- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
canıım gülnihalıım
hayirlisi canim :)bakalım artık samdanım
zuhalim nasılsın umarım yoluna girmştir
doğru gerçekten :)))
hakkında hayırlısı olsun canım, bazen de bir şeyi ne kadar çok istersen o senin imtihanın oluyor. umarım güzel şeyler yaşarsın
inşallah judym, benm de aklıma geliyorsun bir sıkıntı yok inşallah diye, haber ettiğne sevindim :)
hoşgeldiin kod adı tuğba :) Ben de gerçek adım Nur :) 24 yaşındayım bekarım, sanırım bu sene de atanamamış bi öğretmen olarak devam edicem bakalım..
Alışmış kaynaşmışsın sevindiimm :)
Hoşgeldiiinn :)
sayamayız o başka bir şeyyyy
Sen nasılsın canım? Sınavların bitti dimi? Nasıl geçti?bakalım artık samdanım
hakkında hayırlısı olsun canım, bazen de bir şeyi ne kadar çok istersen o senin imtihanın oluyor. umarım güzel şeyler yaşarsın
inşallah judym, benm de aklıma geliyorsun bir sıkıntı yok inşallah diye, haber ettiğne sevindim :)
hoşgeldiin kod adı tuğba :) Ben de gerçek adım Nur :) 24 yaşındayım bekarım, sanırım bu sene de atanamamış bi öğretmen olarak devam edicem bakalım..
Sen nasılsın canım? Sınavların bitti dimi? Nasıl geçti?
Yaa? Ne kadar iyi değil? Sana göre mi iyi değil yoksa genel mi? Vardır ya bazı insanlar atıyorum 95 almış niye 100 olmadı diyor. Öyle bişey misınav bitti judym sonuçlar da açıklandı geçenlerde ama pek de iyi değil. hayırlısı bakalım
Tesekkurler Nurbakalım artık samdanım
yok judymm asla öyle bir tip olmadım :))Yaa? Ne kadar iyi değil? Sana göre mi iyi değil yoksa genel mi? Vardır ya bazı insanlar atıyorum 95 almış niye 100 olmadı diyor. Öyle bişey mi
Anladım Nurum. İnşAllah atanırsın. Virüs eğitime de yansıdı ya belki hafifletirler durumları, eskisi gibi olmaz da inşAllah atanırsın canım.yok judymm asla öyle bir tip olmadım :))
bizde atama kontenjanları var mesela her sene benim bölümümden 3000 küüsür kişi atanıyor gibi. Şuan kaç kişi ataması olur belli değil 2021 de ama öncekiler gibi olursa ben atanamıyorum yanii
İyiyim inşallah sen??canıım gülnihalıımnasılsıınn :)
alanım din kültürü canım :)Tesekkurler Nur
Hosbuldum
Evet cok sicak bir karsilama oldu
24 yaşında gencecik bir ogretmen ne guzel ☺ umarim bir an once ataman gerceklesir ..alanin ne ?
Hayirlisi olur insallah hakkindaalanım din kültürü canım :)
burda 2 arkadaşımız daha var bebiş haberi bekleyen şimdi 3 olduu :) inşallah sıraylaa güzel haberlerizi alıcaz
Kantoron yağı yara yanık için iyi diye biliyorum,çabuk iyileşmesi için, satışı varBen topiğe gece bi bakıp çıktıkça ona denk geliyordum gözden kaçırdığım şeyler var demek
Konudan bağımsız bir şey soracağım sarı kantaron yağını yanık izine kullanan var mı? Bu yağın düzgün bir markada satışı var mı? Nereden bulacağım ben bunu?
Tamam ben söyleyeyim don aliik donEstikçe mendil aldiğimizdan emin misin kuzumbaşka bir şey almış olabilir miyiz
İyi haftasonlari canım,hayırlı başarılı bir öğretim yılı diliyorum tatlı öğretmenim, inşaallah atandigin haberini de alırız, ehliyet sınavında da başarılar,sakin ve soğuk kanlı ol,ilk seferde alırsın inşaallahcanlarım hepinize güzel haftasonlarııı
KPSS nin etkisini biraz üzerimden atmam lazımdı. Geldiim artık
Bu arada ben burda bir okulda çalışmaya başladıımm :) En azından şimdi öyle keyfim yerine geliyor birazz. Onun da yoğunluğu var ilk hafta olduğu için neyin nasıl olacağı, yıllık planlar filan derken çook yyorgun oluyorum.
Bu hafta bir de ehliyet sınavım vaar onu da halledyiim derin bir oohh çekicem :)
Kitap ekibi harikasınıızz :) Belki bir gün ben de katılırım şu aralar bir geçsin de.
Sulu yemek sadece kuru fasulye nohut yer bizimkiler,sebze yemeği yemiyorlar başta eşim olmsk üzere,ziyan oluyor hep, bir de yemekler bir günde bitiyor genellikle kalırsa da az kalıyor ikinci güne yetmiyor malesef, bu ara öğlen çıktığım için temizlik yemek yetişiyor saat 5 te çıkmaya başlayınca sıkıntı olacak ,bir şekilde halledeceğiz artıkMercimek kofte yerine iste bi sulu yemek yapsan bugune de kalirdi haftasonlarina sakla ugrastirici seyler valla Allah kolaylik versn kalabaliksinizda mecbur erteso gune yemek kalsa da ek yapman gerekir heralde
Ozel sektor cok zor bu arada ya cidden cok zorluklarini cektim devlette olmak isterddm onunda zorluklari olur elbet ama haklarina kmse el uzatamaz en azndan
Allah yardmcin olsun vallaSulu yemek sadece kuru fasulye nohut yer bizimkiler,sebze yemeği yemiyorlar başta eşim olmsk üzere,ziyan oluyor hep, bir de yemekler bir günde bitiyor genellikle kalırsa da az kalıyor ikinci güne yetmiyor malesef, bu ara öğlen çıktığım için temizlik yemek yetişiyor saat 5 te çıkmaya başlayınca sıkıntı olacak ,bir şekilde halledeceğiz artık
Çorba dışında sulu yemek ben de sevmem kuzum. Sana anne diyebilir miyimSulu yemek sadece kuru fasulye nohut yer bizimkiler,sebze yemeği yemiyorlar başta eşim olmsk üzere,ziyan oluyor hep, bir de yemekler bir günde bitiyor genellikle kalırsa da az kalıyor ikinci güne yetmiyor malesef, bu ara öğlen çıktığım için temizlik yemek yetişiyor saat 5 te çıkmaya başlayınca sıkıntı olacak ,bir şekilde halledeceğiz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?