- 28 Mart 2013
- 12.835
- 17.406
- 498
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Bunun arkası şort şeklinde miydi ?
UGG botlar...
Öyle olan görmedim etek sanirim bunlarda...
Cidden Banada öyle geldi şuan :) Ayrıca ilk kez görüyorum desem modadan çokmu uzak kalmış sayılırım acaba
ben o pantolonlara bayılıyorum sıklıkla kullanıyorumm :)Bu yaz modaydı bilekte biten pantolonlardan bahsediyorsun demi ?
Evet ta kendisi :) Ne bileyim garipsiyorum denemedim değil belki ayaklarım büyük o rahatsız ediyordurİyice ortaya çıkıyor ayaklar zaten
Bundan bende hoşlanmıyorumEvde giyiyorum ama dışarda komik geliyor
ben o pantolonlara bayılıyorum sıklıkla kullanıyorumm :)
ıyyyy hıc sevmemVe leopar desenli şalvar.
Bi ara belediye dagitmis gibi herkeste vardi.
Ne kadar çirkin.
Ki bu manken de yine iyi durmuş.
Üstüne gömlek giyip düğünde giyen var..Eki Görüntüle 1326119
tayt uzerıne guzel bı tunık bı de topuklu çizmeler AllaaahhhBen kullanmıyorum canım , ısınamadım..
Kışında hayatta kot pantolon kullanmıyorum , tayt kullanıyorum hep..
Ve leopar desenli şalvar.
Bi ara belediye dagitmis gibi herkeste vardi.
Ne kadar çirkin.
Ki bu manken de yine iyi durmuş.
Üstüne gömlek giyip düğünde giyen var..Eki Görüntüle 1326119
Bazen klasikten pek şaşmamak gerekiyorBende kullanmadım klasik pantolona devam ediyorum , yazın ise salaş bol ince kumaş pantolon tercih ediyorum..
Bulması biraz zor ama olsun =)
Ben bilindik bir sitede görmüştüm önü bu şekilde arkası da şort..
O modellere çok benziyor diye sordum..
Bende kullanmadım kullanmamda kullanacak kadar ince ve uzun bacaklarımda yok zaten
Evde olabilir canım ama düğünde aslaSu an ne giyindigimi ceksem de görseniz :)
Bundan pek farki yok ama düğünde de giyinilmez abla :)
dizin altında degıl de daha diz kapağına dogru bıten kalem etekler çok şık duruyor :)Bazen klasikten pek şaşmamak gerekiyorBende genelde dar uzun paça ve bol paça giyerim.Uzun oldugu sürece problem yok ikisinide severek kullanıyorum :) Birde şu araboy etekler var onlarıda sevmem diz altı olanlar ya uzun ya kısa olucak benim için ortası yok :)
Bazen klasikten pek şaşmamak gerekiyorBende genelde dar uzun paça ve bol paça giyerim.Uzun oldugu sürece problem yok ikisinide severek kullanıyorum :) Birde şu araboy etekler var onlarıda sevmem diz altı olanlar ya uzun ya kısa olucak benim için ortası yok :)
etek bunlar şort değil :) güzel tişörtlerle yazın hoş kombinler yapılıyor aslında ama bu yaz o kadar cok ortaya cıktı kı ögg geldı artık bunlardanÖyle olan görmedim etek sanirim bunlarda...
Aynen :))
Kiskandigimdan değil ama kimseye yakistiramiyorum vallahi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?