- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
hangi ülkeGüünaydıınnn
Kızlar bir de benim çocukluk aşkım vardı ki ülkeler arası
Tamam zuhalim yapalıımm :) ne kii oo :)çok iyi olur canım :) bugün de aklimda başka birsey var isterseniz aksam onu yapariz :)
baya yakinmişAvustralyakomşumuzun torunuydu
sürprizi kaçmasın şimdi :)Tamam zuhalim yapalıımm :) ne kii oo :)
Hatırlıyorum canım vardı onlardan ama en çok para şeklinde çikolata ve yumiyum u hatırlıyorum çok severdimAynen canım,1980-90 larda olan bir şeker belki sizler bilmezsiniz,emzik şekerler vardı bir de,
Ben leblebi tozunu çok severdim, yuvarlak kapta üstü leblebi ezmesi altı leblebi tozu olurdu, çok güzeldi
Bir gece de ilk asklarimizi hatırlayalım çok güzel olur...tevafuk bu ya bu gece rüyamda gördüm onu...Güünaydıınnn
Kızlar bir de benim çocukluk aşkım vardı ki ülkeler arası
Olur benimki sanırım 4 yasinda falandıBir gece de ilk asklarimizi hatırlayalım çok güzel olur...tevafuk bu ya bu gece rüyamda gördüm onu...
İnanmıyorumOlur benimki sanırım 4 yasinda falandı
Hastanedeyim canım. Ağrım devam ediyor. Sıkıntılar çıktı. Dua edin
Canım geçmiş olsun.Hastanedeyim canım. Ağrım devam ediyor. Sıkıntılar çıktı. Dua edin
Offf inşallah hemencec iyileşirsnHastanedeyim canım. Ağrım devam ediyor. Sıkıntılar çıktı. Dua edin
Ya çok geçmiş olsunHastanedeyim canım. Ağrım devam ediyor. Sıkıntılar çıktı. Dua edin
Merhaba hoşgeldin öküz sevenMerhabaaa
Çok geçmiş olsun canım,Rabbim acil şifalar versin,habersiz bırakma, inşaallah önemli bir şey çıkmaz canım çok basit tedavisi olan bir şeydir inşaallahHastanedeyim canım. Ağrım devam ediyor. Sıkıntılar çıktı. Dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?