Mobing devam ediyor...

Böyle anlattığıniz bir baba niye sizin için taşınıp torununa bakıyor. Neden arkanızda durup eşinizden dayak yiyor? Neden siz dayaktan sonra eşinizi tuttuğunuz halde sizle konuşmaya devam ediyor? Vs vs vs
derdi torununa bakmak.derdi ben değilim.torun.onu çok seviyor.konuşmuyoruz.evinde barındırmadı beni.dayak olayı farklı...neler yaptı iş o noktaya gelinceye kadar...neler.neler çektirdi.öfffffffffffffff.ev sahibi bile dayanamadı.evden attı babalığı.eskieşim atılmadı evden.neden acaba

sınavı mınavı değilim.o benimbişiyim değil.ben onun bişiyideğilim.hastane de aramadılar.merak etmediler.bitti.ben bu insanlarla yolumu ayırmışım.cenazelerine gitmeyeceğimi söyledim.beniunutsunlar ve benimle bir bağlantıları yok.ne sınavı ya.
nereden bakıyorsun bilmiyorum benim baktığım noktadan baksan.zamanında beni kötülüklerekarşı savunamayan, bana inanmayan, ve kötüleri elüstünde tutan berbat bir ailem var.berbatlar.bunları zaten kendi çevrelerinde de ifade ettim. ve artık en yakınları bile görüşmüyor onlarla.çünkü görüşülecek insanlar değiller.inan bana.
Kardeşinizi kayirip sizi disliyorlardi bir de değil mi? Öyle bir şey dediğinizi hatırlıyorum. Ne yazık ki sizin gibi davranan birini tanıyorum. Ama kardeşleri, yeğenleri vs dahil konuşulmayan, sevilmeyen kendisi. Gerçekten cenazeye de gelmedi ama kimse umursamadı acıları vardı çünkü.

derdi torununa bakmak.derdi ben değilim.torun.onu çok seviyor.konuşmuyoruz.evinde barındırmadı beni.dayak olayı farklı...neler yaptı iş o noktaya gelinceye kadar...neler.neler çektirdi.öfffffffffffffff.ev sahibi bile dayanamadı.evden attı babalığı.eskieşim atılmadı evden.neden acaba
Sizi sevmiyor, sevmemiş ama sizin çocuğunuza hem de babasına rağmen ölüyor, bitiyor. Değişikmis. Acayip sinirimi bozdunuz ya

doğru,becayişi düşündüm ama çocuğum burayı çok sevdi.ben de çok sevdim.bu insanlar tayin isteyecekler.insşallah temmuzda giderler.ben neden gidiyorum.şehri çok sevdim.düzenim var.olmuyor işte.şehir değiştirmemlazım.ilçe değiştirsem yine dedikodu yapacaklar.
Eski koca meselesini bilmiyor ya salla tabii.

Sizi sevmiyor, sevmemiş ama sizin çocuğunuza hem de babasına rağmen ölüyor, bitiyor. Değişikmis. Acayip sinirimi bozdunuz ya
evet.bekarken bana diyordu ki soyumu kuruttun.bir evlatlık alacağım ve onu yetiştireceğim.benim evladım1 sene sonra doğdu ve kanından canından bir çocuk geldi dünyaya.çok sevindi.bu mantıkla yaklaşıyor.

Herseyi biraz fazla takiyo olabilir misiniz? Size soyleneni de soylenmeyeni de yapilani da yapilmayani da ustunuze aldiginizi dusunuyorum. Baskalarinin aldigi her nefese bu kadar dikkat edip anlam.cikaracak.enerjiyi nerden buluyosunuz? Oglum anlamsiz bisey soylediginde ne dedi acaba diye bile dusunecek enerjim yok amaan bidaha soler nasilsa onemliyse diorum yeri gelince. Bu enerjinizi isinize evinize cocugunuza kanalize ederseniz hem siz mutlu olursunuz hem etrafinizdaki insanlar. Yani bence🤷‍♀️
olabilir ama bu yazdığım olaylar değil.öyle bir ortam var ki ben bişiye gülsem onlar üzerlerine alınıyor.pnlar bişi dese ben....

evet.bekarken bana diyordu ki soyumu kuruttun.bir evlatlık alacağım ve onu yetiştireceğim.benim evladım1 sene sonra doğdu ve kanından canından bir çocuk geldi dünyaya.çok sevindi.bu mantıkla yaklaşıyor.
Ee kardeşinize niye yapmiyordu?
Burda ben bile delirdim size ya. Herkes kötü herkes? Kardeşinizle ilişkiniz nasıl diyecehim ama onu da biliyorum yazmıştiniz. Söyle diyeyim o zaman kardeşiniz ile niye anlasamiyorsunuz?

Siz farkında değilsiniz galiba ama her konuşmadığınızda veya saygı çerçevesinde tartışmanız olmadıkça, kızdığınız insan sayısı arttıkça yükünüzde artıyor. Hepsi üstünüzde birikiyor. Halının altına süpürerek hiçbir şeyi çözemezsiniz. Ne kaybedersiniz açık açık dertlerini sorsanız ? Yaptıkları her şeyin farkında olduğunuzu fakat sebebini anlamadığınızı söyleyin. Muhtemelen sebebi yoktur ve cevapları da doğru düzgün olmayacaktır ama siz böyle sustukça onlar senaryo yazmaya, inanmaya ve size psikolog desteği alacak kadar zarar vermeye devam edecekler. En kötü ne olabilir ?Gururunuzu kaybetmeyeceksiniz, ruh sağlığınızı geri alacaksınız. Şahsen ben problemli olduğum ve beni gerçekten üzen insanlarla haklı da olsam aramı düzeltmeye çalışıyorum. Onlar için değil kendim için. Aksi taktirde günlerim, gecelerim o insanlarla geçiyor, kafamdaki hayali diyaloglarla yaşıyorum. En iyisi mi konuşuyorum, düzeltiyorum ve yükü üzerimden atıp rahatlıyorum. Tavsiye ederim. Madem hiçbir şey yokmuş gibi davranıyorsunuz , yine hiçbir şey yokmuş gibi diyalog kurun. Ya da açık açık sorun problemleri neymiş.

kavga çıkartmamı istiyorlar ve bu işlerin başındaki adam tam bir geri zekalı,ince kadın gibisesi, kıvrak yürüyüşü.tuhaf birinsan.bence çocukluğunda yaşadıklarını yaşatıyor
Valla ara ara acaba sende de haklılık payı var mı diye düşünmüştüm.bu yazdığının üzerine kesinlikle tüm suç senin diyorum bu hallere düşmende.Yüz psikoloğa gitsen düzelmezsin.

Siz farkında değilsiniz galiba ama her konuşmadığınızda veya saygı çerçevesinde tartışmanız olmadıkça, kızdığınız insan sayısı arttıkça yükünüzde artıyor. Hepsi üstünüzde birikiyor. Halının altına süpürerek hiçbir şeyi çözemezsiniz. Ne kaybedersiniz açık açık dertlerini sorsanız ? Yaptıkları her şeyin farkında olduğunuzu fakat sebebini anlamadığınızı söyleyin. Muhtemelen sebebi yoktur ve cevapları da doğru düzgün olmayacaktır ama siz böyle sustukça onlar senaryo yazmaya, inanmaya ve size psikolog desteği alacak kadar zarar vermeye devam edecekler. En kötü ne olabilir ?Gururunuzu kaybetmeyeceksiniz, ruh sağlığınızı geri alacaksınız. Şahsen ben problemli olduğum ve beni gerçekten üzen insanlarla haklı da olsam aramı düzeltmeye çalışıyorum. Onlar için değil kendim için. Aksi taktirde günlerim, gecelerim o insanlarla geçiyor, kafamdaki hayali diyaloglarla yaşıyorum. En iyisi mi konuşuyorum, düzeltiyorum ve yükü üzerimden atıp rahatlıyorum. Tavsiye ederim. Madem hiçbir şey yokmuş gibi davranıyorsunuz , yine hiçbir şey yokmuş gibi diyalog kurun. Ya da açık açık sorun problemleri neymiş.
sorunu ben başatmaıdm.ve sorun ne bilmiyorum.ama şu var haklısın, ben de istedim.kendimiçin. açıkça olmasa da daha yumuşak davrandım, ama yine sözel hakaretler devam ediyor.sorsam bişideğişmeyecek.ben küçülecem.ben buna ikna oldum.konuşamam ben.bunlar öyle insanlar ya da insanmı bilmiyorum.

keşke sen haklı olsan.neleri feda etmezdim.benim şanssızlığım yanlış birailede doğmak, yanlış akrabalara sahipolmak ve yanlış çevrede yetişmek.keşke bu ailenin içine doğmasaydım.adam benim kürtajla alınmamı isteyen bir baba.ölecek demişler hastanede gitmiş mezarlık araştırmış hemen.demek sevemedi beni.ben doğunca kavgalar başlamış çünkü annemçalışamamamış.mal mülk yapmakiçin beni km lerce uzakta anane ve üvey dede yanına bırakmışlar.vs vs
yani gerçekten zor bir çocuk için ama maalesef yaşanmış, bitmiş, biraz daha güçlü bakamaz misiniz olaylara? annesi de eşimi aldırmak istemiş, sonra babaanne girmiş araya, ben bakarım vs demiş, eşim bunları biliyor ama hiç takıntı yaptığını bilmiyorum, içinde ne yaşıyor bilemem tabi ki. sonrasında annesi sevmiş hala da cok sever, ama baştan istememiş.

insanları eksik yönleriyle değil de artı yönleriyle değerlendirseniz, hiç mi iyiliği yok mesela babanızın sizin üzerinizde, ya da annenizin. eski insanların cocuga bakışı yanlışmış evet ama toplum olarak öyleymiş, size özel bir durum değil bu, çocuğu olmayan kardeşe vermek için yapılan çocuklar var maalesef bu ülkede, amcasını baba bilenler. yaşlı dedesine, nenesine bakmak için okuldan alınan çocuklar olmuş. keşke olmasaymış ama olmuş. ..

siz de yapılan kötülüklere odaklanmadan, iyilikleri önceleyin.

senin baban iyi bir babaydı.babanı özlüyorsun.sanıyorsun ki hepsi iyi baba.sokaktakiiyi ve kötü herkes anne ve baba.bir de öyle düşün.telefonla görüşmüyorum aylar oldu...numarasını bile unuttum.
Hayır hepsi iyi demiyorum senin baban iyi bir baba diyorum. Babam vefat etmeden önce de aynı şeyi söylüyordum sana. Senin baban iyi bir baba. Senin çevrendeki insanlar iyi insanlar. İş arkadaşların bile kötü değiller. Problem sende. Sorunlu olan sensin. Etrafında kimse kalmadı, oğlun da durmayacak. Aha buraya yazıyorum. 10 sene sonra hala burada olursam (sen kesin burada olacaksın) oğlum babasında kalmak istiyor diye konu(lar) açacaksın.

Valla ara ara acaba sende de haklılık payı var mı diye düşünmüştüm.bu yazdığının üzerine kesinlikle tüm suç senin diyorum bu hallere düşmende.Yüz psikoloğa gitsen düzelmezsin.
benim zekamla fiziksel özelliklerimle dalga geçildi.canımı yaktılar.yakanlar da beni beğenmeyenler de kıvırarak yürüyen, feminen, görmen lazım adamı...bu karakter nasıl bu kadar canavarlaşır diyorum

kavga çıkartmamı istiyorlar ve bu işlerin başındaki adam tam bir geri zekalı,ince kadın gibisesi, kıvrak yürüyüşü.tuhaf birinsan.bence çocukluğunda yaşadıklarını yaşatıyor
Bu ne demek? Size adamın yaşadıklarından? Sesinden, yürüyüşünden size ne?

Back
X