Yaşlandım. Ama ikiz olabilirinşallah tez vakitte üçüz olur inşallah
büyük ihtimalle akşama da benimki biter.Çok şükür gezi listemizi, gideceğimiz ülkelerin isimlerini, kütüphaneleri, hatta filmleri... Hepsini listeledik.
İlgilenmemiz gereken sanat dallarını da not ettik.
Bunlar tamamsa başlayabiliriz artık dünya turuna ve kültürlenmeye...
Ahh İlber Hocam nasıl da boş yaşıyorum dedim kitabı okudukça
Ne güzel dolu dolu yaşamış ve hâlâ da yaşıyor..
Bitti Kitabım C Calcifer
Bal0ncuk
M mehlika nur
Jawlensky
kk birinci noteri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?