• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mobbing yasiyorum çok mutsuzum

Hayatta ne acılar yanlış konuşuyosun allahın gücüne gider tövbe de.
Anlıyorum zor durumdasındır kimbilir ne sıkıntılar yaşıyosun ama bunu bukadar büyütme gözünde.
Ben annemin hastalıklarıyla uğraşırken anladım bunu. Ne cahilmişim nelere üzülmüşüm
Bende staj yaptigim zakan yogun bakimdaki hastalari gorunce ne kadarda nankormusum aslinda elimizdeki nimetlerin kiymetini bilmiyormusuz diye dusunuyordum

Hekeki yeme icme gibi en basit ihtiyaclarini bile karsilayamaz halde olu gibi yatanlari gorunce ama insan baxwn oyle bi daraliyir ki aklina hicbursey gelmiyir Rabbim affetsin bizleri insallah

ya sendemi sağlıkcısın. oh ya damdan düşenin halinden damdan düşen anlar☺️
Bwn saglikci degilimde bolum saglik bakanliginin alimoyla alakali ve saglik bakanliginin alim yapmadigi tek bolum

Simdi bölümü soylwrsem kimligim ifsa olacakmis gibi hissediyorum bolum kalsin ama saglik bakanligi benide atasin artik Allah rizasi icin

Valla her dakkanon hakkini seve seve vericem :(

Biriminizi değiştirmek istediğinizi söyleyin. İnanın devam edince sadece siz yıpranmış olursunuz. Yaşadığımdan biliyorum. O tür insanlarla anlaşmak çok zor. Konuşsanız asla suçlu olduklarını kabul etmezler. Aksine sizi suçlu çıkarırlar. Allah yardımcınız olsun umarım hakkınızda hayırlısı olur.

Bu arada sanirim bolum laboratuvar tek tukte olsa yine aliminiz oluyor insallah atanirsiniz hayirlisiyla burdanda mujdeyi bizlerle paylasirsiniz
yok canım ort tknsynym ben o olmaynca lab işarerldm ama bizdede alım tek tük alan sıralamam 6 zaten atanırım muhtmln de bakalım beklıyorum rabbimden hayırşısını. hepimiz için inş

Bende staj yaptigim zakan yogun bakimdaki hastalari gorunce ne kadarda nankormusum aslinda elimizdeki nimetlerin kiymetini bilmiyormusuz diye dusunuyordum

Hekeki yeme icme gibi en basit ihtiyaclarini bile karsilayamaz halde olu gibi yatanlari gorunce ama insan baxwn oyle bi daraliyir ki aklina hicbursey gelmiyir Rabbim affetsin bizleri insallah
Olsunda neolursa olsun deme hayırlısı de.
Mesleği tahmin ettim. Eğer doğruysa ortak noktamız çok.
Sakın isyan etme ve o yoğun bakımıda hiç unutma:))

yok canım ort tknsynym ben o olmaynca lab işarerldm ama bizdede alım tek tük alan sıralamam 6 zaten atanırım muhtmln de bakalım beklıyorum rabbimden hayırşısını. hepimiz için inş
Ort ddgince ortopedi protez ve ortez mi ne oldugunu cikaramadim dogrusu insallah nasip olur hayirlisiyla artik bizimkide yac asir yada kac yil sonra Allah bilir

Bide toplumda calisana heryerde is var diye konusmuyorlar mi is yagiyorda biz mi gormuyoryz
O kadar işsiz niye var madem.Hadi biz işin rahatindayiz masa başı istiyoruz falan normal işçilik yapacak olan adamlar bile iş bulamıyor.Mağazada satış danışmanı olmak için bile tecrübe aranıyor yahu.Nerede o iş bolluğu.Bir sekreterlik ilanı oluyor 20-30 başvuru nereye giriyorsun.

Olsunda neolursa olsun deme hayırlısı de.
Mesleği tahmin ettim. Eğer doğruysa ortak noktamız çok.
Sakın isyan etme ve o yoğun bakımıda hiç unutma:))
Yaaa insan ne zamana kadar bu sekilde kalicam diye kafayi yiyor iste

Bide sagolsun cevredeki ne yaptin ne ettin ssnin dinavlar ne olducu bi yoplum yapisi olunca

Tesekkur ederim Allah hakkimizda hayirli kapilar acsin inşallah

Kendileri aksama kadar oturuyorlar makyaj yapıyorlar kimi si sınavim var diyor ders çalışıyor is yapan koşturan benim ama en değersiz görünen de benim. Kimin ağzı laf yapıyorsa o rağbet görüyor hepsi çok iyi konuşuyor ben öyle siyasetli konuşami yorum ve bana ters davrandılarin da cevabını veremiyorm öylece kalıyorum şaşırıyorm niye böyle yaptı diye. Susup kalıyorum düzelir diye ama yok olmuyor. Doluyor doluyor eve gelip uyuyorum o 8 saat geçmiyor çok mutsuzum 4 yıl Üniversite okudum yıllarca emek verip kpss yi kazandım atandım ama sevincini yaşàyamadm. Ben neyi beceremiyorum :kızgın::olamaz:
Canım iyi de sana Emrah havale gelmiyor mu? Sen sadece sana havale edilenleri yapmıyor musun? Onlarla ilgilen öyle ortalıkta iş iş diy koşturan tipler itici olur zaten. Senin müdürün veya amirin kimse onunla muhatap ol işi yaparken. Bir de sen hafa üst kadroya atandıysan odadakilerden o yüzden çekemiyorlardır

O kadar işsiz niye var madem.Hadi biz işin rahatindayiz masa başı istiyoruz falan normal işçilik yapacak olan adamlar bile iş bulamıyor.Mağazada satış danışmanı olmak için bile tecrübe aranıyor yahu.Nerede o iş bolluğu.Bir sekreterlik ilanı oluyor 20-30 başvuru nereye giriyorsun.
Burda kac kere okudum kari koca isten cikarilmis universite mezunu olarak kasiyerlige basvuru yapanlari ordan bile donus almayanlari

Temizlige gitmeyi dusunutorumda nasil gideeim diyeni

Evimizdeki esyalari satarsak kac ay geciniriz diyenleri

Hatta soguktan yorganin altindan yaziyorum ne soba ne isitici ne kalorifer hicbirsey yok bebegimin bi haftalik mamasi var ya bi haftadan sonra ne yapicam diye dusunuyorum diye okudugum konuyu hala unutamadim

ya sendemi sağlıkcısın. oh ya damdan düşenin halinden damdan düşen anlar☺️
Evet canım bende sağlıkcıyım damdan düşmedik bizi gökdelenden düşürdü bakanlık resmen. Zor atandım yıllarca emek verdim hamdolsun oldu ama böyle insanları da görünce öyle zoruma gidiyor ki anlatamam mizac olarak yumuşagm sert yapamıyorum biri yapınca da donup kalıyorum dumur oluyorum resmen

Görev Tanımı yok benim ben herkese yardım ediyorum suan da. Herkesin kendi işi var önceden. Hemen her işi yapıyorum ama kimse takmi yor. Kendileri oturuyor aksama kadar odaya bile uğramıyor lar bazen hiç.
Aha olay tespit edildi. Şimdi sana iş öğretmezler ki işleri ellerinden alınmasın sen de ukalalık yapmayasın diye. Canım sen müdürünle konuş ben böyle iş öğrenemiyorum önce kimin yanında işi öğreneyim de sırayla dolaş

Ort ddgince ortopedi protez ve ortez mi ne oldugunu cikaramadim dogrusu insallah nasip olur hayirlisiyla artik bizimkide yac asir yada kac yil sonra Allah bilir
ayy mucella bende deşifre oldum gibi :D aynn ortez protez. hadi sende söle ödeşelim :D

Evet canım bende sağlıkcıyım damdan düşmedik bizi gökdelenden düşürdü bakanlık resmen. Zor atandım yıllarca emek verdim hamdolsun oldu ama böyle insanları da görünce öyle zoruma gidiyor ki anlatamam mizac olarak yumuşagm sert yapamıyorum biri yapınca da donup kalıyorum dumur oluyorum resmen
Sağlıkta mobing bitmez anlamalıydım baştan :)) Bi arkadaş yazmış en mantıklısı o. Sorumlunuz kimse gidin görüşün kimden öğreneyim işi bu şekilde olmuyo diye

ayy mucella bende deşifre oldum gibi :KK70: aynn ortez protez. hadi sende söle ödeşelim :KK70:
Ayyy valla devlet sirri gibi sakliyordum burada zaten bi akraba bdv deki konulari mi gorse kesin ifsa olucam

Sanki su meshur bolumun tek okuyani benim

Saglik Kurumlari Isletmecili

Ne kadarda afilli bi adi var degil mi zatwn bende adina aldandim

Saka ya valla benim hep saglikci olma gibi bi hayalim vsrdi hatta hayal ne ki bildigin platonik ask

Dedim saglikci olamiyicam bari saglik kurumunda calisirim boyle bi hataya dusmus oldum

Allah kimseyi sasirtmasin

yav baştan yazsanıza olay sağlık bak. :D sizde kesin tbni sekrtsnz :) Canım ya idare kısmındasın muhtemelen valla tahmin ettim durumunu şimdi ya hiç takılma inan çünki çoğu öyle

Canim ebe yazinca ama burdada birim degince cok cikaramadim asil meslek nedir soylersen belki bi nebze akil vermek acisindan yardimci olabiliriz

Ne yazik ki bazi insanlar cok bencil bi arkadasiminda 3 yillik birimi degismisti yeni birimindeki kiside acik acik benden yardim bekleme ogretmem demisyi sanki kimisi annesinin karninda ogreniyor

Hatta benim ilk staj gunumde saatim daha dolmadan biri bi is verdi iyi bak bi dahada gistermem dedi ayy oyle dedi ya elim ayagima dolanmisti

Ama cok sikinti yapiyorlarsa saglik bakim hizmetleri mudurune saglik personeli degilde memursan personelden sorumlu mudurle birim degisikligi icin konusup rica edebilirsin en azindan sansini dene derim

Back
X