- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Günaaaahh yavrum günaaahhhİste benim tarzım.
Bir düğün olsa da kirmizi kupelerimle gitsem şöyle mükemmel bir elbiseyi..( yazar burada carpiliyor)
Eki Görüntüle 1326128
etek bunlar şort değil :) güzel tişörtlerle yazın hoş kombinler yapılıyor aslında ama bu yaz o kadar cok ortaya cıktı kı ögg geldı artık bunlardan
Aynen bende giymem ..Leopar. Üstüne para verseler giymem. Ah evet bir şalvar. Çok itici gorunuyor.
Yok canım onlar değil,onlar gayet şık duruyor şöyle benim dediklerimdizin altında degıl de daha diz kapağına dogru bıten kalem etekler çok şık duruyor :)
Evde etekle gram rahat edemiyorum ben ya :) Koltukta dahi bacaklarımı dikip oturuyorum o yüzden sanırımBen yazın mini etek kullanıyorum ama dışarıda değil evin içinde, yazlık alanlarda tabi ki de rahat oluyorum ama etek kullanma alışkanlığım yok pek..
Ama soracak olursan , desenli desenli elbiseler kullanırım yazın , elbise giymek daha rahat geliyor yaz aylarında..
bende etek ve desenlı coraplarımdan vazgecemem meselaa
tek bı parca gıbı duruyo bunlar ama cok detaya ıhtıyacı var ugrasmaya degmezzz.)Aynen vallahi.
Klasikten yanayim galiba ben kiyafette.
Bunlar fazla ekstrem bana :)
Mesela ben pantolonumun üzerine hayatta kapşon u olan bir şey giymem..
Çok kötü durduğunu düşünüyorum..
Yok canım onlar değil,onlar gayet şık duruyor şöyle benim dediklerim
Eki Görüntüle 1326135
Evde etekle gram rahat edemiyorum ben ya :) Koltukta dahi bacaklarımı dikip oturuyorum o yüzden sanırımElbiseyi bende seviyorum en rahatı :)
bak bu etekler guzel ben tercıh etmem ama çok hoş duruyor taşıyabılen ıcınYok canım onlar değil,onlar gayet şık duruyor şöyle benim dediklerim
Eki Görüntüle 1326135
Evde etekle gram rahat edemiyorum ben ya :) Koltukta dahi bacaklarımı dikip oturuyorum o yüzden sanırımElbiseyi bende seviyorum en rahatı :)
Ne güzel ojeleri sürüp sürüp geziyoruz yazınönü açık parmakları gosteren sandalet yada ayaakabı gıymem :)
Bi de arkadaslar şu ten rengi taytlari giymeyin ya, bi kere kizin tekinde gördüm cirilciplak sandim o derece yani...
Günaaaahh yavrum günaaahhh
Kırmızı mı amanın işine bak ceylinim yabaşka renk takacak küpe bulamadın mı be güzelim
Aynen..
Eşofmaniun üstü onun yeri :)
Ve dar paça kot pantolonun altina platform suet topuk.
Cııkkk..
onları her yerde giyemezler sanırım.Türkiye şartlarında biraz tehlikeli giysiler,tabi yerine göre değişebilir ben cesaret edemem şahsenBi de arkadaslar şu ten rengi taytlari giymeyin ya, bi kere kizin tekinde gördüm cirilciplak sandim o derece yani...
herkesın tarzına ve zevkıne saygı duyuyorum ama ben sewmıyorum yaa ben yaz aylarında babet ve spor aykkabı kullanıyorumNe güzel ojeleri sürüp sürüp geziyoruz yazınRahat oluyor onlar ya parmaklar açık olunca
ben gormedım o ten rengı taytları yaaaaÇok haklısın. Bir kız arkadaşımda ten rengi tayt gitmiş , koca koca adamlar dönüp dönüp bakıyormuş..
Kız o kadar rahatsız olmuş ki , içimden hiç mi dikkat çekici olduğunu anlamadın be kuzum dedim..
Dışıma konuşmadan , bir daha kullanmayacağım demişti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?