çok şık ve modern diye tanımadığım (inegöl mobilyası yazıyordu) bir mağazadan mobilya aldık. çok iyi oldu. 2 yıl içinde göçtü. salon takımında koca çizik vardı yaptırın diye gönderdik, boyatıp geri göndermişler. aynalar tehşirde beyendiğim gibi gelmedi. çok kavga etti eşim ama en son yalan söylediler. başında ben olsaydım öle olmazdı. eşim işte....
şimdi ise yataş enzadan bir model beyendik ama nasıldır bilmiyorum.
kaliteli mobilya ancak gerçek ağaçtan elde edilir. yukarıda saydıklarınız panel mobilya denilen türden mobilya satan markalar. mudo, kervan gibi mağazalardaki bazı mobilyalar dediğim gibi mdf, sunta suntalem kullanılmamış gerçek ağaçtan yapılmadır. bunun harici mobilyacılar sitelerinde bu tip mobilyalara daha kolay rastlarsınız. fiyatları da 10 binden başlar.
fatih kıral, sherwood gibi markaların da masif mobilya satan markalar bildiğim kadarıyla.
Hayırlısı bakalm insALLAH bizde uyguna buluruz ama bu söledigin fiyatlar baya pahalı fiyatlar cnm :))
bence lazzonii hem kaliteli hemde kendine özgü tasarımları war
bellona mobilyamı 8 senedir kullanıyorum maşallahı var.Yeni yeni yıpranmaya başladı.Tepe home salon takımı ise 1 senede dikiş yerlerinden attı ve oturma yerlerinin süngerleri çöktü.
...kervan...
selam bizde evlenirken cok yer dolastik. bahsettiginiz mobilyacilarin ürünleri birbirlerine benziyor. bu cok rahatsiz edici. biz biraz daha spor ve rahat bisey olsun istedik o yuzden gittik herseyi ikeadan aldik. ikeanin tek dezavantaji nakliye ve montajin pahali olmasi. ama gercekten cok uyguna aldik, cunku her bütceye hitap edecek seyler var.
1900 liraya, 3 kisilik koltuk, 2 kisilik koltuk ve bitane berjer aldik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?