- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
evet ızın vermedı ,dovmeyı yapacak olan bayan olcak olsada ızın vermedıEşiniz mi izin vermedi?
benım omzumda ,sırtımda ve bacagımda varr :)Şu belde olan dövmeler sırtta iki omuz arası dövmeler ciddi anlamda çok hoşuma gidiyor.Ve ense kısmında olan yazılı dövmelerde tabiki.
Bazi mankenlerde bel oyugu var dikkat ettn mi hic oraya dovme nasil yakisiyor ya oyle bi belim olsa hic dusunmeden yaptirirdimŞu belde olan dövmeler sırtta iki omuz arası dövmeler ciddi anlamda çok hoşuma gidiyor.Ve ense kısmında olan yazılı dövmelerde tabiki.
benım omzumda ,sırtımda ve bacagımda varr :)
Aynen özellikle yazın bikini giyenlerde görüyorum bazen içim gidiyor :)Bazi mankenlerde bel oyugu var dikkat ettn mi hic oraya dovme nasil yakisiyor ya oyle bi belim olsa hic dusunmeden yaptirirdim
kalıcı dovmede bıraz acı oluyor tabıkı ama cok rahatsız edıcı degıll
Bencede yapmayınn o ne sac bır yrrde var biryerde sıfırr igrenc ..Bunu ben bir ara düşünmüştüm.Etrafımdan aldıgım tepkileri dinleyerek vazgeçtim.Şimdi iyiki vazgeçmişim diyorum.Yaptırıp oturup aglardım eminim
Hoşuna gidiyorsa yaptır tabiki canım :) Ben pek kullanamam sanmıyorum
Ben de popomun üst kısmına yaptırmak istiyorum ama hem acır diye korkuyorum hem de sevgilim izin vermiyor.kalıcı dovmede bıraz acı oluyor tabıkı ama cok rahatsız edıcı degıll
Şuan aynı düşüncedeyim :) Bir anlık heves işteBencede yapmayınn o ne sac bır yrrde var biryerde sıfırr igrenc ..
bıkını gıyıncede cok ılgı cekıyor acıkcasıSıkılmayacagımı bilsem bende yaptıracagım. Sıkılgan biriyim biliyorum özenip yaptırıcam sonra şekilden sıkılıcam :)
o zaman kalıcı yaptırmayacaksın sureklı degıstırceksın :)
Aynen özellikle yazın bikini giyenlerde görüyorum bazen içim gidiyor :)
Böyle dikine değilde enine olanlar daha hoş
ılk dovmeyı gostermek ııcn epy bır dusuk bel gıymek gerekıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?