Mizahşörler Çıkmazı

canlarım hepinize güzel haftasonlarııı
KPSS nin etkisini biraz üzerimden atmam lazımdı. Geldiim artık

Bu arada ben burda bir okulda çalışmaya başladıımm :) En azından şimdi öyle keyfim yerine geliyor birazz. Onun da yoğunluğu var ilk hafta olduğu için neyin nasıl olacağı, yıllık planlar filan derken çook yyorgun oluyorum.

Bu hafta bir de ehliyet sınavım vaar onu da halledyiim derin bir oohh çekicem :)

Kitap ekibi harikasınıızz :) Belki bir gün ben de katılırım şu aralar bir geçsin de.

hayirlisi canim :)

Sen nasılsın canım? Sınavların bitti dimi? Nasıl geçti?

sınav bitti judym sonuçlar da açıklandı geçenlerde ama pek de iyi değil. hayırlısı bakalım
Yaa? Ne kadar iyi değil? Sana göre mi iyi değil yoksa genel mi? Vardır ya bazı insanlar atıyorum 95 almış niye 100 olmadı diyor. Öyle bişey mi

Tesekkurler Nur
Hosbuldum

Evet cok sicak bir karsilama oldu
24 yaşında gencecik bir ogretmen ne guzel ☺ umarim bir an once ataman gerceklesir ..alanin ne ?

Yaa? Ne kadar iyi değil? Sana göre mi iyi değil yoksa genel mi? Vardır ya bazı insanlar atıyorum 95 almış niye 100 olmadı diyor. Öyle bişey mi
yok judymm asla öyle bir tip olmadım :))

bizde atama kontenjanları var mesela her sene benim bölümümden 3000 küüsür kişi atanıyor gibi. Şuan kaç kişi ataması olur belli değil 2021 de ama öncekiler gibi olursa ben atanamıyorum yanii

Anladım Nurum. İnşAllah atanırsın. Virüs eğitime de yansıdı ya belki hafifletirler durumları, eskisi gibi olmaz da inşAllah atanırsın canım.

Tesekkurler Nur
Hosbuldum

Evet cok sicak bir karsilama oldu
24 yaşında gencecik bir ogretmen ne guzel ☺ umarim bir an once ataman gerceklesir ..alanin ne ?
alanım din kültürü canım :)

burda 2 arkadaşımız daha var bebiş haberi bekleyen şimdi 3 olduu :) inşallah sıraylaa güzel haberlerizi alıcaz

/
Kantoron yağı yara yanık için iyi diye biliyorum,çabuk iyileşmesi için, satışı var

İyi haftasonlari canım,hayırlı başarılı bir öğretim yılı diliyorum tatlı öğretmenim, inşaallah atandigin haberini de alırız, ehliyet sınavında da başarılar,sakin ve soğuk kanlı ol,ilk seferde alırsın inşaallah

Sulu yemek sadece kuru fasulye nohut yer bizimkiler,sebze yemeği yemiyorlar başta eşim olmsk üzere,ziyan oluyor hep, bir de yemekler bir günde bitiyor genellikle kalırsa da az kalıyor ikinci güne yetmiyor malesef, bu ara öğlen çıktığım için temizlik yemek yetişiyor saat 5 te çıkmaya başlayınca sıkıntı olacak ,bir şekilde halledeceğiz artık

Allah yardmcin olsun valla

Çorba dışında sulu yemek ben de sevmem kuzum. Sana anne diyebilir miyim
Kuru fasulyeyi bile sulu yapmam eşimle hep kapisiriz bu yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…