Doğuma Hazırlık mobilya alisverisi icin erken mi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

aslında çok erken değil. O verdiğiniz siparişler 1 ayda gelecek gibi düşünün. Onların odaya yerleştirilmesi kokusunun çıkmasını beklemek falan nerden baksanaız 2 ayı bulur yani.

cnm ben 16 haftalıkken odasını kurdum şuan hazır bebişi bekliyoruz.. sadece uyku setini sermedim doğuma yakın yıkayıp öyle sereceğim

Merhaba canım ailenin sana acele ediyorsun demesi çok normal çünkü bebeğin gelişimi hala devam ediyor ve Allah korusun ters gitme ihtimali söz konusu olacak durumlar var. Odasını kurup eşyalarını aldığında böyle bir problemle karşılaşırsan yıkım daha büyük oluyor. Bende ilk bebeğimde çok hevesliydim herşeye bakayım alayım diyordum ama iyiki aldırmamışlar 22 haftada bebeğimi kaybettim. Ne olur moralin bozulmasın ama ailenin yaklaşımının neden öyle olduğunu anlaman için yazdım. Kızımda 28 haftada hazırladım herşeyini ve çok ağırlaşmamıştım. Bilindik iyi mağazalardan alırsanız teslimatta sorun olmayacaktır. Sevgiler

cnm ben 16 haftalıkken odasını kurdum şuan hazır bebişi bekliyoruz.. sadece uyku setini sermedim doğuma yakın yıkayıp öyle sereceğim

Arkadaslar cevaplariniz icin cok tesekkurler... o mesaji yazdiktan bir sure sonra aldik mobilyalarini ve suan dogumuma yaklasik 4 haftam kaldi :) sizde bebislerinizi alin saglikla kucaginiza...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…