Moda olsa bile asla yapmam dediğiniz şeyler var mı ?

Bende kullanmadım klasik pantolona devam ediyorum , yazın ise salaş bol ince kumaş pantolon tercih ediyorum..
Bulması biraz zor ama olsun =)
Bazen klasikten pek şaşmamak gerekiyor Bende genelde dar uzun paça ve bol paça giyerim.Uzun oldugu sürece problem yok ikisinide severek kullanıyorum :) Birde şu araboy etekler var onlarıda sevmem diz altı olanlar ya uzun ya kısa olucak benim için ortası yok :)

Aynen :))
Kiskandigimdan değil ama kimseye yakistiramiyorum vallahi..
Ben bilindik bir sitede görmüştüm önü bu şekilde arkası da şort..
O modellere çok benziyor diye sordum..

Bende kullanmadım kullanmamda kullanacak kadar ince ve uzun bacaklarımda yok zaten

dizin altında degıl de daha diz kapağına dogru bıten kalem etekler çok şık duruyor :)

Ben yazın mini etek kullanıyorum ama dışarıda değil evin içinde, yazlık alanlarda tabi ki de rahat oluyorum ama etek kullanma alışkanlığım yok pek..

Ama soracak olursan , desenli desenli elbiseler kullanırım yazın , elbise giymek daha rahat geliyor yaz aylarında..

İste benim tarzım.
Bir düğün olsa da kirmizi kupelerimle gitsem şöyle mükemmel bir elbiseyi..( yazar burada carpiliyor)

bende etek ve desenlı coraplarımdan vazgecemem meselaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…