Mobing

curiouss

Guru
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2011
5.846
3.396
373
Bölümüm de en az maaş alanım
Şimdiye kadar hiçbir şeye sesim çıkmadı itiraz etmedim her türlü haksızlığa
Geçen hafta yarım günlük iznimi kestikleri için tartıştım
Yıllardır mesaiye kalırım tek bir izne ekleme ücrete ekleme olmaz bu yüzden söylendim yemek ücreti veriliyor muş bana yok denmişti
ben de diğer bölümlere sordum o zaman kalmıyorum dedim sana yanlış bilgi vermiş o bilmediği için dediler verdiler bu sene
Kardeşimin doğumu için bugün bu hafta için izin istedim iş de yok ama vermedi
Ve ben daha önce bildirmiştim
Doğum olunca 1 hafta gelmeyeceğim diye Mayıs başından beri birkaç defa söyledim
İş yok ve yerime bakan var iznim çok var ama izin vermedi ki yerime bakacak 2 kişi var
Normalde yerime bakacak sadece 1 kişi olduğu için ve çok fazla yoğun bir departman olduğu öteleme yapılamayacak işler olduğu için izin pek kullanmıyorum işlerin en hafif olduğu dönemlerde çıkıyorum kendi isteğim ile
Yani birikmiş iznim var
İzinsiz gitsem 1 hafta ne olur

İşyeri onayı olmadan 3 gün üst üstte işe gitmemek tazminatsız çıkış sebebidir orta yolu arayın derim.

Sgk'ya fazla mesailerinizin verilmediğini, yıllık izninizi kullanmanıza izin verilmediğini şikayet edin derim. Çok saçma şeyler yaşanmış, en düşük maaş, yemek yardımının verilmemesi...vb bariz mobbing. Sgkya şikayet ile başlayıp sonra dava açın derim ben, böyle olmaz resmen kul hakkı yiyorlar.

güzelce konuş orta yolu bulmaya çalış. sakin kal tüm konuşma boyunca. hak kaybına uğramış gibi hissettiğini ve bu durumun performansını etkilediğini anlat. izin ile ilgili konuyu da en sona bırak. ben en başındn beri problem olmaması adına bahsettim hep bu konudan. özel bir durum kardeşimin yanında olmak istiyorum diye ısrar et. izin vermezse git rapor al. gözüne soka soka git.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…