Cuma gunu siparisi verdik, cilek mobilyadan aldik.. hemen teslim edebiliriz dediler ama ben istemedim, cunku odasinin tadilati var, duvar kagidi falan yapicam.. 31 ocakta gelecek.. dedigin gibi 24. Hafta gibi olacak.. zaten simdiden basladim biseyler almaya.ortada duruyor hepsi. en azindan yerlestirirm, duzenli durur..canım ben de 20. haftamda sipariş vermiştim zaten böyle bilindik bir marka mobilyacıdan aldıysan 1 ayda gelio, marangoza felan yerleştirirsin aldıklarını dağınıklık olmaz aldığın ciciler derli toplu durur bir an önce..
Cuma gunu siparisi verdik, cilek mobilyadan aldik.. hemen teslim edebiliriz dediler ama ben istemedim, cunku odasinin tadilati var, duvar kagidi falan yapicam.. 31 ocakta gelecek.. dedigin gibi 24. Hafta gibi olacak.. zaten simdiden basladim biseyler almaya.ortada duruyor hepsi. en azindan yerlestirirm, duzenli durur..
Aynen bende cotton modelini aldim.. camasirlik dedigin sey sifonyer mi.. ben onu alamadim cunku odamiz kucuk.. sadece buyuyen besikle 2 kapili gardrobunu aldimben de çilek.ten aldım.. baby cotton modelini.. büyüyebilen beşik, çamaşırlık ve 2 kapılı gardrop.. çok şirin oldu.. rabbim bebeklerimizi içinde sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..
Aynen bende cotton modelini aldim.. camasirlik dedigin sey sifonyer mi.. ben onu alamadim cunku odamiz kucuk.. sadece buyuyen besikle 2 kapili gardrobunu aldim
ben 7 aylıktım gezemedım bıle rahatca bır an once olsun bıtsın dıyorsun sımdıden baksan daha ıyı anca uyku setı ıvır zıvır anca toplanıyor ve zaten mobılyacılarda anca getırıyorlar19+2 haftalik hamileyim... biran once mobilya alisverisi falan yapmak istiyorum ama cevremdekiler(annem, esim...) niye acele ediyorsun diyor.. ben heveslendigim icin hemen almak istiyorum birde karnim agirlasinca gezmek zor olur diye dusunuyorum. Sizce de erken mi mobilya icin kizlar... siz ne zaman yaptiniz alisverisi..
Hayir cilek mobilya sallanir yapmiyor.. ben de sormustum.. avrupa standartlarinda uretim yaptigimiz icin sallanan modeli yapmiyoruz dediler. Guvenlik gerekcesiyleymis. Banada konustugumuzda mantikli geldi.. zaten cok fazla sallamaya alistirmayi dusunmuyorum, o yuzden once guvenlik bence..kızlar bende çilek mobılyadan almayı dusunuyorum ama sallanan beşiği yok sanırım?sizin aldıklarınız sallanıyor mu?
Ben çalışmalara başladığım zaman sen de gebelik iin uğraşıyordun, şimdi 5 aylık olmuşsun bile maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini:)19+2 haftalik hamileyim... biran once mobilya alisverisi falan yapmak istiyorum ama cevremdekiler(annem, esim...) niye acele ediyorsun diyor.. ben heveslendigim icin hemen almak istiyorum birde karnim agirlasinca gezmek zor olur diye dusunuyorum. Sizce de erken mi mobilya icin kizlar... siz ne zaman yaptiniz alisverisi..
:) sen de var mi bir gelismeBen çalışmalara başladığım zaman sen de gebelik iin uğraşıyordun, şimdi 5 aylık olmuşsun bile maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini:)
Silik çizgi çıkıyor şuan. Ama bir kere böyle oldu 5 gün gecikti adet oldum sonra :):) sen de var mi bir gelisme
19+2 haftalik hamileyim... biran once mobilya alisverisi falan yapmak istiyorum ama cevremdekiler(annem, esim...) niye acele ediyorsun diyor.. ben heveslendigim icin hemen almak istiyorum birde karnim agirlasinca gezmek zor olur diye dusunuyorum. Sizce de erken mi mobilya icin kizlar... siz ne zaman yaptiniz alisverisi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?