- 15 Kasım 2020
- 57
- 114
- 8
- 28
Hoşbuldum teşekkür ederimmMerhaba hoşgeldin öküz sevennickin de pek komik
Bunu hiç düşünmemiştimne cins öküzler seversin
Kiminle nişanlısınıBunu hiç düşünmemiştimsanırım sarı öküz seviyorum nişanlıyım
Allah aşkınaaKiminle nişanlısını
Diyor ki tanıtır mısın kendiniAnlamadım desem
+ 1Diyor ki tanıtır mısın kendini
Sanırım mizahlandımmAnlamadım desem
Ah biz kadınlar... Hep böyle serseri tipleri severiz. Gözümüz hep behluldedir ama asıl seven besirdir biziAllah aşkınaaNişanlım ile nişanlıyım kendisi değil ruhu öküz malesef
Yok yav calciferin dediği gibi kendini kısaca tanıtır mısın demek istedimSanırım mizahlandımm
Hahah pekii 23 yaşındayım maliye mezunuyum yeni nişanlandımm. Pandemiyle savasıyorum sarı saçlı yeşil gözlüyüm hahah daha nasıll anlatabilirimm sakaryalıyımDiyor ki tanıtır mısın kendini
Evet beni çok güzel anlamıssınızdaa ama benide seven Behlül gibi 7 yıllık ilişkim var sarı saçlı mavi gözkü behlülğğü kaptımmm sanırımmAh biz kadınlar... Hep böyle serseri tipleri severiz. Gözümüz hep behluldedir ama asıl seven besirdir bizi
Siteyii öğrenmeye çalısıyorum yenii üyeyimm kusura bakmayınn+ 1
demekki calcim ben sormayı bilemedim bu işin ehli sensin
Brahman. 3 / 10. Hindistan kökenli olan Brahman sığırı "Bos indicus" türünden gelmiştir.ne cins öküzler seversin
Gayet güzel anlattın bence. ben de atanamayan edebiyatçıyim Konya'dan katılıyorum evliyim 3 cücük annesiyimHahah pekii 23 yaşındayım maliye mezunuyum yeni nişanlandımm. Pandemiyle savasıyorum sarı saçlı yeşil gözlüyüm hahah daha nasıll anlatabilirimm sakaryalıyım
Ah biz kadınlar... Hep böyle serseri tipleri severiz. Gözümüz hep behluldedir ama asıl seven besirdir bizi
Nekadarr güzell harikasınız maşallah yaGayet güzel anlattın bence. ben de atanamayan edebiyatçıyim Konya'dan katılıyorum evliyim 3 cücük annesiyim
Estağfurullah biz de geçtik o yollardan ama gayet iyi gidiyorsun benceSiteyii öğrenmeye çalısıyorum yenii üyeyimm kusura bakmayınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?