Mobilya sorunsalı

Serwel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2013
1.288
157
163
Fransa
Başlıkta belirttiğim gibi bir süredir kafamı kurcalayan sorun bu mobilya....
Turkiyede beyaz eşya ve mobilya mağazaya gittik beğenip ücreti ödedik diyelim eve teslimat süresi nekadardır....biletimi gidiş dönüş aldım yetişememe sorunu hergun düşündürüyor beni...gerçekten uzun mu sürüyor eve teslimat???

Mobilyalar istanbuldan alınacak benim gidis dönüş sürem 1 hafta ama sonradan duyduklarim mobilya teslimat süresi 20 25 gün sürüyormuş

10 gün maksimum süre veriliyor ama 10 günü bulmuyor . Benim mobilyalarım 2 gün içinde geldi beyaz eşyalarım da aynı şekilde iki güne geldi. Birazda aldığın markaya bağlı

Aldığınız mağazaya bağlı. Bir ďe gún olarak mutlaka sorun. Benim yatak odam 2 haftada oturma grubum 1.5 ayda gelmişti. Bir de stoklarda yok bahanesiyle 2 ay oyaladıkları sonra da benim iptal ettirdiğim beyaz eşyalar var :)

üç haftadan önce gelmedi aldığım hiçbir mobilya..yalnız benden size tavsiye paranın tamamını sakın peşinen vermeyin..bir miktar kaporo verin gerisini eşyalar teslim edildiğinde ödeyin..parayı peşin aldıktan sonra savsaklayan satıcılar olabiliyor..aklınızda bulunsun..

Biz beyaz eşyaları aynı gün getirtiyoruz eve stokta yoksa en fazla birkaç gün içinde geliyor....mobilyalarimin hepsini türk mobilyacilardan alıyorum 2 3 gün e eve teslim ediliyor....acikcasi turkiyeyide öyle sandım o nedenle bileti 1 haftalığına aldım....

Peki genelde hangi tür mağazalar erken eve getiriyor zamanım kısıtlı ben döndükten sonra ilgilenecek biride olmıycak...acikcasi yetisememesinden cok korkuyorum....

10 gün maksimum süre veriliyor ama 10 günü bulmuyor . Benim mobilyalarım 2 gün içinde geldi beyaz eşyalarım da aynı şekilde iki güne geldi. Birazda aldığın markaya bağlı
Açıkçası markaya pek takılmıyorum sadece izin zamanlarında kullanılacağı için....kafamda beyaz eşya bosch var oturma odası kaliteli olsun diyorum diğerleri pekte mühim değil idare etsin yeter....acaba hangi yerler erken getirebiliyor birde mağazalar aksam saat kaça kadar açık acaba....

Açıkçası markaya pek takılmıyorum sadece izin zamanlarında kullanılacağı için....kafamda beyaz eşya bosch var oturma odası kaliteli olsun diyorum diğerleri pekte mühim değil idare etsin yeter....acaba hangi yerler erken getirebiliyor birde mağazalar aksam saat kaça kadar açık acaba....

Büyük mağazalardan ziyade ufak çapta mobilyacılar daha erken getirir. Çünkü ürünü imal eder öyle satarlar. Diğerleri örnek ürün üzerinden satış yapıyor, ürünü sonradan üretiyor genelde

Çok para harcamayacaksan hepsini modalife al on gün içinde getiriyorlar . Kuzenime bi haftada getirdiler iki hafta önce. Beyaz eşyalarında bi mağazadan olursa yine bi haftaya gelir.

Çok para harcamayacaksan hepsini modalife al on gün içinde getiriyorlar . Kuzenime bi haftada getirdiler iki hafta önce. Beyaz eşyalarında bi mağazadan olursa yine bi haftaya gelir.
Dediğim gibi gidiş geliş sürem 1 hafta....ben en geç 2 3 günde teslim edilir diye düşünüyordum....biletimide uzatamam çocuklarla gelemiyeceğim için erken dönmem lazım...
Açıkçası türkiye gibi bir yerde uzun teslimat süresi beni cok şaşırttı....sistemi yaşadığım ülkeden cok farklıymış...

Dediğim gibi gidiş geliş sürem 1 hafta....ben en geç 2 3 günde teslim edilir diye düşünüyordum....biletimide uzatamam çocuklarla gelemiyeceğim için erken dönmem lazım...
Açıkçası türkiye gibi bir yerde uzun teslimat süresi beni cok şaşırttı....sistemi yaşadığım ülkeden cok farklıymış...
Maksimum süre . Çan'ını sıkma burası Türkiye almak istiyorum ama zamanım Yok de ertesi gün kapına gelir eşyalar ;-)

Maksimum süre . Çan'ını sıkma burası Türkiye almak istiyorum ama zamanım Yok de ertesi gün kapına gelir eşyalar ;-)
Öyle olursa süper olur ama tam tersi olursa cok kotu...umarim ertesi gün teslim eden bir yer bulurum acele teslimat dolayısıyla zevkimden hariç mobilyalar almakta istemiyorum

Başlıkta belirttiğim gibi bir süredir kafamı kurcalayan sorun bu mobilya....
Turkiyede beyaz eşya ve mobilya mağazaya gittik beğenip ücreti ödedik diyelim eve teslimat süresi nekadardır....biletimi gidiş dönüş aldım yetişememe sorunu hergun düşündürüyor beni...gerçekten uzun mu sürüyor eve teslimat???
Mobilyalar bir aya yakın sürdü beyaz eşyalar üç beş günde geldi

Öyle olursa süper olur ama tam tersi olursa cok kotu...umarim ertesi gün teslim eden bir yer bulurum acele teslimat dolayısıyla zevkimden hariç mobilyalar almakta istemiyorum
Endişelenme elini çabuk tut Türkiye çeşit konusunda bir numara emin ol :)

evimizi kurarken bir sürü mobilyaciya girdik en erken verilen süre 25 gündü teslimat için bizimki de 30 gün içind e gelmişti sanırım beyaz eşyalar ise hemen gelir

kelebek blzden 45-60 gün istedi, 1 ay sonra düğünüm var, daha sipariş vermedik, ben artık düşünmüyorum

Neden bu kadar uzun sürüyor hiç anlamış değilim...depolari yokmu bunlarin
Birkaç mağazayla görüşün, beyaz eşyaları belli bir marka alacağınıza göre bayisinden alın beğendiğiniz beyaz eşyaların stoklarında olup olmadığını öğrenin var derlerse alırsınız, stokta ürünü olan bayiler teslimatı daha çabuk yapıyor ama beyaz eşyaları yetkili servis bağlayacağı için yetkili servisin gelmesi uzun sürebiliyor, durumunuzu söylerseniz faydası olur, mobilyaları da elinde beğendiğiniz ürünlerin stoğu olan yerlerden seçin, birde benden size tavsiye, asla alacağınız ürünlerin parasını peşin vermeyin, kapora bırakın geri kalan ödemeyi eşyaların tesliminde ödeyeceğinizi söyleyin, peşin para verirseniz teslim süresinin uzama ihtimali artar.

Back
X