İyiyim sağolll sennnGelecaysa iyiymiş abla
Nasılsın buket :)
Yok canım yazın bile yalin ayak dolasmam pek çok usurumAleykümselam Reyyanım :))
Dikkat et ya gülnihaliim ayaklarını çıplak birakma hiç
gecmis olsun canimCanım çok teşekkür ederim
Slm Buketx nasılsın.Ne yedin ki açsınİyi akşamlar
Açım teşekkürler
Slm, yaklaşık yarım saat önce fotosunu beğenmişsin yaaSlm Buketx nasılsın.Ne yedin ki açsın
Yoo çok gelmedi. Kilon önemli 50 kilodaki yese ona çok olur.Vücut kitle oranına göre değişir.Nasıl bir diyet programı uyguluyorsun.Geçen yıl kalori sayarak 11 kilo vermiştim.Şimdi 65 kiloyum.Slm, yaklaşık yarım saat önce fotosunu beğenmişsin yaakuzu şiş, bi gıdım ince pide, soğan,domates, 2-3 kaşık pilav ama işte çok gelicek böyle diyince, olayın özeti çöp kuzu şiş
Sağol teşekkürler. Kalori sayacaktım ben de, vakit olmadı. Yarından itibaren sayayım. Ya da Bugüne de yazayım yaa. Bölük pörçük oluyo yazdıklarım, ekleme yapınca aynı mesaja eklenmiyor. Bu sefer kafamı karıştırmıcam, illa kibrit kutusu peynir ve bi dilim ekmek tarzı yiyince diyet olmuyor kanımca . Halledicem içimden geldiği ve mantıklı şekildeYoo çok gelmedi. Kilon önemli 50 kilodaki yese ona çok olur.Vücut kitle oranına göre değişir.Nasıl bir diyet programı uyguluyorsun.Geçen yıl kalori sayarak 11 kilo vermiştim.Şimdi 65 kiloyum.
Ben de belirli bir diyete bağlı kalmadım.Börek de yedim dönerde ama az azSağol teşekkürler. Kalori sayacaktım ben de, vakit olmadı. Yarından itibaren sayayım. Ya da Bugüne de yazayım yaa. Bölük pörçük oluyo yazdıklarım, ekleme yapınca aynı mesaja eklenmiyor. Bu sefer kafamı karıştırmıcam, illa kibrit kutusu peynir ve bi dilim ekmek tarzı yiyince diyet olmuyor kanımca . Halledicem içimden geldiği ve mantıklı şekilde
Teşekkür ederim Zuhalimgecmis olsun canim
Mantıklı ama genelde taşa tutulacak endişesi olduğundan; ben kendi çapımda takılıyorumBen de belirli bir diyete bağlı kalmadım.Börek de yedim dönerde ama az az
Nen var kuzumTeşekkür ederim Zuhalimnasılsın
Biraz boğaz ağrım vardı daha iyiyim inşallah calcimNen var kuzum
uyumuşum :) günaydınTeşekkür ederim Zuhalimnasılsın
Geçmiş olsun canım.Biraz boğaz ağrım vardı daha iyiyim inşallah calcim
Canım geçmiş olsun. Çocuklar iyiler miBiraz boğaz ağrım vardı daha iyiyim inşallah calcim
Günaydın canımuyumuşum :) günaydın
Teşekkürler calcimmGeçmiş olsun canım.
Günaydın
Üççççç üç üç
Teşekkür ederim ablacimm onlar iyi çok şükürCanım geçmiş olsun. Çocuklar iyiler mi
Günaydın canım
Teşekkürler calcimmgünaydın
Teşekkür ederim ablacimm onlar iyi çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?