Mizahşörler Çıkmazı

Slm Buketx nasılsın.Ne yedin ki açsın
Slm, yaklaşık yarım saat önce fotosunu beğenmişsin yaa kuzu şiş, bi gıdım ince pide, soğan,közlenmiş domates, 2-3 kaşık pilav ve salata; ama işte çok gelicek böyle diyince, olayın özeti çöp kuzu şiş (akşam yemeğinde)

Son düzenleme:
Slm, yaklaşık yarım saat önce fotosunu beğenmişsin yaa kuzu şiş, bi gıdım ince pide, soğan,domates, 2-3 kaşık pilav ama işte çok gelicek böyle diyince, olayın özeti çöp kuzu şiş
Yoo çok gelmedi. Kilon önemli 50 kilodaki yese ona çok olur.Vücut kitle oranına göre değişir.Nasıl bir diyet programı uyguluyorsun.Geçen yıl kalori sayarak 11 kilo vermiştim.Şimdi 65 kiloyum.

Yoo çok gelmedi. Kilon önemli 50 kilodaki yese ona çok olur.Vücut kitle oranına göre değişir.Nasıl bir diyet programı uyguluyorsun.Geçen yıl kalori sayarak 11 kilo vermiştim.Şimdi 65 kiloyum.
Sağol teşekkürler. Kalori sayacaktım ben de, vakit olmadı. Yarından itibaren sayayım. Ya da Bugüne de yazayım yaa. Bölük pörçük oluyo yazdıklarım, ekleme yapınca aynı mesaja eklenmiyor. Bu sefer kafamı karıştırmıcam, illa kibrit kutusu peynir ve bi dilim ekmek tarzı yiyince diyet olmuyor kanımca . Halledicem içimden geldiği ve mantıklı şekilde

Ben de belirli bir diyete bağlı kalmadım.Börek de yedim dönerde ama az az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…